BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Sen ne alemdesin canım ya üzüldüm valla burda bir arkadaşlığımız oluyor her şey gebelik değil kiş

Evet ben de uzuldum ya beraber takip etmek daha guzel ayrica dedigin gibi tek sey gebelik de degil ama psikolojisi cok bozuldu belki de ben daha iyiyim kendimi o moddan cikardim reglim lekelenmeye devam ediyor yarin bar gunum sokulmesini bekliyorum canim sizde ne var ne yok kac gun kaldi testee

7 gün adete kalan süre , bekleyeceğim

Kızlar içimden geldi yazmak istedim biraz da motivasyon olsun bakın ben de sizlerle birlikte deniyorum muhtemelen olmadı bu ay ama denemek bile güzel bana çünkü 3 kez myom ameliyatı geçirdim en son ameliyatta gittiğim doktorlar Rahmi almamız gerek dedi bir de üstüne herkes anne olacak diye bi şey yok dediler yıkıldım tabi ki sadece bir doktor yaşın çok genç sana son bir şans vermek gerek dedi ve öyle ameliyat etti 2 ay sonra tekrarladı canım rahmim asla boş durmayı sevmiyor Ameliyattan sonra 6 ay bekledim ki rahim toparlansın ve bu ay denemeye başladım sizinle birlikte aynı heyecanları yaşamak gerçekten çok güzel bu noktaya gelebilmek için 1 yıl yedim böyle yazınca kolaymış gibi geldi ama o 1 yıl benden kaç yıl aldı. Tek şansım eşim ve anlayışlı ailelerdi şimdi 4.5 cm lik bir myomum var rahim arkasında pek sorun olacak yerde değilmiş ve ben tüm bu yaşadıklarıma rağmen asla pes etmeden deniyorum hepinizi çok iyi anlıyorum Allah nasip ederse olur inşallah he olmazsa da geri dönüp baktığımda elimden geleni yaptım hayırlısı böyleymiş dicem uzun lafın kısası asla vazgeçmeyin üzülün evet ama kalkın Dualarınızı hep edin Ben hepinize en içten şekilde ediyorum

Allah ol derse olur, inşallah Rabbim size ve tüm bekleyenlere nasip etsin sağlıkla evlat kokusu almayı

Ben neden alıntı yapamıyorum ya kaset test hangi marka N nryyy bende de üç tane kaset var ama laboquick baya düşük betaları algılıyormuş gerçi içimde kalmadı bi umut falan hiç ağrım sızım yok da ne yapalım işte deneyeceğiz

Yine sizler yumurtlama gördünüz şanslısınız. Ben onu da göremeden geçirdim bu ayı

Mesajların altında sağdaki yorumla yazan kısma tıklayınca yapması lazım alıntıyı

Su ezan vakti rabbim sana bana tüm kalbiyle bekleyen tüm güzel kadınllarımıza Rabbim bu güzel sevinci yaşatsın bebeğim , çok geçmiş olsun

Aşkım benim de laboquick

Hayırlı olsun testin markası neydi? Freely ise yalancı pozitif ihtimali var predictor ise yüksek ihtimal doğru bat ne zamandı
Nimo idi markasi ama omada cok iyi yazmamislar ben daha once 1 sene once almistim 1 saat sonra olmustu cizgi bu ilk 5 dakika da cikti ama burda yukleyince gidiyor

N nryyy benimde öyle ikinci gün köy muhabbeti var ben ancak 3. Gün başlarım yapmaya o zamana kadar hayırlısı dedim bıraktım ne deyim

Bakarmisiniz benimde 9-10 bat sizce varmi hafif pembe ikinci cizgi gordum ben ama yanilma diye korkuyorum 7 yil olcak son ayim bu ayda olmazsa tup bebek tekrardan laboquick gebelik testi ile yaptim testi erken gebelik kalmadi elimde resimide buraya atinca kalice iyice bozuluyor

Eklentiler

• 1000007439.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000007437.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…