BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ateş ile yumurtlama takibi yapmak isteyenler konuya buyursun
Eğer ki adet günü ya da bir iki gün önce ateş düşmezse hamilelik ihtimali artıyor ona göre umutlanıp test yaparız

Bunu anlamadım nasıl olacağını

nlamadım nasıl olacağını
yöntem sayesinde ateşinizin seyrine göre yumurtlama günlerinizi tespit edebileceksiniz. Yumurtlama olduğu zaman ateş normal seyrinden en az 0.2 derece kadar artış gösterir ve salgılanan progesteron hormonunun etkisiyle luteal faz dönemi içinde ateş bu seviyede devam eder. Eğer hamilelik gerçekleşmediyse, ateşiniz beklenen adet tarihinin bir ya da birkaç gün öncesinde, bazen de beklenen adet sabahı düşer ve eğer hamileyseniz ateş seviyeniz yükseklerde devam edecektir. Unutmayın ki, herkesin bazal vücut ısı seviyesi birbirinden farklıdır; bu nedenle ateşinizi başkalarının ateş seviyeleriyle kıyaslamadan, yukarıda belirtilen koşullara uygun ve düzenli olarak ölçerek kendi ateşiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz

Bu yöntemden faydalanmak için ateşi adetin ilk günlerinden itibaren
En az 3 saat uyumuş "her gün aynı saatte" olarak dil altından dijital derece kullanarak ölçüp not almamız gerekiyor

Bu yöntemden faydalanmak için ateşi adetin ilk günlerinden itibaren
En az 3 saat uyumuş "her gün aynı saatte" olarak dil altından dijital derece kullanarak ölçüp not almamız gerekiyor
Bunun için fertility friend uygulamasını kullanıyorum
Uygulama bize yumurtlama gününün ne zaman olduğu hakkında daha doğru bilgi veriyor
A aydk

Benim en son ovulasyon testim bu şekilde BAT a 8 gün var anlamadım bir baksanıza

Eklentiler

• 1000000057.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 36
Benim en son ovulasyon testim bu şekilde BAT a 8 gün var anlamadım bir baksanıza
Ben ilk gebelikte ovilasyon ile öğrenmiştim gebelik silik ovilasyon pik çıkmıştı aslında erken ama yumurtlama erken olduysa gebelik olabilir. Veya pcos da da dalgalanma olabiliyor. Bence bi gebelik testi ile bakın derim

Ben ilk gebelikte ovilasyon ile öğrenmiştim gebelik silik ovilasyon pik çıkmıştı aslında erken ama yumurtlama erken olduysa gebelik olabilir. Veya pcos da da dalgalanma olabiliyor. Bence bi gebelik testi ile bakın derim
Pcos var bence daha yeniyumurtluyorum. Gebelikiçin çok erken çünkü...

testle ovulasyon takibi yapmadim geçen ay 12 mayis da olmustum 2 ayda 1 öne geliyor takvimim programı ile takip ediyorum reglimi 8 haziran gösteriyor çoğunlukla doğru cikiyor

O zaman dogru 8 i gibidir. Ben de 9 mayista olmustum 5-6 haziranda olmam lazim

Kızlar merhaba bu sabah uyandığımdan beri göğsümde hassasiyet, dolgunluk hissi var.Dokununca acıyor.Regl olmama 10 günden fazla var.Erken gebelik belirtisi olabilir mi ?

Kızlar merhaba bu sabah uyandığımdan beri göğsümde hassasiyet, dolgunluk hissi var.Dokununca acıyor.Regl olmama 10 günden fazla var.Erken gebelik belirtisi olabilir mi ?

Bende sizinle aynı durumdayım. Regle 12-13 gün gibi bir süreç var ama bir süredir göğüslerim çok hassas. Dokununca acıyor. Oysa teste göre yumurtlama bile olmadı bende.

Bu hangi marka test?

Trendyol sitesindeki laboquick yorumlarında bu testte çizgi görürken laboquickte göremediğini yazan insanlar var. Hangisi doğru anlamadım.

Bende sizinle aynı durumdayım. Regle 12-13 gün gibi bir süreç var ama bir süredir göğüslerim çok hassas. Dokununca acıyor. Ama teste göre yumurtlama bile olmadı bende.
Ben ovulasyon testi yapmadım hiç ama yumurtlama döneminde belirgin belirtilerim olduğu için o günleri değerlendirdik.Zaten bu ay denemeye yeni başladık.İlişkinin üzerinden 6 gün geçti.Şuan baş ağrısı ve göğüslerde hassasiyet yaşıyorum hatta şuan yanmalı bir hassasiyet var göğsümde ve çok nadirde olsa kasık ağrısı.

Bende sizinle aynı durumdayım. Regle 12-13 gün gibi bir süreç var ama bir süredir göğüslerim çok hassas. Dokununca acıyor. Oysa teste göre yumurtlama bile olmadı bende.
Bende hatta yumurtlamadan 2-3 gün önce başladı dokunamiyorum bile. Yumurtlamadan 2-3 Sonra geçti şimdi ağrı hassasiyet hiç bir şey yok. Bata 8 gün kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…