Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsa cıkardı pembelik bence bu ayda olmadı malesef

Eklentiler

• IMG_20210201_203114.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 83
7 gunden itibaren test yapılabilir ben öyle inanıyorum
Sabah yapayım o zaman. Arkadasım da yap dedi de negatif cıkar diye yapasım gelmiyo en erken adete 4 gün kala çıkar diye biliyorum benim daha 9 bitti 8 gün kaldı ama Allahın işi, çıkar belki dua edin kızlar

Sence ovülasyon testinde cıkarmı? Yumurtlamam 24 ocaktı
Ovulasyonda cıkmıyor ya ben de denedim, t silik cıkıyo.benek yerleşince artık hamilelik baslayınca ovulasyonda t koyu çıkıyormuş. O yuzden bazı kadınlar ovulasyon testiyle ögrenebiliyo

Belki yeni yerlesiyordur pozitif olalim
Aynen var bence ya yerleşince daha da koyulaşır 2.çizgi görünüyo çünkü ya Minikfarem adınızı bilmiyorum kusura bakmayın kirpik muhabbeti duymuştum, az önce kaşlarına bakayım dedim(dün aldırdım da şekline bakmak için) aynaya baktım kirpiklerim birbirine girmiş. Benim kirpiklerim uzun ve güzeldir hele rimel sürünce örümcek gibi durur. İşe giderken rimel sürüyorum sadece sabah dikkat etmeden cıktım tabi. Şimdi baktım da birbirine girmiş. Gür ve tel tel olan kirpiklerim sanki aralarından yolmuşum Bi var Bi yok bazıları dalgalı gibi üst üste. Hamilelikte bu oluyo muymuş gerçekten Bi umutlandım yine

İlki benim normal kirpiklerim, tel tel ve uzundur. Eyeliner var diye pek belli olmuyo ama, en belirgin fotograf buydu. Diğerini az önce çektim

Eklentiler

• Screenshot_20210201-220456.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 74
  • _20210201_220001.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…