BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

Aslinda pek olmadi sol kasigimda batma oldu bi de belim azcik agridi o da bi kac gun once basladi ama korkuyorum bi onceki hamileligim kimyasaldi

9 eylülü de kabul ediyor musunuz ?

Hemen erken gebelik testi yapsanıza. Adetten 6 gün önceye kadar söyleyen testler var. Predictor Early :) Ay inşallah pozitif çıkar. Gecikmesini beklemeyin yarın en geç yapın derim ben :)

Ay pardon son sayfadayım sanıyordum. Bugün yazdınız sandım. Hemen atlamışım.

Aslinda pek olmadi sol kasigimda batma oldu bi de belim azcik agridi o da bi kac gun once basladi ama korkuyorum bi onceki hamileligim kimyasaldi
Korkma canım hiç bişi olmaz Allah ın izniyle kötü düşünme sakın hep güzel şeyler düşün beyin vücuda mesaj veriyor biliyorsun sağlıkla doğacak inşaAllah hep bunu düşün olur mu

Ayy benimde çok test yapasım var ama korkuyorum çok bat 14 eylül ama sizlerin pozitif testlerini gördükçe şeytan dürtüyor bi yandan bide söz verdim kendime 18 ine kadar bekliycem diye

Ayy benimde çok test yapasım var ama korkuyorum çok bat 14 eylül ama sizlerin pozitif testlerini gördükçe şeytan dürtüyor bi yandan bide söz verdim kendime 18 ine kadar bekliycem diye
Canim benimde 13 .14 eylül yarin kan vermeyi düşünüyorum neyse ne artik ona gore kirmizi kartimi beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…