- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Anldm cnm olur Allahin izniyle herseyn caresi var uzme tatli canini olur mu Allaha dua et o herseyin iyisini verir kulunaBenim biraz sıkıntılı durumum ondan meeaktan catliyorum aslinda , ben 2 yil once over kisti yuzunden ameliyat oldum ameliyatimi yapan doktor iyi gectigini yumurtaligimi kurtardigini soyledi ve araliksiz yasmin kullan dedi , tabi ben bekardim o zaman ve ne damat adayi nede evlenmeye niyetim vardi kendi kucuk dunyamda cook mutluydum :) sonra hic ummadigim anda hayatimin aski ikinca karsima kisa sure sonra evlendim ama hala bebek dusunmuyodum sonra disarda kocamin baskalarinin cocuklarina nasil ozenerek baktigini gorunce bende dusunmeye basladim bu ayda deneyelim dedik ilaci kestim su zamana kadar 3 aylik periodlarla kontrole gittim beni birazda doktorlar korkuttu bazisi cocuk yap belki olmaz, kisirlik olabilir deyince benimde kafam karisti
Cok sagol tatlim Allah razi olsun bi an icin uzulmustum ama sayende moralim duzeldi cok haklisin :) artik buay olursa cok sevinirim olmazsada diyete filan baslayayim bari hamilelik oncesi fazla kilolar gitsin :)Anldm cnm olur Allahin izniyle herseyn caresi var uzme tatli canini olur mu Allaha dua et o herseyin iyisini verir kuluna
Dedgin gbi oldu zaten canim negatif cikti ve benim moraller sifirrr degilm hamile2 gun daha disini sık canım ben 1 hafta once kan verdim sonuc negatif moral yerle bir halen oyle insallah sonucu olumlu olur ama olmazsa erkenden moralin bozuluyor 1 gun once yap sık disini
Yeni musait olabildim kuzum kusura bakma nolur insallah herkes gobekli oldu sira bizde insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnnnmelegim_06 sayfa cnlandi iyi haberler geliyo datlummm hadi darisi bize bklm
Ya da oyle saniyorsun hele bir adetin gecsin sonra can sikarsin ben oyle yapacagim sahsen sat 15 ağustosDedgin gbi oldu zaten canim negatif cikti ve benim moraller sifirrr degilm hamile
Doğru söylüyorsun canım hayırlısı olsun ıhsallahYa da oyle saniyorsun hele bir adetin gecsin sonra can sikarsin ben oyle yapacagim sahsen sat 15 ağustos
Cnm bnmde 2 gun var regle bugun normal test ysptm ucuzlardan kocamn bi tek cizgi bu ayda umitlerm tukndi zaten yoktu olanda kosarak uzaklasti bndnKızlar kaç gündür kasık ağrım bas ağrım bas dönmesi göğüslerde ağrı vardı bu sabah uyandım hepsi gitmiş sadece göğüslerim şiş acımıyorda kaç gündür ruh Halim'de değişikti bugün gayet relax uyandım hayırlara gitsin inşlh bat 13.14 eylül
Valla tm bilemyrm da bn cok dusununce hep gorym bebis dogmus kucagmdaAy kizlar burda konustuklarimizdan etkilendim heralde. Ruyamda. Elimde ultrason kagidi var herkes diyoki hamilesin. Bende diyorum ki ama cok erken.nasil belli oldu bu diyorum.kagida bakiyirum once sekilsiz bisey sonra birden bebek resmini aliyo o kagit. Aa diyorum burda bebek var .abim diyoki senin boyun uzamis hamilelikten heralde . o nasil ruyaydi ya yorumlamak isteyen var mi
HANGIMIZ YEMEDIK CILGINLAR GIBIAy ben kafayi yedim bence yorum busaol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?