BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Hayırlı olsun testin markası neydi? Freely ise yalancı pozitif ihtimali var predictor ise yüksek ihtimal doğru bat ne zamandı

Ben kimsenin yazdığını alıntılayıp cevap veremiyorum ya sıkıntı var sanırım… kızlar sizler ne alemdesiniz ben sadece bal ağrısıyla yola devam ediyorum başka da belirti vs bir şey yok yine bu ay da yok gibi ama hayırlısı tabi…

Canım benim de bel ağrım var ara ara adet öncesi klasik kaşık ağrısı ama göğüslerimde bir şey yok akıntı vs de yok

SEn ovulasyon yapacaktin hani

Benimde adetim 5 gün gecikti bel ağrısı kasık ağrısı ve akıntı var ama kan tahlilim 2.0 negatif bekliyorum bakalım ne olacak

Benim kasıklarımda ara ara kramp ve biraz bel ağrısı bu kadar

Sadece tek çizgi vardı gebelikler duruyor onları yapmadım erken olur diye ovilasyon testim de bitti

Bende baş ağrısı var başka da bir şey yok normalde bugünlerde bel ağrısı olması lazımdı az çok

Gelen gidenden unutuyorum aklıma gelmiyor ama regl olacak hissediyorum kendimi hiçç belirtim yok şuan ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı sadece akıntım var başka bişi yok o sebeple bu ay elendim gibi

Kızlar dün leken gelmişti bugünde öğlen sadece peçeteye geldi yine sancım yok denecek gibi hemşire arkadaşla konuştum çarşamba gidiyorum kontrole o zamana kadar kan ve testler yok çarşamba belli olacak her şey hislerim hamileyim diyor ama bakalım Rabbim bilir

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…