Onu bilemeyizki. Hergun test yaparak aynı saatte. Öyle öyle anlarsin. (Sabah idrarı olmucak) Testlerin hepsini sakla. Karsilastirirsin.Kızlar sizce kaç güne pik olur , bugün adet başlangıcından itibaren 8. Gün , döngüm 24 26 civarı
Merhabalar benimde bat 15 iO zaman demekki kendimizi yapıyoruz bunu sizin kaçıncı gün
Benim bat da 15 Allah nasip ederde hepimize, mutluluk yaşarız
Bende inan onla başa çıkmaya çalışıyorum benimde iğne günü dışında 10. Gün test yaptım dünden bugüne artış mı azalma diye baktım artma oldu ama teste güvenemedim his olarak bu gün bende öyleyim dün daha çok kasık ağrım vardı mesela bugün çok minik yok denecek kadar sadece dün göğsümü n solu hassasiyet oldu bugunde sağ da oldu dokununca biliyorm ama onuda normal mi acaba bilmiyorumMerhabalar benimde bat 15 i
29 eylül çatlatma iğnesi oldum
Belirti hissetmiyorum iğne gününü saymadan bugun 7.gün nasıl sabredicem bilmiyorum
Hayır ben olmadım ilk defa bu ay ovulasyon testiyle takip ettim. Kasım sonunda bir düşüğüm olduBenimde bat 15 i sizde mi iğmne oldunuz
Tesrtlernizin görseli var mıBende inan onla başa çıkmaya çalışıyorum benimde iğne günü dışında 10. Gün test yaptım dünden bugüne artış mı azalma diye baktım artma oldu ama teste güvenemedim his olarak bu gün bende öyleyim dün daha çok kasık ağrım vardı mesela bugün çok minik yok denecek kadar sadece dün göğsümü n solu hassasiyet oldu bugunde sağ da oldu dokununca biliyorm ama onuda normal mi acaba bilmiyorum
Bende inan onla başa çıkmaya çalışıyorum benimde iğne günü dışında 10. Gün test yaptım dünden bugüne artış mı azalma diye baktım artma oldu ama teste güvenemedim his olarak bu gün bende öyleyim dün daha çok kasık ağrım vardı mesela bugün çok minik yok denecek kadar sadece dün göğsümü n solu hassasiyet oldu bugunde sağ da oldu dokununca biliyorm ama onuda normal mi acaba bilmiyorum
Yani 8. Günde yok denecek kadar silik oldu Dün hafif ti bugün belirgin di innovita etkisi geçen kaset te dün akşam pembelerden üstteki dün akşam alttaki sabah sabahTesrtlernizin görseli var mı
Birde kaçıncı gün idrarda negatife döndü testiniz
Bende çok heycanlanıyorum galiba
Buraya atınca çizgi yok gibi oldu ama kasette var aslında ama emin olamadım işte bilmiyorum yinedeTesrtlernizin görseli var mı
Birde kaçıncı gün idrarda negatife döndü testiniz
Bende çok heycanlanıyorum galiba
Yarın sabah tekrarlarsınız daha belirginleşirse bence ertesi günde kan verebilirsinizBuraya atınca çizgi yok gibi oldu ama kasette var aslında ama emin olamadım işte bilmiyorum yinede
Evet öyle yapcam inşallah artış olursa iki gün takip edip emin olunca vereceğimYarın sabah tekrarlarsınız daha belirginleşirse bence ertesi günde kan verebilirsiniz
Yarın sabah tekrarlarsınız daha belirginleşirse benceBuraya atınca çizgi yok gibi oldu ama kasette var aslında ama emin olamadım işte bilmiyorum yinede
Ay hadi inşallah hem size hem bana iyi haberler inşallah bende 7günü tamamlamak üzereyim yarın 8 olcakEvet öyle yapcam inşallah artış olursa iki gün takip edip emin olunca vereceğim
Yarın sabah tekrarlarsınız daha belirginleşirse bence
Ay hadi inşallah hem size hem bana iyi haberler inşallah bende 7günü tamamlamak üzereyim yarın 8 olcak
Merhaba kızlar normalde bat 15 ekimdiEvet öyle yapcam inşallah artış olursa iki gün takip edip emin olunca vereceğim
Sen yinede değerlendir mümkünse artık gerisi bata kadar bellli olur inşallahMerhaba kızlar normalde bat 15 ekimdi
Pcosta var bugün elimde kalan son ovü testini denemek istedim ve pik gördüm. Normalde 28inde pik görmüştüm. Gebelik testini de yaptım ama negatifti. sizce ikinci kez mi yumurtladım
3 ekime kadar testlere devam ettim iyice silikleşmişti. sağdaki bugünkü ovü testi
öyle yaptım ama bat değişir miSen yinede değerlendir mümkünse artık gerisi bata kadar bellli olur inşallah
İnşallah canım hepimiz için güzel sonuçlar olsun allahım izniyleYarın sabah tekrarlarsınız daha belirginleşirse bence
Ay hadi inşallah hem size hem bana iyi haberler inşallah bende 7günü tamamlamak üzereyim yarın 8 olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?