- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Daha 8 gun var bozma moralini sakin tmm mi bkle bklmnedense hiç ümidim yokkk durduk yere kendi kendime morelimi bozdum daha bata 8 gün var
Cidden mi Allah bagislasn cnm bnle esimde hep kiz istyrz saglikli olsn gerisi onmli dglBenimde 1 tane kizim var
Belki gelmicekHerkes kendini rüyasında gebe olarak görür bende rüyamda adet olmusum nasil üzüldüm anlatamam bu ayda olmadi dedim o kadar etkisinde kalmisimki sabah ped arıyordum siyirdim iyice ben Allah akil fikir versin banasonrada diyorum ohhh be ruyaymis sanki 8 gun sonra gelmeyecek gibi
bende burdaki bi arkadaş 6 gün önce öğrenmiş ondan gaza gelip öğrendim :) ama 15 eylüle 8 gün var 2 güncük daha mı beklesenYaa benimden bat 11 ağus sat 15 eylul gaza geldim bi yapcam bakalım en fazla negatig çıkar yani
Bn bi ay edet olunca acaba ustunemi gordum yerlesmemi falan diye dusune dusune adetimi kestim ya cok yetenekliym sonra doktr adet sokturucu verdiBenim de su anda ayaklarım don usuyorum da tabi dur bakalim daha kendi kendime8 gunde neler cikartacagim görelim hep birlikte.Okuyoruz erken gebelik belirtilerini 100 de 80 psikolojik olarak var adet olunca bile konduramiyuruz nasil kadinlariz biz ya
Teşekkür ederim canim seninkinide Allah bagislasin eli ayagi duzgun olsun Hayırlı ewlat olsun cinsiyeti farketmez ama gönül erkekten yana 1 kiz 1 oglan tabi orasini allah bilir hayırlısı olsunda hicc farketmezCidden mi Allah bagislasn cnm bnle esimde hep kiz istyrz saglikli olsn gerisi onmli dgl
nee bilim ya tuhafım şuan da hayırlısı bakalım hayatımDaha 8 gun var bozma moralini sakin tmm mi bkle bklm
beklicem ama şimdi de morelim bozuldu kafamda kurdum galiba ümitsizlik çöktü bi anım diğer anımı tutmuyor ki en iyisi yapmimbende burdaki bi arkadaş 6 gün önce öğrenmiş ondan gaza gelip öğrendim :) ama 15 eylüle 8 gün var 2 güncük daha mı beklesen
Gözün aydın canım hamıssınKizlar merhaba bat 14 eylul gebelik testi yaptim sonuc bu
sat kaçındaydı snin cnmKizlar merhaba bat 14 eylul gebelik testi yaptim sonuc bu
21 agustos canmsat kaçındaydı snin cnm
Hayırlı olsun canım :) benim de bat 14 eylül ama erken diye yapmıyordum ne güzel gayet net çıkmış MaşaAllah normal gebelik testimiKizlar merhaba bat 14 eylul gebelik testi yaptim sonuc bu
Aaa ne kadar erkenden belli olmuş benim de sat 18 Ağustos bat 14 eylül21 agustos canm
benimde 11 ağustos beklesemmi21 agustos canm
Testler bunlar canm eczanede ne varsa aldim aslinda erken gebelik testi degilmisHayırlı olsun canım :) benim de bat 14 eylül ama erken diye yapmıyordum ne güzel gayet net çıkmış MaşaAllah normal gebelik testimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?