- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Ne kadar once acaba tekrarmi yumurtluynKizlar reglden hemen once ovulasyon testi yapan var mi aranizda ben suan yaptim pozitif cikti 13 gun once yakalamistim zaten pozitifi bu niye yine boyle cikti ki
13-14 gun once ovulasyon testi yanilmadiysa yumurtladim o gunleride degerlendirdik hatta sonraki gunlerde yaptim tek cizgiydi gayet normal dedim , simdi sirf meraktan evde kalan son testi yaptim oylesine yine cift cizgi cikti anlamadim bisey bu istenNe kadar once acaba tekrarmi yumurtluyn
Cizgi koyumuydu bayagi cnm ki eger koyuysa ya cift yumurtlama tarihin var yada bebis yani okuduklarim ve arastrmalarm sonucu oyle yarn bidaha yap yine koyuysa git kan ver bnce13-14 gun once ovulasyon testi yanilmadiysa yumurtladim o gunleride degerlendirdik hatta sonraki gunlerde yaptim tek cizgiydi gayet normal dedim , simdi sirf meraktan evde kalan son testi yaptim oylesine yine cift cizgi cikti anlamadim bisey bu isten
Koyuydu ayni yumurtlama gunumdeki gibiydi yarini bekleyeyim bakayim nolacakCizgi koyumuydu bayagi cnm ki eger koyuysa ya cift yumurtlama tarihin var yada bebis yani okuduklarim ve arastrmalarm sonucu oyle yarn bidaha yap yine koyuysa git kan ver bnce
Insallah cnm vardr biz sevinemedik sen sevin insallahcanlar bende bugun yine kasik agrilari devam etmekte gebelik testi aldim dayanamayacagim 12-13 eylul ama ben yarin sabah yapicam bebis varsa ne mutlu bana yoksada adetimi bekliyim diyorum pekte olacagina kendimi kaptirmak testen sonra uzulmek istemiyorum ama dua edin kizlar ins bebis vardir
Insallah vardir allah gonlune gore versincanlar bende bugun yine kasik agrilari devam etmekte gebelik testi aldim dayanamayacagim 12-13 eylul ama ben yarin sabah yapicam bebis varsa ne mutlu bana yoksada adetimi bekliyim diyorum pekte olacagina kendimi kaptirmak testen sonra uzulmek istemiyorum ama dua edin kizlar ins bebis vardir
Pissstt sonucunu yaz mutlaka cnm tmm micanlar bende bugun yine kasik agrilari devam etmekte gebelik testi aldim dayanamayacagim 12-13 eylul ama ben yarin sabah yapicam bebis varsa ne mutlu bana yoksada adetimi bekliyim diyorum pekte olacagina kendimi kaptirmak testen sonra uzulmek istemiyorum ama dua edin kizlar ins bebis vardir
Insallah senin yuzun güler canimamin canlarim
Insallah bisey olmaz canim Allahin izniyle 2 gunde iyi artmis bence allah insallah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin[/QUOTE]InsallahQUOTE="Aybelis, post: 48036074, member: 776015"]Kizlar 8 inde gittigim de hcg 24 cikmisti bugun tekrar gittim 62 olmus inanin cok korkuyorum bisi olacak diye lutfen dualariniz esirgemeyin
yazmaz olurmuyum cnm hemen yazicamPissstt sonucunu yaz mutlaka cnm tmm mi
kismet ins cnmInsallah senin yuzun güler canim
Gunaydinnn guzel haberlerini bekliyoruz hafi bakalım test sonucunu merakla bekliyorumcanlar bende bugun yine kasik agrilari devam etmekte gebelik testi aldim dayanamayacagim 12-13 eylul ama ben yarin sabah yapicam bebis varsa ne mutlu bana yoksada adetimi bekliyim diyorum pekte olacagina kendimi kaptirmak testen sonra uzulmek istemiyorum ama dua edin kizlar ins bebis vardir
amin xnm allah istegen herkese nasip etsin hala soktayimSabah sabah cok iyi bir haber yasasiiiinnnnnnnnnnn allah devamini getirsin saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?