BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

Anldm cnm olur Allahin izniyle herseyn caresi var uzme tatli canini olur mu Allaha dua et o herseyin iyisini verir kuluna

Anldm cnm olur Allahin izniyle herseyn caresi var uzme tatli canini olur mu Allaha dua et o herseyin iyisini verir kuluna
Cok sagol tatlim Allah razi olsun bi an icin uzulmustum ama sayende moralim duzeldi cok haklisin :) artik buay olursa cok sevinirim olmazsada diyete filan baslayayim bari hamilelik oncesi fazla kilolar gitsin :)

Kızlar kaç gündür kasık ağrım bas ağrım bas dönmesi göğüslerde ağrı vardı bu sabah uyandım hepsi gitmiş sadece göğüslerim şiş acımıyorda kaç gündür ruh Halim'de değişikti bugün gayet relax uyandım hayırlara gitsin inşlh bat 13.14 eylül

Cnm bnmde 2 gun var regle bugun normal test ysptm ucuzlardan kocamn bi tek cizgi bu ayda umitlerm tukndi zaten yoktu olanda kosarak uzaklasti bndn

Ay kizlar burda konustuklarimizdan etkilendim heralde. Ruyamda. Elimde ultrason kagidi var herkes diyoki hamilesin. Bende diyorum ki ama cok erken.nasil belli oldu bu diyorum.kagida bakiyirum once sekilsiz bisey sonra birden bebek resmini aliyo o kagit. Aa diyorum burda bebek var .abim diyoki senin boyun uzamis hamilelikten heralde . o nasil ruyaydi ya yorumlamak isteyen var mi

Valla tm bilemyrm da bn cok dusununce hep gorym bebis dogmus kucagmda

Kizlar 8 inde gittigim de hcg 24 cikmisti bugun tekrar gittim 62 olmus inanin cok korkuyorum bisi olacak diye lutfen dualariniz esirgemeyin

Benimde bat 15 eylül ama o kadar taktım ki sonuc 0 adetim azda olsa kendini gösterdi 5 gün önceden yani halen acaba yerlesme kanamasi mi diyorum yani hakikaten iyice delirdik bu bebislerden bi gelseydi hayırlısıyla

Kizlar reglden hemen once ovulasyon testi yapan var mi aranizda ben suan yaptim pozitif cikti 13 gun once yakalamistim zaten pozitifi bu niye yine boyle cikti ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…