Bende mi yapsam Allah allahhhhhÇoğu kişi ovulasyon ile öğrenmiş dolaylı yoldan tabi. Test için 12 hazirani bekliyrm ama ovulasyon testi ipucu veriyor gibi:)
BakıyımmÖyle görünüyor. Tabi yüklerken kalite düşüyor ama yumurtlama sıkıntım olduğu için ikinci bir yumurtlama ihtimali çok az. 29 Mayıs'ta çatladı yumurtam hatta 24 pik 29 çatlama geç de çatladı. Çoğu kişi ovulasyon ile önceden öğrendiği için sabah bir deneyeyim dedim belirtiler catlamadan beri var. Sonuç böyle çıktı
Şuan pik mi çıktı sizde benimde 29 yumurtlama daÖyle görünüyor. Tabi yüklerken kalite düşüyor ama yumurtlama sıkıntım olduğu için ikinci bir yumurtlama ihtimali çok az. 29 Mayıs'ta çatladı yumurtam hatta 24 pik 29 çatlama geç de çatladı. Çoğu kişi ovulasyon ile önceden öğrendiği için sabah bir deneyeyim dedim belirtiler catlamadan beri var. Sonuç böyle çıktı
Belirtileriniz neydiÖyle görünüyor. Tabi yüklerken kalite düşüyor ama yumurtlama sıkıntım olduğu için ikinci bir yumurtlama ihtimali çok az. 29 Mayıs'ta çatladı yumurtam hatta 24 pik 29 çatlama geç de çatladı. Çoğu kişi ovulasyon ile önceden öğrendiği için sabah bir deneyeyim dedim belirtiler catlamadan beri var. Sonuç böyle çıktı
Aşkım sen bir test yap bencegebelik değil de hadi ovulasyon yap da gel biraz durdurur seni
Pik değil ama pike çok yakın. Mart ayındaki yumurtlamama benziyor. Bir gebenin günlüğü testin markası. Instagram üzerinden sormuştum o zamanlar aynı bu şekil çıkmıştı ve bana pik olmuş değerlendir demisti o zaman.Şuan pik mi çıktı sizde benimde 29 yumurtlama da
Valla ben de yapmamak için zor duruyorum negatif çıkacağı bellikuaföre geldim eve gidince yaparım belki ovilasyon bitane kaldı elimde onu sona saklarım diye düşündüm ama olmazsa yaparım ya
Yumurtlamdan iki üç gün önce başlayıp daha da artan göğüs ucu ve tüm göğüs ağrısı var. Alt karın ağrısı arada kasık krampları ve batma şeklinde. Bugün sadece arada alt karın krampları oldu hafiften ama göğüs hassasiyeti devam. Akıntı de yoğun değil normal her zamanki gibiBelirtileriniz neydibenim sadece baş ağrısı var başka da bir şey yok birde akıntı
Kalite düşüyor maalesefBakıyımm
Yumurtlamayi 24 Mayıs'ta gördüm ama çok güç çatladı 29 Mayıs'ta çatladıSiz şuan gebelik takibi için mi yaptınız onu anlamadım benMayıs ayında yumurtlamayı ne zaman gördünüz bende o sayfadan alıyorum
PCOS var mı pekiBirinci görsel 24 Mayıs pik yumurtlama
İkinci görsel 29 Mayıs çatlama ( geç çatladı)
Üçüncü görsel
Kalite düşüyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?