BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

Canim adet velirtileri gibi belirti veriyo gebelik genelde belirtilere takilma. Gunun gecerse bakarsin olur. Hayirlisi insallah. Umutsuzluk yok insallah herkesin saglikli yavrulari olsun amin

Canim adet velirtileri gibi belirti veriyo gebelik genelde belirtilere takilma. Gunun gecerse bakarsin olur. Hayirlisi insallah. Umutsuzluk yok insallah herkesin saglikli yavrulari olsun amin
RABBIM HEPIMIZE NASIP ETSIN INSALLAH Allah hayirlisini versin kuzum

Ben heyecn yaptm ya kaldi 3 gun gecmiyooooorrrrr sonucu tahmin edipde bekliyorummm ya en buyuk manyakligimda o

Bn hic olumsuz bkmyrm ki bn sonucu tahmin ettigim halde hep olumluyum sizde oyle olun hic moralinizi bozmayin kiyamam size bn tmm mi o bebek bu gobuse gelecek merak etmeyin vardr Rabbimin bildigi
Benim biraz sıkıntılı durumum ondan meeaktan catliyorum aslinda , ben 2 yil once over kisti yuzunden ameliyat oldum ameliyatimi yapan doktor iyi gectigini yumurtaligimi kurtardigini soyledi ve araliksiz yasmin kullan dedi , tabi ben bekardim o zaman ve ne damat adayi nede evlenmeye niyetim vardi kendi kucuk dunyamda cook mutluydum :) sonra hic ummadigim anda hayatimin aski ikinca karsima kisa sure sonra evlendim ama hala bebek dusunmuyodum sonra disarda kocamin baskalarinin cocuklarina nasil ozenerek baktigini gorunce bende dusunmeye basladim bu ayda deneyelim dedik ilaci kestim su zamana kadar 3 aylik periodlarla kontrole gittim beni birazda doktorlar korkuttu bazisi cocuk yap belki olmaz, kisirlik olabilir deyince benimde kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…