- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Ben maalesef göremiyorum ama erken yaptığınız için de olabilir. Bence elinizde varsa cumartesi tekrar baktırın.Bakarmisiniz benimde 9-10 bat sizce varmi hafif pembe ikinci cizgi gordum ben ama yanilma diye korkuyorum 7 yil olcak son ayim bu ayda olmazsa tup bebek tekrardan laboquick gebelik testi ile yaptim testi erken gebelik kalmadi elimde resimide buraya atinca kalice iyice bozuluyor
Anladim yapicam ne biliyim kucuk bi umut dedim dikkatli bakinca var gibi geldi bana ilk kez gordum hayal sandim hayal sanirim teşekkürlerBen maalesef göremiyorum ama erken yaptığınız için de olabilir. Bence elinizde varsa cumartesi tekrar baktırın.
Fotoğrafta yakalamak da çok zor belki de yükleyince çıkmamıştır. İnşallah vardır tüp bebeğe hic gerek kalmazAnladim yapicam ne biliyim kucuk bi umut dedim dikkatli bakinca var gibi geldi bana ilk kez gordum hayal sandim hayal sanirim teşekkürler
İnşallah inşallahFotoğrafta yakalamak da çok zor belki de yükleyince çıkmamıştır. İnşallah vardır tüp bebeğe hic gerek kalmaz
PCOS var mı ? Pcosta da adet öncesi lekelenme çok oluyorHanımlar size bir şey soracağım, benim son 1 yıldır reglimde önce 1 hafta lekelenmem başlıyor öyle regl.oluyorum. bu durumdan çok rahatsızım cinsel hayatimi da etkiliyorBu ay doktora gideceğim öncesinde de gittim ama benim inatçı ve tuhaf bir rahimagzi yaram vardı ondan olduğunu dusukduk ve Leep ile aldılar. Sanırım durum hormonal hiç gecmiste vs bu durumu yaşadınız mı? Hangi hormonla ilgili olabilir ona göre girişimi ayarlayayim Resmen 13-14 günüm bu şekilde gidiyor her ay.
Allahım kucağını tez zamanda doldursunAnladim yapicam ne biliyim kucuk bi umut dedim dikkatli bakinca var gibi geldi bana ilk kez gordum hayal sandim hayal sanirim teşekkürler
Yok kiz ben arafdayim oyuzden boyleyim iki aydir tup bebekden korkuyorum tekrar gitmeye oyuzden boyleyim teşekkürler yinede allah razi olsunAllahım kucağını tez zamanda doldursunbelki hayal değildir ben olumsuz konuşup seni kırdıysam özür dilerim çiçeğim çok zor bir bekleyiş fakat biraz beklesen sen de yorulmazsın . İnşallah hiç gerek kalmadan bebişin gelir sana
Eski bir pcosum yani 25 yaş öncesi hafif düzey pcosum vardı ancak sonrasında kendiliğinden düzeldi. Sonrasında gebeliklerin çok kolayca oldu hatta. Belirtilerin progesteron düşüklüğüne benziyor ona da 21. Gün bakıyorlar galiba. Bayram sonrası regl olduktan sonra gidip baktirayim.amh da hep aklımda baktırmak istiyorum.PCOS var mı ? Pcosta da adet öncesi lekelenme çok oluyor
Ewet var hayirli olsun insallahBen baska marka ile denedim onda da cikti hemen ins yüklenince görünüyordur
Hiç korkma elbet zor bir süreç ama anne olamaya bir o kadar da yakınYok kiz ben arafdayim oyuzden boyleyim iki aydir tup bebekden korkuyorum tekrar gitmeye oyuzden boyleyim teşekkürler yinede allah razi olsun
Ins vardir yarin mi kaset deneyeyim 1 gun sonra miEwet var hayirli olsun insallah
anladım canım pcos ne yazık ki biten bir şey değil ama etkileri kaybolabiliyor zaten gebeliğe engel değil genellikle bu adet öncesi lekelenmeler pcosta görülüyorEski bir pcosum yani 25 yaş öncesi hafif düzey pcosum vardı ancak sonrasında kendiliğinden düzeldi. Sonrasında gebeliklerin çok kolayca oldu hatta. Belirtilerin progesteron düşüklüğüne benziyor ona da 21. Gün bakıyorlar galiba. Bayram sonrası regl olduktan sonra gidip baktirayim.amh da hep aklımda baktırmak istiyorum.
Benim iki arkadasim yapti biri hatta özellikle iki embriyo istedi ikizi oldu. Eğer çok ağır anormaliler yoksa inşallah çok kolaylıkla oluyor.Ewet var hayirli olsun insallah
AminnAllah ol derse olur, inşallah Rabbim size ve tüm bekleyenlere nasip etsin sağlıkla evlat kokusu almayı
Awox marka galiba cok guvenilir markadir. Hayirli olsun canimBen baska marka ile denedim onda da cikti hemen ins yüklenince görünüyordur
Aminn canım benim çok teşekkür ederimSu ezan vakti rabbim sana bana tüm kalbiyle bekleyen tüm güzel kadınllarımıza Rabbim bu güzel sevinci yaşatsın bebeğim , çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?