BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben maalesef göremiyorum ama erken yaptığınız için de olabilir. Bence elinizde varsa cumartesi tekrar baktırın.

Ben maalesef göremiyorum ama erken yaptığınız için de olabilir. Bence elinizde varsa cumartesi tekrar baktırın.
Anladim yapicam ne biliyim kucuk bi umut dedim dikkatli bakinca var gibi geldi bana ilk kez gordum hayal sandim hayal sanirim teşekkürler

Hanımlar size bir şey soracağım, benim son 1 yıldır reglimde önce 1 hafta lekelenmem başlıyor öyle regl.oluyorum. bu durumdan çok rahatsızım cinsel hayatimi da etkiliyor Bu ay doktora gideceğim öncesinde de gittim ama benim inatçı ve tuhaf bir rahimagzi yaram vardı ondan olduğunu dusukduk ve Leep ile aldılar. Sanırım durum hormonal hiç gecmiste vs bu durumu yaşadınız mı? Hangi hormonla ilgili olabilir ona göre girişimi ayarlayayim Resmen 13-14 günüm bu şekilde gidiyor her ay.

PCOS var mı ? Pcosta da adet öncesi lekelenme çok oluyor

Anladim yapicam ne biliyim kucuk bi umut dedim dikkatli bakinca var gibi geldi bana ilk kez gordum hayal sandim hayal sanirim teşekkürler
Allahım kucağını tez zamanda doldursun belki hayal değildir ben olumsuz konuşup seni kırdıysam özür dilerim çiçeğim çok zor bir bekleyiş fakat biraz beklesen sen de yorulmazsın . İnşallah hiç gerek kalmadan bebişin gelir sana

Ben baska marka ile denedim onda da cikti hemen ins yüklenince görünüyordur

Eklentiler

• 1000163518.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000163517.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000163516.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000163513.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000163514.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000163515.webp
    40 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000163510.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 27
Yok kiz ben arafdayim oyuzden boyleyim iki aydir tup bebekden korkuyorum tekrar gitmeye oyuzden boyleyim teşekkürler yinede allah razi olsun

PCOS var mı ? Pcosta da adet öncesi lekelenme çok oluyor
Eski bir pcosum yani 25 yaş öncesi hafif düzey pcosum vardı ancak sonrasında kendiliğinden düzeldi. Sonrasında gebeliklerin çok kolayca oldu hatta. Belirtilerin progesteron düşüklüğüne benziyor ona da 21. Gün bakıyorlar galiba. Bayram sonrası regl olduktan sonra gidip baktirayim.amh da hep aklımda baktırmak istiyorum.

Yok kiz ben arafdayim oyuzden boyleyim iki aydir tup bebekden korkuyorum tekrar gitmeye oyuzden boyleyim teşekkürler yinede allah razi olsun
Hiç korkma elbet zor bir süreç ama anne olamaya bir o kadar da yakın sonu güzel olacaksa eminim her anne tüm zorluklara göğüs gerecek kadar güçlüdür

anladım canım pcos ne yazık ki biten bir şey değil ama etkileri kaybolabiliyor zaten gebeliğe engel değil genellikle bu adet öncesi lekelenmeler pcosta görülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…