- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Evet koyu olması lazım test ayırt edemediği için lh bhcg birleşince koyu oluyor diyorlar yumurtlamadan 8 gün geçmiş yap da foto atSence ovülasyon testinde cıkarmı? Yumurtlamam 24 ocaktı
Abuuu heycanlandım bak tamam 1 saate yapacamEvet koyu olması lazım test ayırt edemediği için lh bhcg birleşince koyu oluyor diyorlar yumurtlamadan 8 gün geçmiş yap da foto at
Bazı aylarda yumurtlama olmayabilir üzülmeyin21.gündeyim hala yumurtlama olmadı tembellik mi var acaba Dr um boyle birşey de demedi çok üzgünüm yumurtlama olmadı ovulasyon testine göre
Tmm yap bakalım heyecan iyidirAbuuu heycanlandım bak tamam 1 saate yapacam
Dayanamadım yaptımTmm yap bakalım heyecan iyidir
Tmm yap bakalım heyecan iyidir
Sabah yapayım o zaman. Arkadasım da yap dedi de negatif cıkar diye yapasım gelmiyo en erken adete 4 gün kala çıkar diye biliyorum benim daha 9 bitti 8 gün kaldı ama Allahın işi, çıkar belki dua edin kızlar7 gunden itibaren test yapılabilir ben öyle inanıyorum
Bence baya baya cizgi var orda sadece çok silik. Bi iki güne daha da koyulaşırOlsa cıkardı pembelik bence bu ayda olmadı malesef
Ovulasyonda cıkmıyor ya ben de denedim, t silik cıkıyo.benek yerleşince artık hamilelik baslayınca ovulasyonda t koyu çıkıyormuş. O yuzden bazı kadınlar ovulasyon testiyle ögrenebiliyoSence ovülasyon testinde cıkarmı? Yumurtlamam 24 ocaktı
Burda baya baya silik cikmis bence hamilesinizOlsa cıkardı pembelik bence bu ayda olmadı malesef
Belki yeni yerlesiyordur pozitif olalimOlsa cıkardı pembelik bence bu ayda olmadı malesef
Aynen var bence ya yerleşince daha da koyulaşır 2.çizgi görünüyo çünküBelki yeni yerlesiyordur pozitif olalim
İlki benim normal kirpiklerim, tel tel ve uzundur. Eyeliner var diye pek belli olmuyo ama, en belirgin fotograf buydu. Diğerini az önce çektimAynen var bence ya yerleşince daha da koyulaşır 2.çizgi görünüyo çünküya Minikfarem adınızı bilmiyorum kusura bakmayın kirpik muhabbeti duymuştum, az önce kaşlarına bakayım dedim(dün aldırdım da şekline bakmak için) aynaya baktım kirpiklerim birbirine girmiş. Benim kirpiklerim uzun ve güzeldir hele rimel sürünce örümcek gibi durur. İşe giderken rimel sürüyorum sadece sabah dikkat etmeden cıktım tabi. Şimdi baktım da birbirine girmiş. Gür ve tel tel olan kirpiklerim sanki aralarından yolmuşum Bi var Bi yok bazıları dalgalı gibi üst üste. Hamilelikte bu oluyo muymuş gerçekten Bi umutlandım yine
Kuzummmm bu malesed ov testiBurda baya baya silik cikmis bence hamilesiniz
Ozaman rahatladım birazzz hahafkkOvulasyonda cıkmıyor ya ben de denedim, t silik cıkıyo.benek yerleşince artık hamilelik baslayınca ovulasyonda t koyu çıkıyormuş. O yuzden bazı kadınlar ovulasyon testiyle ögrenebiliyo
Keske kuzu ya ov. Testi bu malesefBence baya baya cizgi var orda sadece çok silik. Bi iki güne daha da koyulaşırgözün aydın darısı basımıza
Oheee maşallah göze bak beİlki benim normal kirpiklerim, tel tel ve uzundur. Eyeliner var diye pek belli olmuyo ama, en belirgin fotograf buydu. Diğerini az önce çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?