Bat 12/18 mayıs Tarihleri Arasında Olanlar Buraya

Selam arkadaşlar... Nasılsınız bakalım? Belirtiler ne yönde? Bat son 4 gün... Sabırla beklemekteyim..
Bende hafif miğde bulanması var iki gündür eşim istihare namazına yattı dün hamile bir tanıdığımızı görmüş , erkek çocuk anlamı çıktı...

Rabbim büyük inşallah bu ay olumlu sonuç alırız

Oy oy canım. Rabbim ol der ve oldurur. Bizim içimize de can olsun inşallah... Ben de halsizim kasık ağrım azaldı. Belim ağrıyor ağız tadım kötü. Bakalım hayırlısı inşallah tatlım

Oy oy canım. Rabbim ol der ve oldurur. Bizim içimize de can olsun inşallah... Ben de halsizim kasık ağrım azaldı. Belim ağrıyor ağız tadım kötü. Bakalım hayırlısı inşallah tatlım
Anne hisseder diyorlar ben ilkkez kendimi böyle hissediyorum allahım inşallah bebişimizi yolladı..

Anneler kesinlikle hisseder bende sen gibi hissediyorum Cumartesiyi bekleyemiyorum

Benim bat pazartesi 15 mayıs. Ayyy öyle mi dersin.. Ben de hissediyorum çok yoğun şekilde. Hiperaktif biriyim.Yürüyüşüm bile ağırlaştı. o derece sanki 8 aylık hamileymişim gibi hareket ediyorum :) Bu arada idrar testi yaptım 2.çizgi beyaz çıktı. Daha 4 gün var. Erken test değil. Sonra nette okudum çakma testmiş. beta hcg 10 üzeri sonuç gösterir diyor. Laboratuvar da test etmişler beta 50 ve üzeri olanı gösteriyormuş. Tam para tuzağı ya. Gidip eczacının kafasına atasım geldi. Testin adı after 10 .. aman almayın kızlar.

Belirtin varmı senin hiç ben kendimi çok hoş hissediyorum vallahi hamileyim dedikce.Yemek yerken bile miğdemde hafif bulantı oluyor
Benim ovulasyondan 6 gün sonra kasık batmaları başladı 3-4 gün sürdü regl ağrısı gibi değil ama bildiğin batma sonra biraz sivilcelenme ondan sonraki bir kaç gün vücuduma ateş bastı vücut ısım çok yüksekti son 2 gündürde akşamları sersem gibiyim hatta dün bi anda mideme bulantı gibi değişik bir şey oldu tansiyonum düştü eşim dedi niye soluksun bilemiyorum artık

Sivilce hariç herşeyimiz aynı nerdeyse bu kadarıda tesadüf olamazzzz hayırlı olsun bizlere şimdidennn

Sivilce hariç herşeyimiz aynı nerdeyse bu kadarıda tesadüf olamazzzz hayırlı olsun bizlere şimdidennn
Geçen sefer sivilce çıktığında tüh kesin tutmadı dedim meğerse olmuş :)bi yerde okumuştum sivilce olunca regl olunuyormuş diye üzülmüştüm kesinlikle kişiden kişiye değişiyor

Geçen sefer sivilce çıktığında tüh kesin tutmadı dedim meğerse olmuş :)bi yerde okumuştum sivilce olunca regl olunuyormuş diye üzülmüştüm kesinlikle kişiden kişiye değişiyor
Ben reglde süvilce çıkarmam ablam çıkarır.Çikolata canım çeker benim çok fenaaa , ben vitamin ilacıda kullanıyorum baya bir vitamin içeriyor

certain ultra early bir test almıştım ilk hamilelğimde 2 gün günüm geçmişti ve bhcg ye koştum hemen 1500 gelmişti ama anında pozitif vermişti deneyebilirsiiz arkadaşalr 25 tl filandı sanırım

benim dün sarı durmayan bi akıntım oldu arkadaşlar sağ kasığımda ufak ufak birşeyler hissediyorum sanki çok garipsedim benimde bat 15 mayıs çok merak ediyorum ama pek cesaretim yok test falan yaptırmaya göğüs ağrım olurdu hep oda yok.. çoook merak ediyorum zaman geçmiyi

Gerçekten zaman geçmiyor. Batımız aynı gün :) inşallah kırmızıları görmeyiz ve tatlı minnoş anneler oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…