BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Awox marka galiba cok guvenilir markadir. Hayirli olsun canim
Hayir biri days doctor biri nimo ikiside cizgi gozle görülür sekilde cikti bakalim yalanci degilse bekleyip gorecegiz ikisi bir arada atacagim

Eklentiler

• 1000163537.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000163534.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 41
Biz seninle aynı gün yapıyoruz sanırım testleri Bende de laboquick var inşallah çift çizgiyi görürüzzz

Hiç korkma elbet zor bir süreç ama anne olamaya bir o kadar da yakın sonu güzel olacaksa eminim her anne tüm zorluklara göğüs gerecek kadar güçlüdür
Bende boyle dusunuyordum gecen sene dogal yolla hamile kaldim ve dusuk oldu sonra tekrardan ayaga kalktim ama iki aydir aklimda o durum ve tup bebek canim yaniyor fiziksel ve ruhsal olarak artik gercekten cok zorlaniyorum ilk kez pes etme durumundayim sirf esim icin gidiyim diyorum yoksa yine gitmem o kadar yoruldum 7 yildir herkezin cocuklarinin buyumesini izledim imkansiz insanlarin bile onlar icin cok sevindim allah biliyor ya kendime yandim ustelik hic bi sorun yok en cokda bu komik. 7 yil her ay savas beni yordu bi gun anne olabilmek icin cok seyler denedim yinede cok şükür her anıma neyse kimseyi daraltmayim allah razi olsun gercekten rabbim kalpten kim ne dilerse nasip etsin en guzel şekilde

Benim iki arkadasim yapti biri hatta özellikle iki embriyo istedi ikizi oldu. Eğer çok ağır anormaliler yoksa inşallah çok kolaylıkla oluyor.
3 transfer yaptirdim cok iyo biliyorum sureci ozellikle devlet süründürüyor insani hatta bi embriyo kaldi su an. Ama bu sefer sifirdan baslicaz yumurta toplancak o zor zaten transfer basit teşekkür ederim yine cnm

Ins vardir yarin mi kaset deneyeyim 1 gun sonra mi
Iki gun bekle belirginlesince yap bence kisiden kisiye değişiyor kiminin erken gebelik silik kaset net oluyor kiminin kaset silik erken gebelil testi net oluyor fazla varsa iki gun sonra yap insallah mujdeli haberini aliriz yakinda

Kızlar benim bata 6 gün var, ovülasyon testi içinden çıkan strip gebelik testi yaptım markası innovita. Erken gebelik testi değil, negatif çıktı dayanamadım çok üzüldüm. Erken biliyorum ama benimle aynı gün yumurtlama görenler silik de olsa çift çizgi görmüştü. Sizce Burdan döner mi çok kötüyüm

akantus evet 7 8 gibi başlarım artık yapmaya ya belirti yok ama gözlerimle görmem şart olacak anlamam için

P Pomegranate1 tabi ki döner daha var bekle bizde aynı durumdayız
Bel ağrısından duramıyorum ya doğrultmuyor beni ve Hiç iş yapmadığım halde böyle. Hayatımda böyle bir bel ağrısı yaşamadım yatsam yatırmıyor kalksam kaldırmıyor, uzanacakken nefesim kesiliyor fıtık mı var nedir yoksa belirti mi anlamadım ama eğer belirtiyse şok olacağım çünkü bu kadar ağrıtabileceği hiç aklıma gelmezdi

Günaydın kızlariyi bayramlar
dayanamadım elimdeki tek testi kullandım o da negatif.. kaset testti
Yumurtlamam 28 iydi olsa çıkardı sanki..
nasip ne diyelim..

Günaydın kızlariyi bayramlar
dayanamadım elimdeki tek testi kullandım o da negatif.. kaset testti
Yumurtlamam 28 iydi olsa çıkardı sanki..
nasip ne diyelim..
Günaydın, test için daha çok erken sizin 10 gün bile olmamış varsa da çıkmaz. En az 12 gün sabretmelisiniz. Umutsuz olmayın. Bat tarihinizde testi tekrarlayın derim

Kızlar günaydın canlarım bayramınız mübarek olsun Bata 6 gün var test yapma gafletinde bulundum sonuç .. yumurtlama 28 mayıştı biraz bile çizgi çıkması gerekmez miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…