Ben amh ve rahim filmi baktırdım sorun çıkmadı çok şükür , ben de bu ay o kürün faydasını gördümEn son gittiğim doktor amh ve rahim filmi istedi. Ben biraz erteledim. Tarlusal dışında herhangi bir ilaç kullanmadım su zamana kadar. Son adetimin 4. Gününden itibaren 10 gün boyunca sabah akşam aç karna çörekotu bal tarçın kürü yaptım ve kopkoyu yumurtlamayi gördüm bence bu kürün sayesinde
Direk çörek otuÇörek otu yağı mı yoksa susam tarzında olan mı ve içine bal ile toz tarçını karıştıtıp aç karnına yiyicem demi çok sağolun deniycem bunu
Direk çörek otu canım onu çektirÇörek otu yağı mı yoksa susam tarzında olan mı ve içine bal ile toz tarçını karıştıtıp aç karnına yiyicem demi çok sağolun deniycem bunu
Bende ilk defa gördüm o akıntyı ilk gebeliğimde acemiliğimden bişey bilmiyordum ve süprizdi planlı değildi şimdi planlı olduğu için sürekli kendimi dinliyorum bu da iyi bişey değil insan stres yapıyorYumurtlama veya çatlama.olmus olabilir degerlendirdiginiz iyi olmuş. Bende o akıntı bile çok nadir görülür. Bende ki akıntı beyaz ve bazende kıvamlı süt kesiği şeklinde oluyor
Malesef amh için bile il dışına gitmem gerekiyr küçük bir kan tahlili ama yaşadığım yerde o bile yapılmıyor. Çalıştığım için Haziran tatilini beklemek zorundayım o testleri yapabilmek için il dışına gitmem lazım çünkü yani inşallah onlara gerek kalmaz..hepimiz güzel haberleri alirizBen amh ve rahim filmi baktırdım sorun çıkmadı çok şükür , ben de bu ay o kürün faydasını gördüm
Aslında hiç cektirmedim.direk bala tarçınla beraber katıp yiyordum tabi çektirmek de iyi.Direk çörek otu canım onu çektir
Tam teşekkür ederim hemen yapmaya başlıycamDirek çörek otu canım onu çektir
Çektirilmedik var evde olmazsa onu kullanırım daha sonra çektirilmiş denerimAslında hiç cektirmedim.direk bala tarçınla beraber katıp yiyordum tabi çektirmek de iyi.
Evet öyle de olurÇektirilmedik var evde olmazsa onu kullanırım daha sonra çektirilmiş denerim
Haftaya çarşamba ilacım bitiyor perşembe kan vericem hem hormon hem beta illaki ver dedi gebelik olabiliyor bu ilacı kullananlarda dedi bakalım nasip sonuca göre de tarlusal yazdı onu kullanıcamAslında hiç cektirmedim.direk bala tarçınla beraber katıp yiyordum tabi çektirmek de iyi.
İnşallah gebesindirHaftaya çarşamba ilacım bitiyor perşembe kan vericem hem hormon hem beta illaki ver dedi gebelik olabiliyor bu ilacı kullananlarda dedi bakalım nasip sonuca göre de tarlusal yazdı onu kullanıcam
Benim yaşadığım yerde de yok zaten dış kaba yolluyor devlet hastanesiMalesef amh için bile il dışına gitmem gerekiyr küçük bir kan tahlili ama yaşadığım yerde o bile yapılmıyor. Çalıştığım için Haziran tatilini beklemek zorundayım o testleri yapabilmek için il dışına gitmem lazım çünkü yani inşallah onlara gerek kalmaz..hepimiz güzel haberleri aliriz
Canım blenderden geçir ben öyle yaptımÇektirilmedik var evde olmazsa onu kullanırım daha sonra çektirilmiş denerim
Tam blendırdan geçirim sabah akşam aç karnına 1 yemek kaşığı mı yiyicemCanım blenderden geçir ben öyle yaptım
Ben bir tatlı kaşığı yedim baya da yumurtlamayı gördüm ama nolur bilmiyorum artıkTam blendırdan geçirim sabah akşam aç karnına 1 yemek kaşığı mı yiyicem
Belirtileriniz nedirInsllah hamilelik belirtisidiröyle düşünmek istiyorum
Atayım fotoğrafını da bu ay takibim bu şekildeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?