Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hep adet belirtisiyle aynı diyolar ped takan bile olmş halbuki hamileyimş demekki gerçektm benzyoo birbrne sizde adet belirtisi gibi bahsedyosnz

Hep adet belirtisiyle aynı diyolar ped takan bile olmş halbuki hamileyimş demekki gerçektm benzyoo birbrne sizde adet belirtisi gibi bahsedyosnz
Aynen benim yarın randevum var testler pozitif kanda pozitif çıktı ama İnan olucam mı acaba diye gidiyorum lavaboya olacakmışım gibi çünkü agrılarım

Kizlar 4 gun once 9.92 cikan hcg bugun 215 cikti sizce nasil cok mu hizli yukselmis kimyasal olmasin
Hayır canım asıl düşük kalması tehlike İnan ben ilk kızımda bat a 6 günüm vardı 996 çıkmıştı kanda çoğul gebelik olabilir demişti hatta doktorum yüksek olması tehlike değil benim bildiğim kadarıyla

Kızlar benim sol kasığımda sızlama var dünden beri canımı yakar gibi değil hafif hafif birşeyler oluyor sanki birde koku hassasiyeti var her zaman hassasımdır kokulara karşı her odada koku vardır ama bu sefer hoşuma gitmeyenlerde midem kalkıyor

Günaydın arkadaşlar. Dün regl gecikmesinin 4 gününde kan verdim. Sonucum bu şekilde Ben çift çizgiyi gördükten sonra hemen kan vermedim testlerle koyulaşmayı takip ettim. Fikir olması açısından kaset testleri de ekleyeyim. İnşallah Allahım sizlere de sağlıklı bir şekilde nasip eder

Eklentiler

• AA20ACE9-23C6-4540-8B9B-479F4B30C408.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 28E18D71-90BD-41E9-901A-B2DDD910335C.webp
    15 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…