- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Kist falan olabilir.Bende yaşadım ilk doğumdan sonra.Sonra düzeldi.Benimde sezeryan sonrası dengem şaştı banyo yapmam 10 günü buluyor adet sürem uzadı ve miktarı arttı
Inşallah hakkında hayırlısı olsun.Hepimizin.Guzel haberleri alırız.Bende beklemedeyim canım sabah test yaptım işte silik bir çizgi gördük ama kuruma mı gerçekte var mı bilmiyorum heyecanla bekliyorum
Hayırlısıyla İnşallah canım aminInşallah hakkında hayırlısı olsun.Hepimizin.Guzel haberleri alırız.
Teşekkür ederim Darısı size olsun.Belirtilerin nelerdii acabaa bileğin gebesin hayırlı olsn minik bebeğinnn
Hep adet belirtisiyle aynı diyolar ped takan bile olmş halbuki hamileyimş demekki gerçektm benzyoo birbrne sizde adet belirtisi gibi bahsedyosnzTeşekkür ederim Darısı size olsun.
Bel agrısı kasık agrısı çok vardı ve şişkınlik gaz oldu tabi bat geçmeden testlerim hep negatif çıkmıştı sonunda pozitifi gördüm çok şükür
Dr a gitmiştim bişey yoktuKist falan olabilir.Bende yaşadım ilk doğumdan sonra.Sonra düzeldi.
Belki stresten de olabilir.Dr a gitmiştim bişey yoktu
Belki stresten de olabilir.
AdEtin geçtimi? Ikisi de aynı yerde mi yapıldı beta?Kizlar 4 gun once 9.92 cikan hcg bugun 215 cikti sizce nasil cok mu hizli yukselmis kimyasal olmasin
Daha 2 gun var ayni yerde yaptirdimAdEtin geçtimi? Ikisi de aynı yerde mi yapıldı beta?
Aynen benim yarın randevum var testler pozitif kanda pozitif çıktı ama İnan olucam mı acaba diye gidiyorum lavaboya olacakmışım gibi çünkü agrılarımHep adet belirtisiyle aynı diyolar ped takan bile olmş halbuki hamileyimş demekki gerçektm benzyoo birbrne sizde adet belirtisi gibi bahsedyosnz
Hayır canım asıl düşük kalması tehlike İnan ben ilk kızımda bat a 6 günüm vardı 996 çıkmıştı kanda çoğul gebelik olabilir demişti hatta doktorum yüksek olması tehlike değil benim bildiğim kadarıylaKizlar 4 gun once 9.92 cikan hcg bugun 215 cikti sizce nasil cok mu hizli yukselmis kimyasal olmasin
Bunu öyle çok okudum ki artk belirti olsada kırmızı görmeden üzülmüyorumAynen benim yarın randevum var testler pozitif kanda pozitif çıktı ama İnan olucam mı acaba diye gidiyorum lavaboya olacakmışım gibi çünkü agrılarım
Aynen kırmızıyı görene kadar umut varBunu öyle çok okudum ki artk belirti olsada kırmızı görmeden üzülmüyorum
İnsallah dedigin gibidir kuzum ya cok sagolHayır canım asıl düşük kalması tehlike İnan ben ilk kızımda bat a 6 günüm vardı 996 çıkmıştı kanda çoğul gebelik olabilir demişti hatta doktorum yüksek olması tehlike değil benim bildiğim kadarıyla
İnsallah canım kalbini ferah tutİnsallah dedigin gibidir kuzum ya cok sagol
Çoğul gebeliktir belki korkmaKizlar 4 gun once 9.92 cikan hcg bugun 215 cikti sizce nasil cok mu hizli yukselmis kimyasal olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?