- 25 Ekim 2024
- 416
- 323
- 18
Bir yemek kaşığı çörek otuTam blendırdan geçirim sabah akşam aç karnına 1 yemek kaşığı mı yiyicem
Ayyy inşallahBenım de bu şekilde canım inşallah çatlayıp dölmenme olmuştur
Tam çok saol tarlusalı kullanıp adet olduğumun üçüncü günü kullanmaya başıycam şifa olur inşallahBir yemek kaşığı çörek otu
Bir yemek kaşığı bal
Bir tatlı kaşığı tarçın hepsini karistir.
Sabah akşam ac karna bir TATLİ KAŞIĞI
Adetin 3. Gününden başlayıp 10 gün boyunca yemelisin. Şifa olsun inşallah
Valla kimse konuşmuyor ben de yazmıyorum naıpıyımKızlar ne bu sessizlik?
Herkes bunalımdaValla kimse konuşmuyor ben de yazmıyorum naıpıyım
Ay evet gitmişD Delaljiyan uyeligini mi kapatmis gitmis gorunuyor bisey mi oldu acabaaa
Sen ne alemdesin canım ya üzüldüm valla burda bir arkadaşlığımız oluyor her şey gebelik değil kişD Delaljiyan uyeligini mi kapatmis gitmis gorunuyor bisey mi oldu acabaaa
Pardon bu kürlerin sonucunda gebe kaldınız mı acaba bende bu ay soğan kürü denedim eşimde keçiboynuzu özü yiyor eğer bu ayda kalamadıysam bal tarçın çörekotu kürünü deniycem 4 yıldır oğluma kardeş istiyorum ama olmuyor delircem artıkCanım ben adetin 2.günü başlamıştım 14 gün sonra yumurtlama oldu ben 4 aydır göremiyordum yumurtlama bu sırada eşime d ekeçiboynuzu özü kullandık
Valla gebelik olmasa bile bence sağlıklı bir yumurtlama sağlıyor. Gebelik sağlayıp sağlamadığını 1 hafta sonra öğreneceğiz :))Pardon bu kürlerin sonucunda gebe kaldınız mı acaba bende bu ay soğan kürü denedim eşimde keçiboynuzu özü yiyor eğer bu ayda kalamadıysam bal tarçın çörekotu kürünü deniycem 4 yıldır oğluma kardeş istiyorum ama olmuyor delircem artık
Evet çok silik bir cizgi gördümKizlar dayanamyip yaptim hemen cikti
Bat ne zamandiKizlar dayanamyip yaptim hemen cikti
Balım ben daha hamile miyim değil miyim bilmiyorum vallaPardon bu kürlerin sonucunda gebe kaldınız mı acaba bende bu ay soğan kürü denedim eşimde keçiboynuzu özü yiyor eğer bu ayda kalamadıysam bal tarçın çörekotu kürünü deniycem 4 yıldır oğluma kardeş istiyorum ama olmuyor delircem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?