BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar çatlatma iğnesi sonrası dün 14. Günümdü kan verdim bugün beta sonucum 1.0, bat 8-9 haziran sonuç negatif biliyorum ama artış felan olur mu acaba
Canım çatlatma iğnesi hakkında bilgim yok ama bata daha varmış tekrarla istersen ayın 10u gibi

Kız Allah seni emiii hamilesin diye seviniyordum tam Dediğim gibi ben seninle ilgili olumlu düşünüyorum. Pozitif çıkacak inşallah, gönlüne göre olsun
Grupta bir hareketlenme oldu sayemde ay aşklarım inşallah bunu yazabilirim sen de yaz beraber büyütelim ya

Senin kanın negatif çıkması çok normal o zaman. 12-14 gün sonra kanda çıkacak, moral bozma canım testini tekrarla bence
Canım ara ara adet sancım geliyor şimdi de kremsi uzayan bir akıntı gelmiş sanırım adet olacağım . Tekrar test yapmakta istemiyorum ama kendimi hamile olmadığıma ikna ettim

Kızlar çatlatma iğnesi sonrası dün 14. Günümdü kan verdim bugün beta sonucum 1.0, bat 8-9 haziran sonuç negatif biliyorum ama artış felan olur mu acaba
Aşkım ben çatlatma iğnesi geçen ay yaptırdım , iğne yapıldığı ay bat önemli değil çünkü iğneye göre değişiyor genellikle iğneden sonra 14.günde gebelik oluşmuş olması gerek demişti doktorum benim negatifti 16.günde adet oldum ben inşallah senin vardır ama

Öyle düşünme insanlar bütün ay belirti yaşıyor hamile çıkmıyor . Öyle olsaydı bende hamileydim midem bulandı kasıklarım ağrıdı ama yok işte
Öyle ama bel ağrısı bence az da olsa olmalı diye düşünüyorum ben sonuçta yerleşme oluyor rahme tutunuyor benim sadece başım ağrıyor günlerdir

Canım ara ara adet sancım geliyor şimdi de kremsi uzayan bir akıntı gelmiş sanırım adet olacağım . Tekrar test yapmakta istemiyorum ama kendimi hamile olmadığıma ikna ettim
yine de adet olmazsan bir daha bak eğer olmazsa da adetten önce asla test yapmıyoruz ve öbür ay yeni bir umutla ovulasyon takibiyle bebişine kardeş gelicek

yine de adet olmazsan bir daha bak eğer olmazsa da adetten önce asla test yapmıyoruz ve öbür ay yeni bir umutla ovulasyon takibiyle bebişine kardeş gelicek
Ben gidip test alıp yapsam oyalansam mı diye düşünüyorum açıkçası 3 tane var ama onları sona saklarım

Öyle ama bel ağrısı bence az da olsa olmalı diye düşünüyorum ben sonuçta yerleşme oluyor rahme tutunuyor benim sadece başım ağrıyor günlerdir
Benim belim ağrıyor ama ne akıntı ne göğüs ağrısı hiiiiç bir şey yok kasıklarımda öyle belirgin bir ağrı yok bilmiyorum belirtiyi düşünürsek ben de umutsuz vaka olabilirim

Ben bugün progesteron baktırmıştım 0.98 çıkmış çok çok düşük çıkmış . Yumurtlama olmamış demek oluyormuş okuduğuma göre.

Ben bugün progesteron baktırmıştım 0.98 çıkmış çok çok düşük çıkmış . Yumurtlama olmamış demek oluyormuş okuduğuma göre.
10 değerinin altında olunca öyle oluyor diye duydum bende ama zamanı doğru mu bilmiyorum o konuyu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…