Senin kan sonuçların çıktı mıBenim belim ağrıyor ama ne akıntı ne göğüs ağrısı hiiiiç bir şey yok kasıklarımda öyle belirgin bir ağrı yok bilmiyorum belirtiyi düşünürsek ben de umutsuz vaka olabilirim
Uygulamaya göre 14 Hazirandı ama yumurtlama testleri ile takip ediyorum bu ay. Yumurtlama 26 mayısta olduğu için bat 10 Haziran olarak düşünüyorum.Sizin ne zamandı bat
İnşallah canım benim hepimiz bu ay mucizelerimize gebe olalımGrupta bir hareketlenme oldu sayemdeay aşklarım inşallah bunu yazabilirim sen de yaz beraber büyütelim ya
Çok az kalmış. İnsan sabırsızlanıyor 6 gün önceden öğrenen var ama bilemiyorum tabi biz ne durumdayız umarım yüzlerimiz gülerUygulamaya göre 14 Hazirandı ama yumurtlama testleri ile takip ediyorum bu ay. Yumurtlama 26 mayısta olduğu için bat 10 Haziran olarak düşünüyorum.
İnşallah canım yaaaaÇok az kalmış. İnsan sabırsızlanıyor 6 gün önceden öğrenen var ama bilemiyorum tabi biz ne durumdayız umarım yüzlerimiz güler
Ben sabredemiyorum alışkanlık mı oldu ne oldu kendimi zor tutuyorum eczaneye gitmemek içinİnşallah canım yaaaaBen çok kararlıyım 10 hazirana kadar test yapmayacağım. Bakalım inşallah sabredebilirim. Hepimizin gönlüne göre olsun
Adet zamanı 1 değerinin altında oluyormuş canım yumurtlamadan sonraki 7.gün verilince yumurtlamayla ilgili bilgi veriyormuş .10 değerinin altında olunca öyle oluyor diye duydum bende ama zamanı doğru mu bilmiyorum o konuyu hiç
Gecikirse inşallah tekrarlayayımCanım çatlatma iğnesi hakkında bilgim yok ama bata daha varmış tekrarla istersen ayın 10u gibi
Bu 4. iğnemdi aşkım ya buda olmadıAşkım ben çatlatma iğnesi geçen ay yaptırdım , iğne yapıldığı ay bat önemli değil çünkü iğneye göre değişiyor genellikle iğneden sonra 14.günde gebelik oluşmuş olması gerek demişti doktorum benim negatifti 16.günde adet oldum ben inşallah senin vardır ama
Aaaa iyi bunuda öğrenmiş olduk. O zaman yumurtlama olmuş olabilir sende bilemedikAdet zamanı 1 değerinin altında oluyormuş canım yumurtlamadan sonraki 7.gün verilince yumurtlamayla ilgili bilgi veriyormuş .
Onlardan biri de benimHayırlısı olsun kuzum , belirtiler değişebilir adet olacak gibi ağrısı olup gebe olduğunu öğrenenlerde var
Ben birdaha idrar testi yapmamaya yemin ettim , adetim 3-5 gün gecikirse kan veririm
2 Awox erken gebelik aldım 3 tane de labaquick var bitanede ovilasyonYapma bence
Hayırlısı olsun hakkında Rabbim tez zamanda nasip etsinBu 4. iğnemdi aşkım ya buda olmadıartık aşılama sürecine geçicem
Yumurtlama 25 Mayıs. Kasıklarımda arada sızı şeklinde ağrı oluyor hafifİnşallah canım başka belirti var mı, yumurtlama ne zamandı
Değişiyor o canım ben yumurtladıktan 16 gün sonra regl oluyorum her zamanCanım sakın modunu düşürme asla öyle bir niyetim yok ama yumurtlamanın 12. Günüyse 2 güne bat tarihi yani adet olman gereken tarihtir. Herkes adetin başlangıcından itibaren 14. Gün yumurtlamak zorunda değil ama yumurtladıktan 14 gün sonra adet olmak zorunda. Yani isterseniz adetinizin 20. Günü yumurtlamış olun, 34. Gün regl olursunuz. Bu sebeple mantıken batına 2 gün kalmış diye düşünüyorum hatta eminim tecrübelerime ve 2 yıllık araştırmalarıma dayanarak. O yüzden belki leke adet öncesi leke de olabilir. Ben sadece bu ihtimali de düşünmeni isterim asla moral bozmak değil amacım sadece insan gerçekten sonunda çok üzülebiliyor 2 yıldır her ay harap ettim kendimi ağlamadığım bir ayım geçmedi. O sebeple yani. Bütün dualarım iyi dileklerim seninle
Çoğu kişi ovulasyon ile öğrenmiş dolaylı yoldan tabi. Test için 12 hazirani bekliyrm ama ovulasyon testi ipucu veriyor gibi:)Ay bilemedim valla merak ettim bende şimdi
Pozitif mi canım ovulasyon şu anÇoğu kişi ovulasyon ile öğrenmiş dolaylı yoldan tabi. Test için 12 hazirani bekliyrm ama ovulasyon testi ipucu veriyor gibi:)
Öyle görünüyor. Tabi yüklerken kalite düşüyor ama yumurtlama sıkıntım olduğu için ikinci bir yumurtlama ihtimali çok az. 29 Mayıs'ta çatladı yumurtam hatta 24 pik 29 çatlama geç de çatladı. Çoğu kişi ovulasyon ile önceden öğrendiği için sabah bir deneyeyim dedim belirtiler catlamadan beri var. Sonuç böyle çıktıPozitif mi canım ovulasyon şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?