- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Uzulme cnm lutfen hayirlisi olsun bk bnm 4 gunum kaldi goguslerim sinyal veryo adet olcm bndeHasta oldum kızlar
Hayirli olsun canisi gozun aydin Rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah...Kizlar merhaba bat 14 eylul gebelik testi yaptim sonuc bu
Hayirlisi olsun cnmHasta oldum kızlar
canım gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza insallah, belirtilerin var mıydı?Kizlar merhaba bat 14 eylul gebelik testi yaptim sonuc bu
9 eylülü de kabul ediyor musunuz ?
Hosgeldn cnm18 Eylülle ben de geldim. :)
Aaa benimde sol kasığım batıyor ve belimde ağrı var başka da bişi yok inşaAllah vardır bebeğimAslinda pek olmadi sol kasigimda batma oldu bi de belim azcik agridi o da bi kac gun once basladi ama korkuyorum bi onceki hamileligim kimyasaldi
Ben çizgi görüyorum ana silik sanırım hamilesiniz :) yarın tekrarla sabah tatlım inşaAllah koyulaşırKizlar bat 11 eylul ama ben bugun bu saatte test yaptim sonuc bu
Korkma canım hiç bişi olmaz Allah ın izniyle kötü düşünme sakın hep güzel şeyler düşün beyin vücuda mesaj veriyor biliyorsunAslinda pek olmadi sol kasigimda batma oldu bi de belim azcik agridi o da bi kac gun once basladi ama korkuyorum bi onceki hamileligim kimyasaldi
Evt bende gordumde hayalmi degilmj test edim diye sizede gosterdim :) ay insaAllah pozitifdir sabah daha kaliteli bi testle yapicam cok sagolBen çizgi görüyorum ana silik sanırım hamilesiniz :) yarın tekrarla sabah tatlım inşaAllah koyulaşır
Senin varmis daha erken gebelik testi yap istersen cnm :)Ayy benimde çok test yapasım var ama korkuyorum çok bat 14 eylül ama sizlerin pozitif testlerini gördükçe şeytan dürtüyor bi yandanbide söz verdim kendime 18 ine kadar bekliycem diye
Senin varmis daha erken gebelik testi yap istersen cnm :)
Hayrli olsun indirdm negatif yaptm cizgi var sende resimlerden efekt ile negatif yap cnm ay hayrli olsnBen çizgi görüyorum ana silik sanırım hamilesiniz :) yarın tekrarla sabah tatlım inşaAllah koyulaşır
Ayy valla guzel yontemmis cnm cok sagol insaAllah vardir simdide pembe bi akinti geldi ne olabilirki acaba doktora gitsemmi ki bilemedimHayrli olsun indirdm negatif yaptm cizgi var sende resimlerden efekt ile negatif yap cnm ay hayrli olsn
Hayırlı olsun tatlım AllH sağlıcakla kucagina almayi nasip etsinKizlar merhaba bat 14 eylul gebelik testi yaptim sonuc bu
Canim benimde 13 .14 eylül yarin kan vermeyi düşünüyorum neyse ne artik ona gore kirmizi kartimi beklerimAyy benimde çok test yapasım var ama korkuyorum çok bat 14 eylül ama sizlerin pozitif testlerini gördükçe şeytan dürtüyor bi yandanbide söz verdim kendime 18 ine kadar bekliycem diye
Cok tesekkur ederim cnm hastanedeyim suan kan verdim bekliyorum yazarim sonucu insaAllahHayırlı olsun tatlım AllH sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?