BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Bakıyımm

Şuan pik mi çıktı sizde benimde 29 yumurtlama da

Belirtileriniz neydi benim sadece baş ağrısı var başka da bir şey yok birde akıntı

Aşkım sen bir test yap bence gebelik değil de hadi ovulasyon yap da gel biraz durdurur seni
kuaföre geldim eve gidince yaparım belki ovilasyon bitane kaldı elimde onu sona saklarım diye düşündüm ama olmazsa yaparım ya

Şuan pik mi çıktı sizde benimde 29 yumurtlama da
Pik değil ama pike çok yakın. Mart ayındaki yumurtlamama benziyor. Bir gebenin günlüğü testin markası. Instagram üzerinden sormuştum o zamanlar aynı bu şekil çıkmıştı ve bana pik olmuş değerlendir demisti o zaman.

kuaföre geldim eve gidince yaparım belki ovilasyon bitane kaldı elimde onu sona saklarım diye düşündüm ama olmazsa yaparım ya
Valla ben de yapmamak için zor duruyorum negatif çıkacağı belli

Belirtileriniz neydi benim sadece baş ağrısı var başka da bir şey yok birde akıntı
Yumurtlamdan iki üç gün önce başlayıp daha da artan göğüs ucu ve tüm göğüs ağrısı var. Alt karın ağrısı arada kasık krampları ve batma şeklinde. Bugün sadece arada alt karın krampları oldu hafiften ama göğüs hassasiyeti devam. Akıntı de yoğun değil normal her zamanki gibi

Siz şuan gebelik takibi için mi yaptınız onu anlamadım ben Mayıs ayında yumurtlamayı ne zaman gördünüz bende o sayfadan alıyorum

Allaha şükür yumurtam çatladı kızlar çok stres oldum kendi kendine çatlamayacak diye ama bugün de kahverengi leke geldi büyük ihtimalle çatlama lekesi bu ayı kaybettim ama bir sonraki ay için inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin

Eklentiler

• IMG_0824.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 20
Elimdeki testler en azından güvenilir gibi ovilasyon eve gidince deneyim bakayım ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…