Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım pik yapmış bu akşamı ve yarını mutlaka değerlendirin hadi bakalım
İnşaallah bakalım geçen ay da böyle olduysa kaçırdım ovulasyon 13. Gün gösteriyordu o yüzden 14.gun en son degerlendirmeydi gebe kalmadm bu ay da 13. Gün gösteriyor ama 16.gun pik oldu

Gün aşırı da olmuyor ikimizde calisiyrz yoruluyoruz iki yaşında oglum var onu uyurturken bende uyumuş oluyorum evlenmeden önce kolay hamile kalınır sanıyordum ama hiç kolay değilmis
Seni anlıyorum aynen bende öyle işe gidiyorum, gece oğlan uyusun die bekliyroruz, yorgun halde birde bu işe uğreşıtoruz

Heey kızlar batı 10 şubat olan ve yumurtlama öncesi sonrası ilişkiye giren ve aşagı da yazcagım belirtileri yaşayanlar bakabilir mi döllenme baslamış mıdır?
*23 24 25 ocak pik değerlendirdik.
*26 27 ocak t silikleşiyor çatlama oldu değerlendirdik.
-6 gündür kasıkta şiddetli ağrı
-bel ve sırt ağrısı
-sağlı sollu sancılar yumurtalık bölgesinde hareketlilikler
-hafif mide bulantısı
-şişkinlik gaz pantolonu kapatamıyorum
- alt karında doluluk hissi hep çişim varmış gibi yarım saatte 2 kez falan gidiyorum wcye
- göğüs ucunda sızlanma göğüste agrı sertlik
- önce beyaz kremsi akıntı sonra su gibi akıntı

20/26 ocak her gün ilişki yasandı korunmadan

Okudum baya baya Bi kadın Yumurtlamadan itibaren bunları yasamışlar ve gebelik haberi almışlar. Adeti 10 şubatta olup bunları yasayan var mı? 9 gün kaldı beklemek cok zooor

Benim bat 10 Şubat ama ben pik i 30 ocakta gördüm bugün de silik gördüm yani geç yumurtladim

Yarın sabah test yap rahime döllenme sonrası 5 6 günde yerleşiyor

Benim cumartesi 7.gun oluyor döllenme olduysa cumartesi sabah test yapacağım ama daha öncesinde kasık ağrısı olursa erken yapacağım

Benim bugün
Benim cumartesi 7.gun oluyor döllenme olduysa cumartesi sabah test yapacağım ama daha öncesinde kasık ağrısı olursa erken yapacağım
7. günüm benim de yumurtlamadan beri daha 9 gün var adete dayanabilirim 10 gün sonra yapcam dayanamazsam Bi beş gün daha bekleyip erken gebelik yapcam ya da direkt kan veririm ama 5 gün mecbur beklicem kesin bu. Erken yapıp Negatifi görmek istemiyorum sen ne durumdasın

Am

A yerleşse bile idrarda hemen çıkmaz dimi kanda belki. Ya da 5 gün daha bekliyip bata 4 gün kala erken gebelik testi yapsam daha iyi olur dimi
Çıkar canım illa adet geçmesine bir iki gün kalmasina gerek yok ovulasyon gününü biliyorsun bir hafta sonrasında test yapmaya basla

Benim bugün pik siliklesti yani yumurtlama olayı bitti ama sağ kasığımda bı gariplik var süpheleniyorum şimdiden ama yerleşme ağrısı bekliyrm gebeyim demek için onun içinde dollenme sonrası rahime 5 6 günde yerleşiyor bebek yerleştikten sonra yani en erken 7.gunde test yapmaya başlayacağım negatif gorsemde yapacam

Am

A yerleşse bile idrarda hemen çıkmaz dimi kanda belki. Ya da 5 gün daha bekliyip bata 4 gün kala erken gebelik testi yapsam daha iyi olur dimi
Laboquick normal kaset test erken gebelik testi gibi kağıdında yazıyor 5-50 arası değeri ölçmek icindir bu test diye erken gebeliğe para vermeyin ben verdm yanlış sonuçlar aldm

Negatif görürsün ben 7.gündeyim. Kanda çıkması için bile en az 12 gün gerekiyormuş. 7 günde döllenme gerçekleşiyor, 6 gün de rahme yerleşmesi sürüyormuş. Inşallah 7 şubata kadar yerleşme kanaması veya Bi belirti görürsem şüphem kesinleşecektest yapmadan kesin hamileyim diyebilicem. Son bi hafta dayanmam lazım. Kanda yerleşince cıkıyomuş cünkü bebek rahme yerleşince hcg yükseliyomuş  bak, bu siteden buldum bunları okuya okuya kör oldum artık. Mucize i bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210201-165938.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20210201-165607.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 63
Valla sık idrara cıkıyorum gaz sancısı cekiyorumne yesem midem ekşiyor ama gebelikle ilgili bi belirtim daha yok senin yine varmıs biraz yumurtlama ve batımız aynı ben 5 şubatta yine ovü. Testi yapıcam orda cift cizgi görürsem gebelik testi yapmayı dusunuyorum.dua et bana 5 şubatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…