Kız Allah seni emiii hamilesin diye seviniyordum tamHAMİLEYİM diye konu açıcam o zaman
Olmadığını düşündürüyorCanım belirti olmaması daha iyi bence en azından en ufak şeyde acaba demiyorsun
Al benden de o kadarOlmadığını düşündürüyor
Bende hayali bir çizgi görüyorum, kan testi yapın bir an önceBu sabah yaptım kızlar 4 gun var sizce var mı test prodoctor
Eki Görüntüle 3601598 Eki Görüntüle 3601599
Canım çatlatma iğnesi hakkında bilgim yok ama bata daha varmış tekrarla istersen ayın 10u gibiKızlar çatlatma iğnesi sonrası dün 14. Günümdü kan verdim bugün beta sonucum 1.0, bat 8-9 haziran sonuç negatif biliyorum ama artış felan olur mu acaba
Sizin ne zamandı batAl benden de o kadar
Grupta bir hareketlenme oldu sayemdeKız Allah seni emiii hamilesin diye seviniyordum tamDediğim gibi ben seninle ilgili olumlu düşünüyorum. Pozitif çıkacak inşallah, gönlüne göre olsun
Canım ara ara adet sancım geliyor şimdi de kremsi uzayan bir akıntı gelmiş sanırım adet olacağım . Tekrar test yapmakta istemiyorum ama kendimi hamile olmadığıma ikna ettimSenin kanın negatif çıkması çok normal o zaman. 12-14 gün sonra kanda çıkacak, moral bozma canım testini tekrarla bence
Aşkım ben çatlatma iğnesi geçen ay yaptırdım , iğne yapıldığı ay bat önemli değil çünkü iğneye göre değişiyor genellikle iğneden sonra 14.günde gebelik oluşmuş olması gerek demişti doktorum benim negatifti 16.günde adet oldum ben inşallah senin vardır amaKızlar çatlatma iğnesi sonrası dün 14. Günümdü kan verdim bugün beta sonucum 1.0, bat 8-9 haziran sonuç negatif biliyorum ama artış felan olur mu acaba
Öyle düşünme insanlar bütün ay belirti yaşıyor hamile çıkmıyor . Öyle olsaydı bende hamileydim midem bulandı kasıklarım ağrıdı ama yok işteOlmadığını düşündürüyor
Öyle ama bel ağrısı bence az da olsa olmalı diye düşünüyorum ben sonuçta yerleşme oluyor rahme tutunuyorÖyle düşünme insanlar bütün ay belirti yaşıyor hamile çıkmıyor . Öyle olsaydı bende hamileydim midem bulandı kasıklarım ağrıdı ama yok işte
yine de adet olmazsan bir daha bakCanım ara ara adet sancım geliyor şimdi de kremsi uzayan bir akıntı gelmiş sanırım adet olacağım . Tekrar test yapmakta istemiyorum ama kendimi hamile olmadığıma ikna ettim
Ben gidip test alıp yapsam oyalansam mı diye düşünüyorum açıkçası 3 tane var ama onları sona saklarımyine de adet olmazsan bir daha bakeğer olmazsa da adetten önce asla test yapmıyoruz ve öbür ay yeni bir umutla ovulasyon takibiyle bebişine kardeş gelicek
Benim belim ağrıyor ama ne akıntı ne göğüs ağrısı hiiiiç bir şey yok kasıklarımda öyle belirgin bir ağrı yok bilmiyorum belirtiyi düşünürsek ben de umutsuz vaka olabilirimÖyle ama bel ağrısı bence az da olsa olmalı diye düşünüyorum ben sonuçta yerleşme oluyor rahme tutunuyorbenim sadece başım ağrıyor günlerdir
Kız dur ne testi ya negatif olur daha çok varBen gidip test alıp yapsam oyalansam mı diye düşünüyorum açıkçası 3 tane var ama onları sona saklarım
Ben bugün progesteron baktırmıştım 0.98 çıkmış çok çok düşük çıkmış . Yumurtlama olmamış demek oluyormuş okuduğuma göre.Öyle ama bel ağrısı bence az da olsa olmalı diye düşünüyorum ben sonuçta yerleşme oluyor rahme tutunuyorbenim sadece başım ağrıyor günlerdir
10 değerinin altında olunca öyle oluyor diye duydum bende ama zamanı doğru mu bilmiyorum o konuyu hiçBen bugün progesteron baktırmıştım 0.98 çıkmış çok çok düşük çıkmış . Yumurtlama olmamış demek oluyormuş okuduğuma göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?