- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 33
- 29
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Ben perşembeyi bekliyorum bidaha beta için bgn tam regil günüm cnki dedim bı kaç gün geçsin beta artsın bidaha beta yaptırmak zorunda kalmiyimkuzum bugün işe geldim akşam vericem kanımı ama bu sabah test yaptım baya koyulaşmıştı inşallah vardır çok heycanlıyımm sen nasıl hissediyorsun
inşallah canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah ya Cuma’ya kadar bekkiycem bakalım umarım bebeğim benimledir
anladım canım bende yaptırıyımda bi dahakini regl geçince yaptırırımBen perşembeyi bekliyorum bidaha beta için bgn tam regil günüm cnki dedim bı kaç gün geçsin beta artsın bidaha beta yaptırmak zorunda kalmiyim
inşallah vardır canım Rabbimin izniyleAy gerçekten mi ya inşallah vardır. Cuma’ya kadar bekliycem bakalım çünkü hiçbir zaman 28 günü geçmedi
Senin bat nezamananladım canım bende yaptırıyımda bi dahakini regl geçince yaptırırım
17 şubat canımSenin bat nezaman
Belirtilerin nelerdii acabaa bileğin gebesin hayırlı olsn minik bebeğinnnİnanamıyorum sanki biliyor musunteşekkür ederim canım benim darısı tüm bekleyenlere olsun
Aramızda 2 gün varmış canım17 şubat canım
aynen canımAramızda 2 gün varmış canım
Var gibi canım.Sizce birşey var mı kızlar ben görüyorum ama hayal mi bilemiyorum
İnşallah canım rabbim isteyen herkese versinVar gibi canım.
Amin canım inşallah.İnşallah canım rabbim isteyen herkese versin
Kan ne zaman çıkacak hadi bakalım inşallah güzel haber gelir canımBat 12subat cumaydı.2aydir 24gunde 1oluyorum.Ve bat günü ateş bulantı feci durumdaydım.O günden beri bulantı kasik ağrısı göğüs hassasiyeti var.Bugun kan verdim.3kez test yaptım.2si bozuk 1negatifti.
Yumurtlamadan 10 gün sonra adet okuyorsan luteal faz yetmezligin vardır Dr a gittin mi 12-14 güne normal deniyor döllenme olsada tam tutunacagi zaman adet başlar yani2subatti.Takip ettim.10gun sonra oluyodum adet.Gogus ağrısı.kasik ağrısı ve kalçaya kramp giriyor.Bat günü de bulantı başladı ateş gibi vücut isim aşırı yüksekti.
Kurtajdan sonra oldu bu durum.Eylulde 12haftalik bebegimin kalbi durunca kurtaj oldum.Yumurtlamadan 10 gün sonra adet okuyorsan luteal faz yetmezligin vardır Dr a gittin mi 12-14 güne normal deniyor döllenme olsada tam tutunacagi zaman adet başlar yani
Yarin cikacak canim.INSALLAH.Sen ne durumdasın?Hâlâ olmadım ben regl.Kan ne zaman çıkacak hadi bakalım inşallah güzel haber gelir canım
Benimde sezeryan sonrası dengem şaştı banyo yapmam 10 günü buluyor adet sürem uzadı ve miktarı arttıKurtajdan sonra oldu bu durum.Eylulde 12haftalik bebegimin kalbi durunca kurtaj oldum.
Bende beklemedeyim canım sabah test yaptım işte silik bir çizgi gördük ama kuruma mı gerçekte var mı bilmiyorum heyecanla bekliyorumYarin cikacak canim.INSALLAH.Sen ne durumdasın?Hâlâ olmadım ben regl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?