BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben amh ve rahim filmi baktırdım sorun çıkmadı çok şükür , ben de bu ay o kürün faydasını gördüm

Yumurtlama veya çatlama.olmus olabilir degerlendirdiginiz iyi olmuş. Bende o akıntı bile çok nadir görülür. Bende ki akıntı beyaz ve bazende kıvamlı süt kesiği şeklinde oluyor
Bende ilk defa gördüm o akıntyı ilk gebeliğimde acemiliğimden bişey bilmiyordum ve süprizdi planlı değildi şimdi planlı olduğu için sürekli kendimi dinliyorum bu da iyi bişey değil insan stres yapıyor

Ben amh ve rahim filmi baktırdım sorun çıkmadı çok şükür , ben de bu ay o kürün faydasını gördüm
Malesef amh için bile il dışına gitmem gerekiyr küçük bir kan tahlili ama yaşadığım yerde o bile yapılmıyor. Çalıştığım için Haziran tatilini beklemek zorundayım o testleri yapabilmek için il dışına gitmem lazım çünkü yani inşallah onlara gerek kalmaz..hepimiz güzel haberleri aliriz

Aslında hiç cektirmedim.direk bala tarçınla beraber katıp yiyordum tabi çektirmek de iyi.
Haftaya çarşamba ilacım bitiyor perşembe kan vericem hem hormon hem beta illaki ver dedi gebelik olabiliyor bu ilacı kullananlarda dedi bakalım nasip sonuca göre de tarlusal yazdı onu kullanıcam

Haftaya çarşamba ilacım bitiyor perşembe kan vericem hem hormon hem beta illaki ver dedi gebelik olabiliyor bu ilacı kullananlarda dedi bakalım nasip sonuca göre de tarlusal yazdı onu kullanıcam
İnşallah gebesindir tarlusala gerek kalmaz. Nasip değilse de adetin 3. Gününden itibaren kürü deneyebilirsin

Benim yaşadığım yerde de yok zaten dış kaba yolluyor devlet hastanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…