Bat 12/18 mayıs Tarihleri Arasında Olanlar Buraya

İnş hamileyimdir canım perşembe günü tekrar test yapicam benimde pek belirtim yok bel ve kasık ağrısı hariç birde sivilce bastı yüzümü

Evlilik tahlillerinde gebelik belli olur mu
Sen dunden beri her basliga ayni soruyu sorup duruyorsun... ben bu isin basinda olsam hamilelik testi yapardim evlilik oncesi baskasindan hamile kalma durumu var mi yok mu diye...

Bilgim yok. Ama olabilir de...

Elbette olur rahmede bakıyorlar kızmı değilmi ona göre rapor veriyorlar eşinde görüyor mahkeme kağıdında da oluyor bu rapor
Onca evlilik raporu çıkaran insanlara sordum nette testlerede baktım rahimle falan ilgili bişey yok dalgamı geçiyosun

Canım erken gebelik testi al yap istersen yada elinde varsa sabah erkenden yapıp resmini çeksen belli olur artık tam ne olduğu
Perşembe cuma günü bi test daha yapıyım diyorum canım o zamana kadar belli olur galiba elimde erken gebelik testi yok ama diğerlerinde bolca var evde onları kullanıyim diyorum

Perşembe cuma günü bi test daha yapıyım diyorum canım o zamana kadar belli olur galiba elimde erken gebelik testi yok ama diğerlerinde bolca var evde onları kullanıyim diyorum
Elinde bolsa kullan banada yolla resimleri hadi hayırlısı hanişsin inşaaalllaaaahhh

benim de sat 18 nisan abt 16 mayıs dün prolaktinimi ve progesteronumu ölçtü dr um..mart ayında bebebğimin kalbi durdu pıhtılaşma ve subkliniktroid teşhisi kondu..eurox 50 kullanıyorum bunun prolaktinimi de düşürmesini bekliyor dr lar ancak dün preogesteronum 8.64 çıktı 10 un altında ama yine de yumurtlaman olmuş dedi bizde 12-14. günleri değerledirmiştik..şimdi bat günümü bekliyorum ama düşük ihtimal de olsa çok kasık ağrım oluyor sık idrar be ağrısı vs sanki hamileyim gerçi ilkinde çok daha fazla ağrım olmuştu acaba geç döllenme olur mu diye umut edip bekliyorum..geçmiyor günler geçmiyorrr inş rabbim kandil hürmetine hepimizin beklentilerini versin bu ay sevgili arkadaşlarım..amin!

Geçen ay hormon testi yaptırmıştım ne var Yok diye prl 186 çıkmıştı beynimde kitleden şüphelenildi o günden beri hayıt suyu ve kısa süre testere dişli Aslan pençesi kullandım bugün mr sonucunda kitle saptandı tekrar kan istediler benden tesadüf progesteronada bakılmış ovulasyon gebe kaldığım aydaki gibi oldu renk ve kıvam açısından ama şüpheliydim çok şükür 17 çıkmış ama döllenme oldu mu bilmiyorum inşallah olmuştur prl de şuan gayet normal seviyede ben hayıt suyunun işe yaradığını düşünüyorum inşallah Cumartesi güzel haber alırım

5 ile döllenmesi olan olmuş inşallah bebeğin vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…