BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

13-14 gun once ovulasyon testi yanilmadiysa yumurtladim o gunleride degerlendirdik hatta sonraki gunlerde yaptim tek cizgiydi gayet normal dedim , simdi sirf meraktan evde kalan son testi yaptim oylesine yine cift cizgi cikti anlamadim bisey bu isten
Cizgi koyumuydu bayagi cnm ki eger koyuysa ya cift yumurtlama tarihin var yada bebis yani okuduklarim ve arastrmalarm sonucu oyle yarn bidaha yap yine koyuysa git kan ver bnce

canlar bende bugun yine kasik agrilari devam etmekte gebelik testi aldim dayanamayacagim 12-13 eylul ama ben yarin sabah yapicam bebis varsa ne mutlu bana yoksada adetimi bekliyim diyorum pekte olacagina kendimi kaptirmak testen sonra uzulmek istemiyorum ama dua edin kizlar ins bebis vardir

Insallah cnm vardr biz sevinemedik sen sevin insallah

Insallah vardir allah gonlune gore versin

Pissstt sonucunu yaz mutlaka cnm tmm mi

Cok uzgunum kizlar hepimiz adina hayirlisi dyelim bu ay cok umutluydum ama nasip degilmis Allah buyuk ne zaman derse o zaman sabirli olmaya calisin

InsallahQUOTE="Aybelis, post: 48036074, member: 776015"]Kizlar 8 inde gittigim de hcg 24 cikmisti bugun tekrar gittim 62 olmus inanin cok korkuyorum bisi olacak diye lutfen dualariniz esirgemeyin[/QUOTE]
Insallah bisey olmaz canim Allahin izniyle 2 gunde iyi artmis bence allah insallah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin

InsallahQUOTE="Aybelis, post: 48036074, member: 776015"]Kizlar 8 inde gittigim de hcg 24 cikmisti bugun tekrar gittim 62 olmus inanin cok korkuyorum bisi olacak diye lutfen dualariniz esirgemeyin
Insallah bisey olmaz canim Allahin izniyle 2 gunde iyi artmis bence allah insallah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin[/QUOTE]
Amin cnm Allah razi olsun :) isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insaAllah

Gunaydinnn guzel haberlerini bekliyoruz hafi bakalım test sonucunu merakla bekliyorum

Sabah sabah cok iyi bir haber yasasiiiinnnnnnnnnnn allah devamini getirsin saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…