Bat 12/18 mayıs Tarihleri Arasında Olanlar Buraya

19undan sonra birdaha iliski olmadimi? Bitek oysa zor görünüyor canim. Daha yumurtlama icin.cok erken döngünün 4. Günü oluyo

Yok 19 unda oldu birtek canım ben de hiç sanmıyodum burda öylesine araştırayım dedim bir sürü kişi adetten bir gün sonra hamile kalmış, ben birde pek düşünmediğim için baştaki belirtiler psikolojik olamaz diye düşünüyorum bir de benim rüyalarım çıkar rüyamda gördüm o yüzden çok umutlandım ondan önce pek önemsemiyodum ama şu anda adet ağrısı gibi ağrılarla yatıyorum yatakta başım kasıklarım ağrıyor. Bilmiyorum yapsam test negatif çıksa erken diye mi acaba diye düşünücem sizin hiç böyle hamile kalmış tanıdığınız biri var mı
( buraya ilk defa girdim tanımadığın insanlarla bişeyler paylaşmak çok değişikmiş güzel geldi☺)

İnsaallah vardir canim. Genelde adet sonrasi hamile kalanların döngü leri baya kisa oluyor 26 27 gun falan. Ama Allaha zorluk yok.nasibinde varsa tutmustur belkide. Biraz daha bekle derim sabredebilirsen :)

İnsaallah vardir canim. Genelde adet sonrasi hamile kalanların döngü leri baya kisa oluyor 26 27 gun falan. Ama Allaha zorluk yok.nasibinde varsa tutmustur belkide. Biraz daha bekle derim sabredebilirsen :)

İnşallah canımHepimizin olması gereken doğru zamanda olur zaten.
Evet o kalanların döngüleri kısa olanlar genelde ben de bu yüzden pek ihtimal vermiyorum ama belli de olmuyo işte.
Bence herşey orta derecede isteyince oluyo. Bu arada lustral kullanıyorum panik atak için eğer hamileysem acilen bırakmam lazım. Napsam bilemedim cumaya bi test yaparım herhalde ya da yarın:) annem tutturdu zaten gel test yapalım diye

İçim içimi yer beklemek daha cok stres verir dersen yap istersen. Bende de panik atak var ama ben ilac kullanmiyorum. Atak geldikce kendim basa cikmaya çalışıyorum.sanki ilaca baslarsam daha bagimli olacakmisim gibi geliyor.

İçim içimi yer beklemek daha cok stres verir dersen yap istersen. Bende de panik atak var ama ben ilac kullanmiyorum. Atak geldikce kendim basa cikmaya çalışıyorum.sanki ilaca baslarsam daha bagimli olacakmisim gibi geliyor.

Zaten hamilelik düşünenlerin hiç kullanmaması daha iyi. Ama benim öyle anlık atak dışında bütün günüm öyleydi.

Bu arada senin yazdıklarını bulamadım. Sen ne zaman test yapıcaksın

Zaten hamilelik düşünenlerin hiç kullanmaması daha iyi. Ama benim öyle anlık atak dışında bütün günüm öyleydi.

Bu arada senin yazdıklarını bulamadım. Sen ne zaman test yapıcaksın
Benim günüm dundu ama daha olmadim heran olabilirim gun içinde. Bu ayi degerlendiremedik çünkü boş geçti. Oyuzden test yapmıyorum bekliyorum gelsin diye :) belirtiler basladi zaten eli kulagindadir

Günaydın canlar. Benim belirtiler regle dönüyor gibi. Ama hala tek taraflı kasık batması ve bel ağrısı mevcut. Göğüslerimde ciddi bir belirti yok. Sadece reglden önce sivilcelerim çıkardı onlar çıkmadı :) bakalım... Bata son 3 gün..

aynen canım son 3 bende hala adet belirtisi yok, ama hamilelik belirtisi adetle benzeşiyor diyorlar ya herkeste farklı işte , bende sanki hiç adet olmayacakmışım gibi ve kasığımın sağtarafı hala birşey varmış gibi bu belşirtilerin üstüne hamile çıkmazsam bir psikoloğa gideyim bari hamile olmadan çocuk doğrucam yoksa

Hiç kendinizi hamilelik moduna sokmayın kızlar ben şahsen ders aldım artık günüm geçene kadar acaba diye bile düşünmiycem sizde bence rahat olun

Hiç kendinizi hamilelik moduna sokmayın kızlar ben şahsen ders aldım artık günüm geçene kadar acaba diye bile düşünmiycem sizde bence rahat olun
keşke elimizde oldu kuzu benim 2 yıl oldu geçiyor bile hala aynıyım hiç akıllanacağımı sanmıyorum

bat 14 mayıs bugün çok açık pembe lekelenme göründü. öncesinde göğüslerde aşırı hassasiyet. kasık krampları iğneleme bel ağrısı sizce gebelik mi yarın test yapmayı düşünüyorum çıkarmı

Ben dayanamayıp dün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Pozitif düşünelim:) beklemeye devam..
Bende bu ay daha bat günü gelmeden 2 kere test yaptım ikisinde de aynı negatif çıktı 1.sinde 2.çizgi silikti 2.testte negatif yani bu ay geçti galiba bat gününe 9 gün var nasip diyelim

En fazla 3 gün sürerse test yap daha erken canum

Benim de bat 15 mayis
Bu ay ilk defa gogsumde igne batmasi gbi anlik sancilar oldu
Ama sivilcelerim umudumu kiriyo acikcasi
Ins hamileyimdir

Naptınız kızlar ben dün öğlen gibi pozitifi görmüştüm yarın tekrarlicam inşallah

Masallah suphanallah ins darisi basimiza :)
Is yerinde 3 arkadas 1 senedir bekliyoruz bitanemiz bu ay hamile oldugunu ogrendi umit kesmemek lazim
Aynen öyşe canım 10 ay önce düşüğüm oldu hiç beklemediğim bir anda gelmişti o günden sonra düşünmeye başladıl 6 aydırda istiyoruz.

İnşallah bu ay meleğim bana geldi yarın kesin öğrenicem bakalım darısı isteyen herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…