BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

Pazar sabahi ok anladm sagol cnm yardimci oldgn icin pazar aksami uzinliydi diye aksam yaparm dedim hic saat hesaplamadm ya sagol cnm
Pazar günü sabah yap istersen akşam bi daha yap. Ama o gün kesin yumurtlama gününse. Adetin gününde mi gelir normalde, gecikme ihtimali var mı

Bn hergun yapiyrm iki gunde bir mi yapim ya kaciririm dye korkuym valla ondan yapym
İlişkiden bahsediyorsanız hergün olmaz canım sperm kalitesi düşüyor sayı az oluyor gün aşırı öneriyor doktorlar hergün olacaksa eğer eşine takviye vermen lazım Çakşır suyu keçiboynuzu pekmezi vs. Gibi

Anladm blmydm iste bn cnm

Keçiboynuzu pekmezini yedi mi hiç eşiniz? Ben eşime aldım ama tadı çok kötü nasıl yiyeyim ben bunu diyor

Çakşır suyu mesela çok acı onu 4 te 1 oranında sulandırarak içiyor eşim ama isteğe göre bal lada tatlandırabiliyorsunuz

Canim normalde hic sasmazdi adetim ama gecen ay korunmayi birsktigimiz icin 2gun gecikmeli geldi heralde vucut spermle yeni tanistigi icin oyle gecikme oldu bende anlamadim. Normalde yarin yumurtlamam lazim takvime gore oyle ama ben 2 3 gun once sancilandim yumurtlama sancisini yasadim takvimin yanilma payi oluyor buyuk ihtimalle

Yok canim onu bende biliyorum hergun olmasi iyi degil sonucta kaliteli spermler icin belli bi sure gecmesi lazim ki kalitesi artsin daha saglikli spermler uretilsin. Hergun olursa hem sperm birikmiyor hemde kalitesi düşüyor. En iyisi gun asiri veya 2gunde bir yapmak. Ben tam yumurtlama gunumr denk gelsin istemistim nolur nolmaz diye ama 1 dolu 1 bos yaptigimiz icin o gunu teyet gecsem bilr 48 saat spermler canlı kaliyor 124 saat e yakinda yumurta canli kalabiliyor yani yinede Rabnim bilir ama saglik sorunumuz yoksa tutmasi gerekiyor bide tabi nasip meselesi. Normalde insanlar geri cekme yontemiyle saniyede gebe kalabiliyolar ustelik adamin cekmesine ragmen saniyelik olay ama Allah verince istesende istemesende oluyor bosuna kasiyoruz bence

Hay Allah kötü olmaması lazım keçi boynuzunun kendisi zaten çok lezzetli pekmezi daha da leziz niye öyle oldu ki nerden aldınız başka bi marka deneyin isterseniz
Marketten aldım ya evde de değişim markasını hatırlamıyorum şimdi ama. Acaba dedim bişeyle karıştırarak nı yeniliyor

Aynen canım sonuçta hormonlara belli olmuyor. O yüzden adet bittikten sonra 1 dolu 1 boş en güveniliri

Aynn oyle canm ben bu gunde yapamicam galiba suan kuzenimi hastaneye getrdm benimle yasit hamile ve gunu geciyodu simdi onunla ilgileniyorum o bile o kadar guzelki ve sanirsam bu gun dogurack bebegi gordm ultrasonda cok tuhaf cok guzel bi duygu gozlerim dolunca cok ictn dua etti insallah kabul olur ya oysss rabbim herkese nasip etsin bizede bu gun onu dogurtucm gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…