BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

Yes bat ayni ikimizin beklicz gorcz bklm daha ilk dnemen blkide bebs vardr olumlu bklm olumlu olsun

Spiralmi kullandnz hmn cikarnca oldumu

benimkide 12 si canım nbekliyorum ama bir de bana sorr nasıl geçeçekse zamann gerçi hiç bi belirtim yok .. bu 3. ayımız denememnşn rabbim inşallah hayırlı zamanda verir

benimkide 12 si canım nbekliyorum ama bir de bana sorr nasıl geçeçekse zamann gerçi hiç bi belirtim yok .. bu 3. ayımız denememnşn rabbim inşallah hayırlı zamanda verir
Bn artk braktm belirtileri hic tsklmym bnm her ay blrtm vardi bebek yoktu

nedense hiç ümidim yokkk durduk yere kendi kendime morelimi bozdum daha bata 8 gün var

2 yil yasmin kullandim buay biraktim ve ovulasyon testinde cift cizgiyi yakaladigim gun ve ertesi gun iliski oldu. Bazi tanidiklarim ilaci keser kesmez bebek olmaz diyorlar bilginiz varmi?
bana da öyle dediler bir yıl kullandım bıraktım iki ay kendim denemedim. 3. ay ilk denememde oldu. keser kesmez denesemde olacaktı bence. takılma. öyle olsa iki gün içmeyince gebelik riski olabilir demezlerdi.

Asiri sicak basiyo ayaklarim buz gibi sancimda var galiba adet olcm bn ya sanci devm ederse garanti olurum cunku cift tarafli sancm var durdugum yerde terliyrum hayirlisi olsun bklm

Herkes kendini rüyasında gebe olarak görür bende rüyamda adet olmusum nasil üzüldüm anlatamam bu ayda olmadi dedim o kadar etkisinde kalmisimki sabah ped arıyordum siyirdim iyice ben Allah akil fikir versin banasonrada diyorum ohhh be ruyaymis sanki 8 gun sonra gelmeyecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…