BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

Belki gelmicek

Benim de su anda ayaklarım don usuyorum da tabi dur bakalim daha kendi kendime8 gunde neler cikartacagim görelim hep birlikte.Okuyoruz erken gebelik belirtilerini 100 de 80 psikolojik olarak var adet olunca bile konduramiyuruz nasil kadinlariz biz ya

Bn bi ay edet olunca acaba ustunemi gordum yerlesmemi falan diye dusune dusune adetimi kestim ya cok yetenekliym sonra doktr adet sokturucu verdi

Cidden mi Allah bagislasn cnm bnle esimde hep kiz istyrz saglikli olsn gerisi onmli dgl
Teşekkür ederim canim seninkinide Allah bagislasin eli ayagi duzgun olsun Hayırlı ewlat olsun cinsiyeti farketmez ama gönül erkekten yana 1 kiz 1 oglan tabi orasini allah bilir hayırlısı olsunda hicc farketmez

bende burdaki bi arkadaş 6 gün önce öğrenmiş ondan gaza gelip öğrendim :) ama 15 eylüle 8 gün var 2 güncük daha mı beklesen
beklicem ama şimdi de morelim bozuldu kafamda kurdum galiba ümitsizlik çöktü bi anım diğer anımı tutmuyor ki en iyisi yapmim

Iste bende geçen ay oyle oldu normal regl deb bir hafta once adet oldum once leke tarzinda gelince yerleşme kanamasi dedim 2 gun sonra adetim geldi halen inanamadim yok gebeyim ama adette oluyorum dedim ya bi insan bu kadar kafada üretir mi ya herşeye bir kulp buldum adetin 3.gunu beta verdim 0.01 gördüm yine daha dollenmemistir kanda çıkmamıştır dedim o kadar rahattim ki ustelik yumurtlamadan sonra hic iliski olmamisti yani adete 10 gun kala denemedik üstüne görmede yok kafada kurdum kurdum baktim olacak gibi degil pess ettim tatile gittik tatilde tekrar çalışmalara basladik sonuc bu ayin 15inde belli olcak

Tesekkur ederim darisi sizlerin basiniza allahim isteyen herkeze nasip etsin ama korkuorm bi onceki hamileligim kimyasaldi insallah bu saglikli olur

Hayırlı olsun canım :) benim de bat 14 eylül ama erken diye yapmıyordum ne güzel gayet net çıkmış MaşaAllah normal gebelik testimi
Testler bunlar canm eczanede ne varsa aldim aslinda erken gebelik testi degilmis

Eklentiler

• 1473329355079-2016872929.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…