- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Sanirim bnmde yok bat 12 ama simdiden adet belirtilerm baslardi bnm basladida sanirim bnde unutsz vakaym Hayrlisi olsn cnm[/QUOT
Sağlik olsun İns hepimizin olur durmak yok calismlara devam :)
olur kuzum sen merak etme allah biliyordur elbet zamanınıMassallah sayfada hamisler cikmaya basladibasladi iyice gunler yaklastkca topigi bn actm ama sanrm bi bnde olmck bebis
Canım pozitif çıktıYaptn mi cnm snuc ne
Hayirli ugurlu olsun cnmmmm cifte bayrammmTeşekkürler canım ben de yapıyım o zaman yoksa çatlıcam meraktan bebişim bir an önce bana merhaba desin istiyorum
Teşekkür ederim valla öyle çifte bayramHayirli ugurlu olsun cnmmmm cifte bayrammm
Idrar testi mi yaptin canim. Idrarda kandan daha gec cikar. Beklemede kal cikmamasi normal adetin gecikirse kan testi yaptir.Bat 11 eylul dayanamadim test yaptim hic bisey yok ,bebis yok heralde
Pisssst bizede haber ver tmm mi cnm insallah olumlu olur olmasada uzulme tmm miYok canım testi bekliyorum arkadaşım aldı da çarşıdan az sonra bırakcak bana :)
Kirmizilar gelmeden pes etmek yokBat 11 eylul dayanamadim test yaptim hic bisey yok ,bebis yok heralde
Canım sonuç pozitif :)Pisssst bizede haber ver tmm mi cnm insallah olumlu olur olmasada uzulme tmm mi
Eveeeeet yeni gordm ay cok sevndm gercktn ya Hayrli olsn cnmCanım sonuç pozitif :)
RABBIM HEPIMIZE NASIP ETSIN INSALLAH Allah hayirlisini versin kuzumCanim adet velirtileri gibi belirti veriyo gebelik genelde belirtilere takilma. Gunun gecerse bakarsin olur. Hayirlisi insallah. Umutsuzluk yok insallah herkesin saglikli yavrulari olsun amin
Evet canim idrar testi yaptim bakalim hayirlisi artik :)Idrar testi mi yapt
Idrar testi mi yaptin canim. Idrarda kandan daha gec cikar. Beklemede kal cikmamasi normal adetin gecikirse kan testi yaptir.
Bn hic olumsuz bkmyrm ki bn sonucu tahmin ettigim halde hep olumluyum sizde oyle olun hic moralinizi bozmayin kiyamam size bn tmm mi o bebek bu gobuse gelecek merak etmeyin vardr Rabbimin bildigiEvet canim idrar testi yaptim bakalim hayirlisi artik :)
Benim biraz sıkıntılı durumum ondan meeaktan catliyorum aslinda , ben 2 yil once over kisti yuzunden ameliyat oldum ameliyatimi yapan doktor iyi gectigini yumurtaligimi kurtardigini soyledi ve araliksiz yasmin kullan dedi , tabi ben bekardim o zaman ve ne damat adayi nede evlenmeye niyetim vardi kendi kucuk dunyamda cook mutluydum :) sonra hic ummadigim anda hayatimin aski ikinca karsima kisa sure sonra evlendim ama hala bebek dusunmuyodum sonra disarda kocamin baskalarinin cocuklarina nasil ozenerek baktigini gorunce bende dusunmeye basladim bu ayda deneyelim dedik ilaci kestim su zamana kadar 3 aylik periodlarla kontrole gittim beni birazda doktorlar korkuttu bazisi cocuk yap belki olmaz, kisirlik olabilir deyince benimde kafam karistiBn hic olumsuz bkmyrm ki bn sonucu tahmin ettigim halde hep olumluyum sizde oyle olun hic moralinizi bozmayin kiyamam size bn tmm mi o bebek bu gobuse gelecek merak etmeyin vardr Rabbimin bildigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?