- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
İnş hamileyimdir canım perşembe günü tekrar test yapicam benimde pek belirtim yok bel ve kasık ağrısı hariç birde sivilce bastı yüzümüSeninki silik çıkmış gözüküyor hamişmisin acaba bende 1 hafta kala yapayım çünkü bende kızımı 2 aylıkken mide agrısıyla öğrendim mide bulantım hiç olmadı zaten şimdi spor yaptığım için bide kahve ve yeşil çay çok içerim korkuyorum
Anladım ben göremedim inşallah hamilesindirCanım o siyahı ben yaptım telden renk değiştirince çizgi netleşiyor
Amin canım inşallahAnladım ben göremedim inşallah hamilesindir
Canım sen çatlatma iğnesi vurdurmuştun diğmi,bugün kaçıncı günün bir arkadaş 7 ci gününde test yapmış negatif çıkmış iğne etkisini kaybetmişAmin canım inşallah
Benimde 13 gün oldu canım iğne olalıCanım sen çatlatma iğnesi vurdurmuştun diğmi,bugün kaçıncı günün bir arkadaş 7 ci gününde test yapmış negatif çıkmış iğne etkisini kaybetmiş
Sen dunden beri her basliga ayni soruyu sorup duruyorsun... ben bu isin basinda olsam hamilelik testi yapardim evlilik oncesi baskasindan hamile kalma durumu var mi yok mu diye...Evlilik tahlillerinde gebelik belli olur mu
Canım erken gebelik testi al yap istersen yada elinde varsa sabah erkenden yapıp resmini çeksen belli olur artık tam ne olduğuBenimde 13 gün oldu canım iğne olalı
Elbette olur rahmede bakıyorlar kızmı değilmi ona göre rapor veriyorlar eşinde görüyor mahkeme kağıdında da oluyor bu raporEvlilik tahlillerinde gebelik belli olur mu
Onca evlilik raporu çıkaran insanlara sordum nette testlerede baktım rahimle falan ilgili bişey yok dalgamı geçiyosunElbette olur rahmede bakıyorlar kızmı değilmi ona göre rapor veriyorlar eşinde görüyor mahkeme kağıdında da oluyor bu rapor
Sen hamile misin?Onca evlilik raporu çıkaran insanlara sordum nette testlerede baktım rahimle falan ilgili bişey yok dalgamı geçiyosun
Elbette olur rahmede bakıyorlar kızmı değilmi ona göre rapor veriyorlar eşinde görüyor mahkeme kağıdında da oluyor bu rapor
Perşembe cuma günü bi test daha yapıyım diyorum canım o zamana kadar belli olur galiba elimde erken gebelik testi yok ama diğerlerinde bolca var evde onları kullanıyim diyorumCanım erken gebelik testi al yap istersen yada elinde varsa sabah erkenden yapıp resmini çeksen belli olur artık tam ne olduğu
Elinde bolsa kullan banada yolla resimleri hadi hayırlısı hanişsin inşaaalllaaaahhhPerşembe cuma günü bi test daha yapıyım diyorum canım o zamana kadar belli olur galiba elimde erken gebelik testi yok ama diğerlerinde bolca var evde onları kullanıyim diyorum
İnşallah canım tamam test yaparsam atcam canım burayaElinde bolsa kullan banada yolla resimleri hadi hayırlısı hanişsin inşaaalllaaaahhh
Tamam hadi hayırlı gecelerİnşallah canım tamam test yaparsam atcam canım buraya
5 ile döllenmesi olan olmuş inşallah bebeğin vardırbenim de sat 18 nisan abt 16 mayıs dün prolaktinimi ve progesteronumu ölçtü dr um..mart ayında bebebğimin kalbi durdu pıhtılaşma ve subkliniktroid teşhisi kondu..eurox 50 kullanıyorum bunun prolaktinimi de düşürmesini bekliyor dr lar ancak dün preogesteronum 8.64 çıktı 10 un altında ama yine de yumurtlaman olmuş dedi bizde 12-14. günleri değerledirmiştik..şimdi bat günümü bekliyorum ama düşük ihtimal de olsa çok kasık ağrım oluyor sık idrar be ağrısı vs sanki hamileyimgerçi ilkinde çok daha fazla ağrım olmuştu acaba geç döllenme olur mu diye umut edip bekliyorum..geçmiyor günler geçmiyorrr inş rabbim kandil hürmetine hepimizin beklentilerini versin bu ay sevgili arkadaşlarım..amin!
Amiin arkadaslar hepimizin dualari kandil hurmetine kabul olsun ins5 ile döllenmesi olan olmuş inşallah bebeğin vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?