Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende belirti var mı birde yumurtlama zamanın ne zamandı testle falan takip ettin mi
2subatti.Takip ettim.10gun sonra oluyodum adet.Gogus ağrısı.kasik ağrısı ve kalçaya kramp giriyor.Bat günü de bulantı başladı ateş gibi vücut isim aşırı yüksekti.

Başka belirtim yok yani klasik adet öncesi şeyler göğüslerim acıyor dokununca birde belim ağrıyor belirti de aramak istemiyorum çünkü bu sefer olmazsa çok üzülürüm gibi geliyor
Bende o yüzden bu gün-de bekleyim diyorum hep ama pıhtılaşma için hemen iğneye başlamam gerek.

Bende o yüzden bu gün-de bekleyim diyorum hep ama pıhtılaşma için hemen iğneye başlamam gerek.
Varsa zaten yarın kesin çıkar canım 13. Gün olcak. Ben bu ay ovulasyon testi yapmadım takvime göre ilerledim onda da 3üydü. Testin varsa evde yapsana şimdi:) inşallah senden güzel haberler alırız ben ümidi kestim çünkü

Test kalmadı ki canım.Cikip alamıyorum da.3kez yaptım.1erken gebelik negatif cıktı.batdan 2gun önce.Bat günü yaptım o da test bozukmus.Dun yaptım o da negatif cıktı ama test kurumadı bile bi garipti.Dedim artik en iyisi kan vermek.

Evet canım ilk olcak kısmetse 3 aydır deniyoruz. Televizyonlarda hemen hamile kalınmasına alışmışım olmaması baya bi hayal kırıklığı yarattı ama buraya gerçek hayata bakınca kendime geldim:)) senin ilk mi

Bi oğlum var 4 yaşında.17eylulde 12.haftalık bebeğimin kalbi durdu.Bu 3.olacak düşükle beraber.Ben oğluma ilk denemeden hamile kaldım.Ama buna 2yildir uğraşıyoruz.

Bi oğlum var 4 yaşında.17eylulde 12.haftalık bebeğimin kalbi durdu.Bu 3.olacak düşükle beraber.Ben oğluma ilk denemeden hamile kaldım.Ama buna 2yildir uğraşıyoruz.
Ben artık bunu yediklerimize bağlıyorum yaşlılar gibi. Bu kadar zor olacağını bilseydim hiç korunmazdım ama kısmet işte vardır bir hayır

Ben artık bunu yediklerimize bağlıyorum yaşlılar gibi. Bu kadar zor olacağını bilseydim hiç korunmazdım ama kısmet işte vardır bir hayır
Eskiden çok daha kolaymış.Artik bi sorun yoksa bile zorlaşıyor.En etkili şey de stres.Oluruna bırakınca oluyor genelde.

Birkaç aydır 24-26-28 şeklinde oldum uygulamaya göre çarşamba olmam lazım ama 28 günde gelirse cuma canım
Siz perşembe günü kasette yapın bide yani sizde ben şuan çizgi gördüm benim geçen hafta silik çıkmıştı erken gebelik testinde regile 6 gün kalada kasette silik görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…