- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Pazar günü sabah yap istersen akşam bi daha yap. Ama o gün kesin yumurtlama gününse. Adetin gününde mi gelir normalde, gecikme ihtimali var mıPazar sabahi ok anladm sagol cnm yardimci oldgn icin pazar aksami uzinliydi diye aksam yaparm dedim hic saat hesaplamadm ya sagol cnm
Yok yani erken geliyo 27 gunde bi oluyoPazar günü sabah yap istersen akşam bi daha yap. Ama o gün kesin yumurtlama gününse. Adetin gününde mi gelir normalde, gecikme ihtimali var mı
Mesela 20 sinden 16 16 dan 11Pazar günü sabah yap istersen akşam bi daha yap. Ama o gün kesin yumurtlama gününse. Adetin gününde mi gelir normalde, gecikme ihtimali var mı
Anlamadım bunu canımMesela 20 sinden 16 16 dan 11
Adet takvimin 27 günde bir döngüye göre mi ayarlı peki ? Yumurtlama gününü ona göre mi gösteriyorYok yani erken geliyo 27 gunde bi oluyo
İlişkiden bahsediyorsanız hergün olmaz canım sperm kalitesi düşüyor sayı az oluyor gün aşırı öneriyor doktorlar hergün olacaksa eğer eşine takviye vermen lazım Çakşır suyu keçiboynuzu pekmezi vs. GibiBn hergun yapiyrm iki gunde bir mi yapim ya kaciririm dye korkuym valla ondan yapym
Evet oyle ayarli heray 4 gun one atiyoAdet takvimin 27 günde bir döngüye göre mi ayarlı peki ? Yumurtlama gününü ona göre mi gösteriyor
Anladm blmydm iste bn cnmİlişkiden bahsediyorsanız hergün olmaz canım sperm kalitesi düşüyor sayı az oluyor gün aşırı öneriyor doktorlar hergün olacaksa eğer eşine takviye vermen lazım Çakşır suyu keçiboynuzu pekmezi vs. Gibi
Takvimin gösterdiği gün geliyorsa adetin o zaman tamamEvet oyle ayarli heray 4 gun one atiyo
Keçiboynuzu pekmezini yedi mi hiç eşiniz? Ben eşime aldım ama tadı çok kötü nasıl yiyeyim ben bunu diyorİlişkiden bahsediyorsanız hergün olmaz canım sperm kalitesi düşüyor sayı az oluyor gün aşırı öneriyor doktorlar hergün olacaksa eğer eşine takviye vermen lazım Çakşır suyu keçiboynuzu pekmezi vs. Gibi
Aaa tadı çok güzel ama biz normalde de yerdik zaten şimdi günde 3 kere Çakşır suyundan sonra yiyor 1 yemek kaşığıKeçiboynuzu pekmezini yedi mi hiç eşiniz? Ben eşime aldım ama tadı çok kötü nasıl yiyeyim ben bunu diyor
Bişeyle karıştırmadan yiyorsunuz dimi. Ne bileyim ya kokusu da bi kötü. Tadı da kötü diyor eşimAaa tadı çok güzel ama biz normalde de yerdik zaten şimdi günde 3 kere Çakşır suyundan sonra yiyor 1 yemek kaşığı
Hay Allah kötü olmaması lazım keçi boynuzunun kendisi zaten çok lezzetli pekmezi daha da leziz niye öyle oldu ki nerden aldınız başka bi marka deneyin istersenizBişeyle karıştırmadan yiyorsunuz dimi. Ne bileyim ya kokusu da bi kötü. Tadı da kötü diyor eşim
Canim normalde hic sasmazdi adetim ama gecen ay korunmayi birsktigimiz icin 2gun gecikmeli geldi heralde vucut spermle yeni tanistigi icin oyle gecikme oldu bende anlamadim. Normalde yarin yumurtlamam lazim takvime gore oyle ama ben 2 3 gun once sancilandim yumurtlama sancisini yasadim takvimin yanilma payi oluyor buyuk ihtimalleBenimde bugün oldu yarın yumurtlama günüm 1 dolu 1 boş gidiyorum ama 48 saat canlı kaldığı için yarın yapmıcam. Çünkü adetimin 1 gün gecikirse yumurtlama günümde cmtesiye sarkacak. Seninde adetinin erken gelme yada gecikme ihtimali yok mu?
Yok canim onu bende biliyorum hergun olmasi iyi degil sonucta kaliteli spermler icin belli bi sure gecmesi lazim ki kalitesi artsin daha saglikli spermler uretilsin. Hergun olursa hem sperm birikmiyor hemde kalitesi düşüyor. En iyisi gun asiri veya 2gunde bir yapmak. Ben tam yumurtlama gunumr denk gelsin istemistim nolur nolmaz diye ama 1 dolu 1 bos yaptigimiz icin o gunu teyet gecsem bilr 48 saat spermler canlı kaliyor 124 saat e yakinda yumurta canli kalabiliyor yani yinede Rabnim bilir ama saglik sorunumuz yoksa tutmasi gerekiyor bide tabi nasip meselesi. Normalde insanlar geri cekme yontemiyle saniyede gebe kalabiliyolar ustelik adamin cekmesine ragmen saniyelik olay ama Allah verince istesende istemesende oluyor bosuna kasiyoruz benceBende iyiyim cnm evt kullanyrum cnm bunlar zaten canli kaliyo ya sen oyle devm et bu takvimlerede pek guvenesm yok bnde adet bitiminden beri yapiyrm oylede devm etcm bkalim ama bn hergn yapiydum kacrmiyim dye megerse sperm canliligini rahimde koruyomus
Marketten aldım ya evde de değişim markasını hatırlamıyorum şimdi ama. Acaba dedim bişeyle karıştırarak nı yeniliyorHay Allah kötü olmaması lazım keçi boynuzunun kendisi zaten çok lezzetli pekmezi daha da leziz niye öyle oldu ki nerden aldınız başka bi marka deneyin isterseniz
Aynen canım sonuçta hormonlara belli olmuyor. O yüzden adet bittikten sonra 1 dolu 1 boş en güveniliriCanim normalde hic sasmazdi adetim ama gecen ay korunmayi birsktigimiz icin 2gun gecikmeli geldi heralde vucut spermle yeni tanistigi icin oyle gecikme oldu bende anlamadim. Normalde yarin yumurtlamam lazim takvime gore oyle ama ben 2 3 gun once sancilandim yumurtlama sancisini yasadim takvimin yanilma payi oluyor buyuk ihtimalle
Aynn oyle canm ben bu gunde yapamicam galiba suan kuzenimi hastaneye getrdm benimle yasit hamile ve gunu geciyodu simdi onunla ilgileniyorum o bile o kadar guzelki ve sanirsam bu gun dogurack bebegi gordm ultrasonda cok tuhaf cok guzel bi duygu gozlerim dolunca cok ictn dua etti insallah kabul olur ya oysss rabbim herkese nasip etsin bizede bu gun onu dogurtucm gbiYok canim onu bende biliyorum hergun olmasi iyi degil sonucta kaliteli spermler icin belli bi sure gecmesi lazim ki kalitesi artsin daha saglikli spermler uretilsin. Hergun olursa hem sperm birikmiyor hemde kalitesi düşüyor. En iyisi gun asiri veya 2gunde bir yapmak. Ben tam yumurtlama gunumr denk gelsin istemistim nolur nolmaz diye ama 1 dolu 1 bos yaptigimiz icin o gunu teyet gecsem bilr 48 saat spermler canlı kaliyor 124 saat e yakinda yumurta canli kalabiliyor yani yinede Rabnim bilir ama saglik sorunumuz yoksa tutmasi gerekiyor bide tabi nasip meselesi. Normalde insanlar geri cekme yontemiyle saniyede gebe kalabiliyolar ustelik adamin cekmesine ragmen saniyelik olay ama Allah verince istesende istemesende oluyor bosuna kasiyoruz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?