ayyy hadi güzel haberler alalım inşallah, değilse de üzülme olur mu... çok hayal kırıklığı yaşadığım için temkinli davranmaya çalışıyorum yanlış anlama nolurKanı verdim dayanamadım ovulasyon erken oldu benim 4-5 gün kadar içimde güzel his var inşallah yanılmam
Kuzum benim daha bat çok var ama baş agrısı ışıklardan rahatsız olıyorum devamlı canım bişeyler yemek istiyor durduramıyorum halsizlik de cabası
Sonuç 4 te dedi inşallah güzel sonuç olur bugün önceki bebeğimi kaybedeli tam 3 ay oldu inşallah giden bebeğimin hürmetine güzel haber almak nasip olur olmazsada yapacak bişey Yok Allah daha istemiyor derim ne diyeyim
Sonuç 4 te dedi inşallah güzel sonuç olur bugün önceki bebeğimi kaybedeli tam 3 ay oldu inşallah giden bebeğimin hürmetine güzel haber almak nasip olur olmazsada yapacak bişey Yok Allah daha istemiyor derim ne diyeyim
aynen canım pircici ye katılıyorum karamsarlık yok.. haber et bizeKaramsarlığa düşmek yok ! Rabbim hayırlısı ne zamansa o zamanda versin. Haber ver canım muhakkak... Merak ediyorum
Yok kızlar karamsarlık değil yanlış anladınız Allah'ın takdirine boyun eğip susmak benimkisiaynen canım pircici ye katılıyorum karamsarlık yok.. haber et bize
Canım doktorlar kimine asla çocuğun olmaz diyor ama nurtopu gibi bebişleri oluyorYok kızlar karamsarlık değil yanlış anladınız Allah'ın takdirine boyun eğip susmak benimkisi10 gün içinde yumurtlama bile olmaz denirken 186 lık prl 16 ya düştü üstüne kaliteli bir yumurtlama yaşamışım dün öğrendim bu sonuölarımı hipofiz bezinde kitle var gebe olmasam bile çok şükür sağlığım yerine gelmiş buda çok önemli
Yok güzelim hiç vurulmadım ovulasyonu kendim yaşıyorum ben hissediyorum yaşarkende bu ay 11-12gün arası yaşadım erken olmasına rağmen çok şükür olmuş 20 sinde olmam lazım 9 gün var işteCanım doktorlar kimine asla çocuğun olmaz diyor ama nurtopu gibi bebişleri oluyorsen çatlatma iğnesi felan vurulmamıştın diğmi ?
En son adetin ne zamandı allahın izniyle 4 inşallah yükselecek birde cuma güni kan ver bakalım
Erken yaşıyorsan inşallah brbiş yolda annesi tutuncak inanıyorum. Benimde bata 7 gün var inşallah peş peşe haberleri alırızYok güzelim hiç vurulmadım ovulasyonu kendim yaşıyorum ben hissediyorum yaşarkende bu ay 11-12gün arası yaşadım erken olmasına rağmen çok şükür olmuş 20 sinde olmam lazım 9 gün var işte
İnşallah çok heyecanlıyım kaybettiğim bebeğimde de böyleydim ve kötü sonuç alacağıma inanmıyorum zaman geçmiyorErken yaşıyorsan inşallah brbiş yolda annesi tutuncak inanıyorum. Benimde bata 7 gün var inşallah peş peşe haberleri alırız
Ben çatlatma iğnesi vuruldum ondan önce menogon +femara kullandım çoğul gebelik yapıyor bunlar çatlatma vurulmasaydım öğrenirdim , c.tesi veya pazar öğrenme şansım varİnşallah çok heyecanlıyım kaybettiğim bebeğimde de böyleydim ve kötü sonuç alacağıma inanmıyorum zaman geçmiyorgeç ovulasyon olmadıysanız senin de çıkar aslında şuan kanda ben Cumartesiyi bekleyemedim
19undan sonra birdaha iliski olmadimi? Bitek oysa zor görünüyor canim. Daha yumurtlama icin.cok erken döngünün 4. Günü oluyoMerhaba.
Ben düşünmekten kafayı yedim uyuyamıyorum bile sürekli araştırma yapıyorum.
Ben eşimle ilk defa korunmadan ilişkiye girdim. 16 nisanda adet oldum 19 unda bitmişti akşam ilişki oldu. Öyle yatıp beklemedim de. Şimdi bir sürü belirti var ama test yapmaya cesaret edemiyorum benim bat 18 mayıstır herhalde yaklaşık 32 günde bir oluyo. Yani 7 gün var. Adet bitinminde olmuş olabilir mi sizce?
Üzülmüyorum ya daha zamanı gelmemiş diyorum Allah'a şükür sağlığım yerinde önemli olan bu benceüzülmüyor önümüzdeki aya bakıyoruz burcucin..moral stres çok önemli ve http://www.nhsdirect.wales.nhs.uk/doityourself/pregnancy/OvulationCalculator
hemen bak buradan ovulasyon gününe kaçırma tadını..hiç bir olumsuzluk yoksa bile %15 çift döllenmeyi yakalarmış bu günlerde ki ilişkide sizin bu ay değilmiş sıranız..önümüzdeki ay kısmetse bu haberi senden alırız :)
ne güzel canım önemli olan sağlık tabi önce .. bekliyoruuzYok kızlar karamsarlık değil yanlış anladınız Allah'ın takdirine boyun eğip susmak benimkisi10 gün içinde yumurtlama bile olmaz denirken 186 lık prl 16 ya düştü üstüne kaliteli bir yumurtlama yaşamışım dün öğrendim bu sonuölarımı hipofiz bezinde kitle var gebe olmasam bile çok şükür sağlığım yerine gelmiş buda çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?