Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

İlk test yumurtlamanın kaçıncı günü acaba

Merhaba kızlar bende bugün kan verdim 163 çıktı değerim moralim bozuldu kese de görünmedi bir korku oldu içimde Dr iki gün sonra tekrar kan istedi

Merhaba kızlar bende bugün kan verdim 163 çıktı değerim moralim bozuldu kese de görünmedi bir korku oldu içimde Dr iki gün sonra tekrar kan istedi
Merhaba regilden kaç gün geçti

Bat 10 Şubatti galiba sizin bence morelinizi bozmayın yükselir inşallah gönlünüzü ferah tutun herksin beta aynı olmuyor kimi birden yüksek beta ile ilerliyor kiminin beta düşük değerden artıyor önemli olan 2 kat arrtmasi

Günaydın kızlar ben dün akşam test yaptım yine normal kaset test ilk anda çizgi vardı ama fotoğrafta çıkmadı ben dikkatli bakınca görmedim şimdi daha belirgin hale gelmiş

Eklentiler

• E1CB23BE-0782-46E3-979B-7221E039CB28.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 24
Günaydın kızlar ben dün akşam test yaptım yine normal kaset test ilk anda çizgi vardı ama fotoğrafta çıkmadı ben dikkatli bakınca görmedim şimdi daha belirgin hale gelmiş
Eğer gebelik varsa yarın sabah ilk idrarla yaparsam daha belirgin bir çizgi görebilir miyim yoksa 2 gün daha beklemeli miyim

Amin canım insallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…