BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Siz şuan gebelik takibi için mi yaptınız onu anlamadım ben Mayıs ayında yumurtlamayı ne zaman gördünüz bende o sayfadan alıyorum
Şimdi şöyle topiklerde çok okudum gebelik testinden önce ovulasyon testlerinde de bazen çıkabiliyor diye yapayım dedim acaba koyuluk ne kadar çıkacak diye gebelik testi için erken zamanını bekliyorum

Size bişey sorabilirmiyim adet olmak için benım de sürekli ilça kullanmam gerekir ilaçsız olamıyorum siz devamlı ılaç kullanıyormusuz?
Kullanıyorsanız ilaç ismini söylermisiniz
Tarlusal kullanıyorum. Ama iki üç ay da bir doktor sürekli kullanmamam grektiginj söyledi. Kullanmadığım da adet olmam. Devamli kullandığım ilaç yok akışına bırakıyorum:)

İnsülin direnci de var mı ya pcosun ana sorunu ben de var çünkü
Yaşadığım yerde insülin direnci testi yok malesef bunun için il.disina çıkmam lazım. Fakat açlık şekerim ve normal şekerim de sıkıntı yoktu son tahlilerimde. Aslında genel olarak bir problem yok yumurtalıklarımda sıkıntı yok kist vardı önceden soğan suyu ile onlarda gitti ama kanda lh FSH dan bir tık yüksek çıkıyor malesef.

Tarlusal kullanıyorum. Ama iki üç ay da bir doktor sürekli kullanmamam grektiginj söyledi. Kullanmadığım da adet olmam. Devamli kullandığım ilaç yok akışına bırakıyorum:)
Teşekkürler cevap verdiğin için bende daha önce birinci gebeliğimden sonra adet düzenim bozuldu pcos teshisi koydular ve ilaçsız adet olamıyorum tarlusal kulanıyordum başka doktora gittim duphaston verdi onu kullandım üç dört ay şimdi burda eski doktor'uma gittim Allah nasip ederse ikinci gebelik düşünüyorum doktor estrofem verdi onu kullandım önümüzdeki çarşamba ilk kutusu bitiyor yumurtlamanı nasıl takip ediyorsun adet olamıyoruz ya ovulasyon testi de denedim iyicek kop koyu pik görmedim ama ona yakın kırmızılık gördüm

Aslında benim de referans aralığında görünüyor ama bakalım Salı bir daha gidicem

Yumurta akı kıvamında afedersiniz uzayan akıntım oldu onu değerlendirdim inşallah olmuştur şimdi de beyaz kremsi şeffaf ile karışık akıntım oluyo

En son gittiğim doktor amh ve rahim filmi istedi. Ben biraz erteledim. Tarlusal dışında herhangi bir ilaç kullanmadım su zamana kadar. Son adetimin 4. Gününden itibaren 10 gün boyunca sabah akşam aç karna çörekotu bal tarçın kürü yaptım ve kopkoyu yumurtlamayi gördüm bence bu kürün sayesinde

Yumurta akı kıvamında afedersiniz uzayan akıntım oldu onu değerlendirdim inşallah olmuştur şimdi de beyaz kremsi şeffaf ile karışık akıntım oluyo
Yumurtlama veya çatlama.olmus olabilir degerlendirdiginiz iyi olmuş. Bende o akıntı bile çok nadir görülür. Bende ki akıntı beyaz ve bazende kıvamlı süt kesiği şeklinde oluyor

Çörek otu yağı mı yoksa susam tarzında olan mı ve içine bal ile toz tarçını karıştıtıp aç karnına yiyicem demi çok sağolun deniycem bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…