Canim testin markasi ne?Kizlar dayanamyip yaptim hemen cikti
Canım benim de bel ağrım var ara ara adet öncesi klasik kaşık ağrısı ama göğüslerimde bir şey yok akıntı vs de yokBen kimsenin yazdığını alıntılayıp cevap veremiyorum ya sıkıntı var sanırım… kızlar sizler ne alemdesiniz ben sadece bal ağrısıyla yola devam ediyorum başka da belirti vs bir şey yokyine bu ay da yok gibi ama hayırlısı tabi…
SEn ovulasyon yapacaktin haniBen kimsenin yazdığını alıntılayıp cevap veremiyorum ya sıkıntı var sanırım… kızlar sizler ne alemdesiniz ben sadece bal ağrısıyla yola devam ediyorum başka da belirti vs bir şey yokyine bu ay da yok gibi ama hayırlısı tabi…
Benim kasıklarımda ara ara kramp ve biraz bel ağrısı bu kadarBen kimsenin yazdığını alıntılayıp cevap veremiyorum ya sıkıntı var sanırım… kızlar sizler ne alemdesiniz ben sadece bal ağrısıyla yola devam ediyorum başka da belirti vs bir şey yokyine bu ay da yok gibi ama hayırlısı tabi…
Aman o silik olup gebe olan da var pozitif olup olmayan da net bir yöntem değilSadece tek çizgi vardıgebelikler duruyor onları yapmadım erken olur diye ovilasyon testim de bitti
Bi tanede gebelik patlatSadece tek çizgi vardıgebelikler duruyor onları yapmadım erken olur diye ovilasyon testim de bitti
İnşallah vardır canım ne kadar kaldı bataBalım ben daha hamile miyim değil miyim bilmiyorum valla
7 gün varİnşallah vardır canım ne kadar kaldı bata
Ayyy benim daha 11 gün var ya7 gün var
İnşallahKızlar dün leken gelmişti bugünde öğlen sadece peçeteye geldi yine sancım yok denecek gibi hemşire arkadaşla konuştum çarşamba gidiyorum kontrole o zamana kadar kan ve testler yok çarşamba belli olacak her şey hislerim hamileyim diyor ama bakalım Rabbim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?