TamamdırBen bir tatlı kaşığı yedim baya da yumurtlamayı gördüm ama nolur bilmiyorum artık
Canım ben adetin 2.günü başlamıştım 14 gün sonra yumurtlama oldu ben 4 aydır göremiyordum yumurtlama bu sırada eşime d ekeçiboynuzu özü kullandıkTamamdırpeki kullanmaya başladıktan ne kadar zaman sonra yumurtlamayı gördünüz ne zamandır bu kürü kullaıyorsunuz çok soru sordum affedin oğluma kardeş istiyorum elimden gelen her yolu denemeye çalışıyorum
28 mayısta pik olmuş aşkım tutar inşallahBenim ki ni de atmak istedim yorumlar mısınız 2yıla yakındır deniyoruz rabbimden tabi çok istiyorum hayırlısıyla ben de bu ay test aldım denedim
Bende pcosum ilaçla adet görüyorum o yüzden yumurta takibi yapamıyorum ovulasyondan da pek bişey anlayamadım açıkcası bu ay doktorum estrofem vermişti onu kullandım çarşamba bitiyor bklm hayırlısıCanım ben adetin 2.günü başlamıştım 14 gün sonra yumurtlama oldu ben 4 aydır göremiyordum yumurtlama bu sırada eşime d ekeçiboynuzu özü kullandık
Pik yumurtlama mı demek oluyor çok bilgim yok kusura bakmayın yardımcı olırsanız sevinirim28 mayısta pik olmuş aşkım tutar inşallah
Amin canım Rabbim şu mübarek günün hürmetine isteyen herkese nasip etsin28 mayısta pik olmuş aşkım tutar inşallah
İnositol kullan benceBende pcosum ilaçla adet görüyorum o yüzden yumurta takibi yapamıyorum ovulasyondan da pek bişey anlayamadım açıkcası bu ay doktorum estrofem vermişti onu kullandım çarşamba bitiyor bklm hayırlısı
Yumurtanın çatlamak için hazır olduğu yeterli olgunluğa ulaştığını gösteriyor pik , pikten sonra test silikleştiğinde ise yumurta çatladı demek canımPik yumurtlama mı demek oluyor çok bilgim yok kusura bakmayın yardımcı olırsanız sevinirim
Yani yumurtlama gününü yakalamışım o zaman dimiYumurtanın çatlamak için hazır olduğu yeterli olgunluğa ulaştığını gösteriyor pik , pikten sonra test silikleştiğinde ise yumurta çatladı demek canım
O ne oluyo peki bilgilendirirmisin doktor mu vermesi gerekiyor kendimiz alabilirmiyizİnositol kullan bence
EvetYani yumurtlama gününü yakalamışım o zaman dimi
Bu bir takviye PCOS için çok faydalı ve araştırırsanız adeti inanılmaz düzenliyor , pcosun belirtilerini azaltıyor . Ben kendim aldım doktoruma kullanmamın sakıncası olur mu diye sordum olmaz dedi zaten doktor mfkyı biliyorsanız o da PCOS için hep inositol öneriyor mutlaka araştır ve kullan balımO ne oluyo peki bilgilendirirmisin doktor mu vermesi gerekiyor kendimiz alabilirmiyiz
Tam teşekkür ederim canım çok sağol beni bilgilendirdiğin içinBu bir takviye PCOS için çok faydalı ve araştırırsanız adeti inanılmaz düzenliyor , pcosun belirtilerini azaltıyor . Ben kendim aldım doktoruma kullanmamın sakıncası olur mu diye sordum olmaz dedi zaten doktor mfkyı biliyorsanız o da PCOS için hep inositol öneriyor mutlaka araştır ve kullan balım
Evet koyulaşmış canımEki Görüntüle 3601726
Bu benım 30 mayıs cuma günü yaptığım ovulasyon testim daha kırmızı buraya atıca kalitesi düşüyor
Eki Görüntüle 3601726
Bu benım 30 mayıs cuma günü yaptığım ovulasyon testim daha kırmızı buraya atıca kalitesi düşüyor
Benım de 30 mayıs bu net kırmızı çıktı ertesi gün tekrar yaptım silikleşmiş sonra bir iki gün daha yaptım kırmızı olmadı hep silik çıktı yumurtam çatlamış mı oluyor o zamanEvet koyulaşmış canım
Benim de böyleydi testim bu ay
Evet silikleştiyse koyu çizgiden sonra çatlama demek inşallah olurBenım de 30 mayıs bu net kırmızı çıktı ertesi gün tekrar yaptım silikleşmiş sonra bir iki gün daha yaptım kırmızı olmadı hep silik çıktı yumurtam çatlamış mı oluyor o zaman
Benım de bu şekilde canım inşallah çatlayıp dölmenme olmuşturEvet silikleştiyse koyu çizgiden sonra çatlama demek inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?