- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Canim yarin testini tekrarla istersen yerlesme kanama olabilir dedigin insallah oyledirKızlar benim adet ilk defa böyle garip ilk iki gün lekelenme olurdu kahve renk a sonra aktiflesirdi bugün dördüncü gün ama gece de gelmemiş peceteye kırmızı silince geldi bende predictor intten aldigm testi yaptım silik çıktı
Kuzum imkanın varsa yarın kan da baktır bence daha garanti sonuçAnlamadm ben bu isi
Eczaneden aldığım predictor vardı onu yaptım o negatif çıktı internetten alinanlar çakma demekkiCanim yarin testini tekrarla istersen yerlesme kanama olabilir dedigin insallah oyledir
Eczaneden aldığım predictor negatif çıktı olsa onda da çıkardıKuzum imkanın varsa yarın kan da baktır bence daha garanti sonuç
Dedim ama sana yerleşme kanamasıdır diyeKızlar benim adet ilk defa böyle garip ilk iki gün lekelenme olurdu kahve renk a sonra aktiflesirdi bugün dördüncü gün ama gece de gelmemiş peceteye kırmızı silince geldi bende predictor intten aldigm testi yaptım silik çıktı
Düzenli miydi canım hiç gecikme oldu mu daha önceBat 12subatti kızlar.Hala gelen giden yok.Ve bulantı var.Test yaptım 1.i bozuk diğeri negatif cıktı.Belirtiler tamam ama kan testi yaptirsammi yarın bilemedim.
Adet aktif şuan gebelik yok malasef bu aya kaldı hayırlısı olsunDedim ama sana yerleşme kanamasıdır diyeçok sevindim canım inşallah bebeğin seninledir. Bende birazdan nöbetçi eczane bulup test alcam dua edin bana
Gecikmez erken gelirdi hatta canım.Düzenli miydi canım hiç gecikme oldu mu daha önce
Hayırlısı canım vardır herşeyde bir hayırAdet aktif şuan gebelik yok malasef bu aya kaldı hayırlısı olsun
Erken gebelik testinde çıkmadı mıGecikmez erken gelirdi hatta canım.
Bat dan 2gun önce çıkmadı.Erken gebelik testinde çıkmadı mı
Yarın bence tekrar bi deneBat dan 2gun önce çıkmadı.
Benimde takvimde 17 Şubat gösteriyor yarın sabah test yapçam bakalım bugün adet sancısı gibi kasılmalar başladı ama hayırlısıBat dan 2gun önce çıkmadı.
Diğer belirtiler nasıl?Benimde takvimde 17 Şubat gösteriyor yarın sabah test yapçam bakalım bugün adet sancısı gibi kasılmalar başladı ama hayırlısı
Yarın kan vermeyi düşünüyorum direk.Yarın bence tekrar bi dene
Başka belirtim yok yani klasik adet öncesi şeyler göğüslerim acıyor dokununca birde belim ağrıyor belirti de aramak istemiyorum çünkü bu sefer olmazsa çok üzülürüm gibi geliyorDiğer belirtiler nasıl?
Sende belirti var mı birde yumurtlama zamanın ne zamandı testle falan takip ettin miDiğer belirtiler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?