- 7 Ocak 2016
- 139
- 58
- 98
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahGünaydın arkadaşlar. Dün regl gecikmesinin 4 gününde kan verdim. Sonucum bu şekildeBen çift çizgiyi gördükten sonra hemen kan vermedim testlerle koyulaşmayı takip ettim. Fikir olması açısından kaset testleri de ekleyeyim. İnşallah Allahım sizlere de sağlıklı bir şekilde nasip eder
Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım ben bgn verdim kan dün regil günümdü bgnde verdim kan 183 çıktı kan Değerim perşembe doktorum tekrar ver dediSnaa canim ne zaman kan vericeksin
Senin 200 küsur çıkmıştı galiba dimi canımSnaa canim ne zaman kan vericeksin
İlk test yumurtlamanın kaçıncı günü acabaGünaydın arkadaşlar. Dün regl gecikmesinin 4 gününde kan verdim. Sonucum bu şekildeBen çift çizgiyi gördükten sonra hemen kan vermedim testlerle koyulaşmayı takip ettim. Fikir olması açısından kaset testleri de ekleyeyim. İnşallah Allahım sizlere de sağlıklı bir şekilde nasip eder
Evet canim 215 cikti yarinda regl gunum bende pazartesiye doktor randevusu aldim o zaman gidicem insallahSenin 200 küsur çıkmıştı galiba dimi canım
Doktorun tekrar beta istemedimiEvet canim 215 cikti yarinda regl gunum bende pazartesiye doktor randevusu aldim o zaman gidicem insallah
Doktora daha yeni gidicem canimDoktorun tekrar beta istemedimi
Endiselenme canim guzel yukselir insallahMerhaba kızlar bende bugün kan verdim 163 çıktı değerim moralim bozuldu kese de görünmedi bir korku oldu içimde Dr iki gün sonra tekrar kan istedi
Anladım canım ben wahatsap üzerinden haberlesiyorum doktorumla herhalde perşembe betadan sonra haftaya çağırır herhalde inşallahDoktora daha yeni gidicem canim
Merhaba regilden kaç gün geçtiMerhaba kızlar bende bugün kan verdim 163 çıktı değerim moralim bozuldu kese de görünmedi bir korku oldu içimde Dr iki gün sonra tekrar kan istedi
Bat 10 Şubatti galiba sizin bence morelinizi bozmayın yükselir inşallah gönlünüzü ferah tutun herksin beta aynı olmuyor kimi birden yüksek beta ile ilerliyor kiminin beta düşük değerden artıyor önemli olan 2 kat arrtmasiMerhaba kızlar bende bugün kan verdim 163 çıktı değerim moralim bozuldu kese de görünmedi bir korku oldu içimde Dr iki gün sonra tekrar kan istedi
Eğer gebelik varsa yarın sabah ilk idrarla yaparsam daha belirgin bir çizgi görebilir miyim yoksa 2 gün daha beklemeli miyimGünaydın kızlar ben dün akşam test yaptım yine normal kaset test ilk anda çizgi vardı ama fotoğrafta çıkmadı ben dikkatli bakınca görmedim şimdi daha belirgin hale gelmiş
Adete kaç gün var ya da yumurtlamanın kaçıncı günüEğer gebelik varsa yarın sabah ilk idrarla yaparsam daha belirgin bir çizgi görebilir miyim yoksa 2 gün daha beklemeli miyim
Canım yumurtlama takibi yapmadım ama uygulama da 3-4 Şubat gösteriyor. Bugün bat günüm. Pazartesi günü erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm dün de kaset test böyle çıktıAdete kaç gün var ya da yumurtlamanın kaçıncı günü
Bir hafta oldu bugün canımMerhaba regilden kaç gün geçti
Amin canım insallah teşekkür ederimBat 10 Şubatti galiba sizin bence morelinizi bozmayın yükselir inşallah gönlünüzü ferah tutun herksin beta aynı olmuyor kimi birden yüksek beta ile ilerliyor kiminin beta düşük değerden artıyor önemli olan 2 kat arrtmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?