• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 11-12-13-14 Ekim olup hamilelik isteyenler

Kızlar bugün 12.30 da çektiğim pikti şimdi daha silik , yani çatlamış ve geç mi kaldım acaba yaa . Ne çabuk oldu

Eklentiler

• IMG_4367.webp
    IMG_4367.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_4374.webp
    IMG_4374.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 17
Bat 14/15 ekimle yerimi alayım burada 🙈 Yumurtlama sonrası yaşadığım göğüs şişliği ve sızlaması dpo5 olmama rağmen daha başlamadı şuanlık tek belirtim bu 😂
Benimde bat 15/16 canım çatlatma iğnesi oldum 5 gün oldu daha bir belirtileri yok

hayır ben tedavi görmüyorum
Çok iyi. Bende sın üç ay kendiliğinden yumurtladım ama olmadı bir türlü en son artık hsg çektireyim belki tüpler tıkalıdır dedim hsgden sonra yine yumurtladım ama yine olmadı. Bu sefer doktor letuya başlattı bakalım inşallah bu ay olur

Çok iyi. Bende sın üç ay kendiliğinden yumurtladım ama olmadı bir türlü en son artık hsg çektireyim belki tüpler tıkalıdır dedim hsgden sonra yine yumurtladım ama yine olmadı. Bu sefer doktor letuya başlattı bakalım inşallah bu ay olur
ben daha 2 seferdir deniyorum. biri kimyasal oldu. bu ikinci denemem. Daha yolun başındayım 🙈

ben daha 2 seferdir deniyorum. biri kimyasal oldu. bu ikinci denemem. Daha yolun başındayım 🙈
Sizin iyi maşallah. Ben 10 aydır deniyorum olmuyor canım ilk başta yumurtlama olmuyprdu şimdi yumurtluyorum yine olmuyor bakalım hayırlısı vakti var demekki

Dün çatladığı gün 1 kez ilişki oldu zaten şu ana kadar yumurta canlı da kalamazmış 24 saat çoktan geçti . Artık olduysa olduysa bakalım 🙄

Çatladığı gün , yani pik olduğunu gördüm baktım birkaç saate silikleşti o akşamı değerlendirebildim sadece
Yumurta çatladıktan sonra 12-24 saat arası canlı kalabiliyormuş. Sizinki o döneme denk gelmiş gibi bu da gebe kalma ihtimalinin yüksek olduğu dönem olduğu anlamına geliyor. İnşaAllah gerçekleşmiştir 🤲

Back
X