Biz de Bitlis’e geldik bir kaç kezYaaaaaa çok sık gidip geliyorum ben Muş’a .
Bende çok isterim canım iletişimi kesmeyelimBiz de Bitlis’e geldik bir kaç keztatvana ay çok sevindim bir gün gerçekten kahvemi içmeni çok isterim
Anlıyorum canım benimde içim içimi yiyor emin ol ben de 1 Haziran'da pik gördüm şimdi ayın 16 sına kadar meraktan kafayı yicem onu da biliyorumAma yumurtlama günümü biliyorum bu ihtimal benim için çok zor
Ben adeti bile beklemeden test yaptığım içinAnlıyorum canım benimde içim içimi yiyor emin ol ben de 1 Haziran'da pik gördüm şimdi ayın 16 sına kadar meraktan kafayı yicem onu da biliyorumama reglim günü gününe hatta saati saatine olduğu için ben o günü bekliycem baktım olmuyorum öyle test yapıcam. Çünkü çok başıma geldi tam adet günü test alıp tam testi yapacakken regl oldum kaç tane test patladı öyle elimde
Bende çıkardı geçen ayKızlar laboquick kuruma çizgisi çıkaran oldu mu kullanan varsa
2 den küçük bir değer demek malesef
2 değerinin altını ölçmediği için böyle çıkmış. Maalesef negatif
geçen ay negatiften attım kenara sonra 7-8 saat sonra baktım bi çizgi çıkmış. Onun dışında hiç yanılmadı.Kızlar laboquick kuruma çizgisi çıkaran oldu mu kullanan varsa
Evet hepsi çıkarıyor demek kkgeçen ay negatiften attım kenara sonra 7-8 saat sonra baktım bi çizgi çıkmış. Onun dışında hiç yanılmadı.
Negatif canim maalesef 2 den küçük değer anlamına geliyor bu
Teşekkür ederim canımm amin isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsunnAllahım sağlıkla nasip etsin çok çok geçmiş olsun çiçeğim benim
En fazla on dk işte tekrarlayacağımız için kuruma görmeyiz heraldeO zaman 5 dakika sonra atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?