BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Uygulamaya göre 14 Hazirandı ama yumurtlama testleri ile takip ediyorum bu ay. Yumurtlama 26 mayısta olduğu için bat 10 Haziran olarak düşünüyorum.
Çok az kalmış. İnsan sabırsızlanıyor 6 gün önceden öğrenen var ama bilemiyorum tabi biz ne durumdayız umarım yüzlerimiz güler

Çok az kalmış. İnsan sabırsızlanıyor 6 gün önceden öğrenen var ama bilemiyorum tabi biz ne durumdayız umarım yüzlerimiz güler
İnşallah canım yaaaa Ben çok kararlıyım 10 hazirana kadar test yapmayacağım. Bakalım inşallah sabredebilirim. Hepimizin gönlüne göre olsun

İnşallah canım yaaaa Ben çok kararlıyım 10 hazirana kadar test yapmayacağım. Bakalım inşallah sabredebilirim. Hepimizin gönlüne göre olsun
Ben sabredemiyorum alışkanlık mı oldu ne oldu kendimi zor tutuyorum eczaneye gitmemek için

Bu 4. iğnemdi aşkım ya buda olmadı artık aşılama sürecine geçicem

Hayırlısı olsun kuzum , belirtiler değişebilir adet olacak gibi ağrısı olup gebe olduğunu öğrenenlerde var
Ben birdaha idrar testi yapmamaya yemin ettim , adetim 3-5 gün gecikirse kan veririm
Onlardan biri de benim 3 gün yanımda pedle gezdiğimi biliyorum çünkü ölüyodum adet ağrısından. Sürekli wc ye gidiyodum kontrol için geldi mi gelmedimi diye yani adet sancısından hiç bi farkı yoktu o yerleşme ağrısının. Meğer gebeymişim. İki gebeliği mi de aynı şekilde öğrendim ☺

Değişiyor o canım ben yumurtladıktan 16 gün sonra regl oluyorum her zaman

Pozitif mi canım ovulasyon şu an
Öyle görünüyor. Tabi yüklerken kalite düşüyor ama yumurtlama sıkıntım olduğu için ikinci bir yumurtlama ihtimali çok az. 29 Mayıs'ta çatladı yumurtam hatta 24 pik 29 çatlama geç de çatladı. Çoğu kişi ovulasyon ile önceden öğrendiği için sabah bir deneyeyim dedim belirtiler catlamadan beri var. Sonuç böyle çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…