- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Bu ay sizi buldm burdaAnladim cnm zor ilk zamanlarda bende oyleydjm ama simdi biraktim bakalim. Yapma bi kerede test oyle dene istersen baska ugrasilar bul kendine :)
Adet gunum 11 i ,beklemek cok zor uzerimde bi halsizlik var asiri gaz durumu ve kasiklarimda batmada oluyo gebelik belirtisi mi yoksa ilac birakmanin etkileri mi hic bilmiyorum olursa ilk bebegimiz olucak yeni evliyim .Hayirlisi artik Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Spiralmi kullandnz hmn cikarnca oldumuBence de olabilirsin cnm bende ria yi cikarttigim ay hamile kalmistim dikkat et kendine adetin gelsede dikkat et korunmayi yeni biraktigin icin degisikljk olabiliyor tecrubeliyim cunku adet gordugum icin bebek yok sanip agir ev isleri yaptim bir hafta sonra kanamam geldi meger hamileymisim bebek dustu. Sen bekle adetin gelsede bir hafta sonra test yap yinede
Bende epeydir okuyordum ama uye degildim bu ay uye oldum iyi geliyor insana burasi yalniz olmadigini anliyorsun guzel haberlere seviniyorsun. Hic tanimadigin insanlarla en ozelini paylasiyorsun gayet samimi hos ortamBu ay sizi buldm burda
Evt cnm ria vardi olmus herkes hemen olmaz demislerdi subatta cikarttim martta dusuk yaptim ama adetim ayni gun gelmisti 5 gun surmustu ben degilim demistim meger hamileymjsimSpiralmi kullandnz hmn cikarnca oldumu
Halende ugrasmaktayiz :) son 4 bakalimSpiralmi kullandnz hmn cikarnca oldumu
benimkide 12 si canım nbekliyorum ama bir de bana sorr nasıl geçeçekse zamann gerçi hiç bi belirtim yok .. bu 3. ayımız denememnşn rabbim inşallah hayırlı zamanda verirAdet gunum 11 i ,beklemek cok zor uzerimde bi halsizlik var asiri gaz durumu ve kasiklarimda batmada oluyo gebelik belirtisi mi yoksa ilac birakmanin etkileri mi hic bilmiyorum olursa ilk bebegimiz olucak yeni evliyim .Hayirlisi artik Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Bn artk braktm belirtileri hic tsklmym bnm her ay blrtm vardi bebek yoktubenimkide 12 si canım nbekliyorum ama bir de bana sorr nasıl geçeçekse zamann gerçi hiç bi belirtim yok .. bu 3. ayımız denememnşn rabbim inşallah hayırlı zamanda verir
Insallah olumludur hepimizin ,en guzel en unutulmaz bayram olur
Yes bat ayni ikimizin beklicz gorcz bklm daha ilk dnemen blkide bebs vardr olumlu bklm olumlu olsun
Dusugune uzuldm cnm hayirlisi oymus Allah saglikli guzel bicir bicir bi bebek versn insallah bu ay tutmustr eHalende ugrasmaktayiz :) son 4 bakalim
Keskeeee ama kimseye akr.bile söylemeyin ben nazara cook inanıyorumYa su bayrami cifte bayram kutlasak keske bn bayramda pedle gezmek istmyrm yaaa
InsaAllah cnm olmazsa da hayirlisi derim cok sukur Rabbime bi tane kizim var :)Dusugune uzuldm cnm hayirlisi oymus Allah saglikli guzel bicir bicir bi bebek versn insallah bu ay tutmustr e
Erken bence cnm hic acele etme gecikmen olursa yap. Simdi barsada negatif cikacak uzuleceksinDaha 4 gun var gebelik testi yapsam bisey cikar mi ki yoksa cok mu erken?
Tamam canim bekleyeyim o zaman :)Erken bence cnm hic acele etme gecikmen olursa yap. Simdi barsada negatif cikacak uzuleceksin
bana da öyle dediler bir yıl kullandım bıraktım iki ay kendim denemedim. 3. ay ilk denememde oldu. keser kesmez denesemde olacaktı bence. takılma. öyle olsa iki gün içmeyince gebelik riski olabilir demezlerdi.2 yil yasmin kullandim buay biraktim ve ovulasyon testinde cift cizgiyi yakaladigim gun ve ertesi gun iliski oldu. Bazi tanidiklarim ilaci keser kesmez bebek olmaz diyorlar bilginiz varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?