Bence erken canım, sabırlı olmalısınız. Benim ilk gebeliğimde regle 2 gün kala silik çıkmıştı. Kanda da yalan olmasın 28 falan çıkmıştı düşün. Birkaç gün daha dayan kuzummKızlar günaydın canlarım bayramınız mübarek olsunBata 6 gün var test yapma gafletinde bulundum sonuç .. yumurtlama 28 mayıştı biraz bile çizgi çıkması gerekmez miydi
Eki Görüntüle 3602005
Evet erken ama bilmiyorum ya keşke yapmasaydım üzüldüm bayaBence erken canım, sabırlı olmalısınız. Benim ilk gebeliğimde regle 2 gün kala silik çıkmıştı. Kanda da yalan olmasın 28 falan çıkmıştı düşün. Birkaç gün daha dayan kuzumm
Hiç üzülüp canını sıkmaEvet erken ama bilmiyorum ya keşke yapmasaydım üzüldüm baya
Öyle TabikiHiç üzülüp canını sıkmaBu negatif olduğu anlamına gelmez ki erken yapmışsın doğru sonuç alamazsın. Bununla moral bozma canımm bekleyelim bakalım zaman ne gösterecek
Laboquick testler baya hassas algılıyor betayı. Ama betanın çıkması için erken canım evet sabredebildiğimiz kadar sabredeceğizÖyle Tabikibekleyebilirsen 6 gün bekleyi adet günü yapmaya çalışıcam
Kızlar günaydın canlarım bayramınız mübarek olsunBata 6 gün var test yapma gafletinde bulundum sonuç .. yumurtlama 28 mayıştı biraz bile çizgi çıkması gerekmez miydi
Eki Görüntüle 3602005 Hayır beta hcg hemen yükselmiyormuş zaten testte gözükmemesi normal
Canım kendini hiç üzme daha erken 6 gün daha sabret inşallah güzel sonuçlar alıcaksınÖyle Tabikibekleyebilirsen 6 gün bekleyi adet günü yapmaya çalışıcam
Evet düşük betayı algılıyor sanırım 10 falan ama daha 10 gün bile olmadı yumurtlama üzerinden diye kendime umut vermeye çalışıyorumLaboquick testler baya hassas algılıyor betayı. Ama betanın çıkması için erken canım evet sabredebildiğimiz kadar sabredeceğiz
İnşallah balım yaCanım kendini hiç üzme daha erken 6 gün daha sabret inşallah güzel sonuçlar alıcaksın
Bende önümüzdeki çarşamba gününü bekliyorum yumurtlama gününü değerlendirdim estrofem hapım da çarşamba günü bitiyor doktorum beta testş ver dedi direk kan vericem o gün'e kadar test yapmayı düşünmüyorumİnşallah balım ya
Çatlatma iğnesi falan mı kullandın canımBende önümüzdeki çarşamba gününü bekliyorum yumurtlama gününü değerlendirdim estrofem hapım da çarşamba günü bitiyor doktorum beta testş ver dedi direk kan vericem o gün'e kadar test yapmayı düşünmüyorum
Yok canım çatlatma iğnesi vurulmadım estrofem verdi yanında başka ilaç falan vermedi rahmin kalınlaşıp tutunması için birde bu au ovulasyon testleri yapmıştım ilişkileri de değerlendirdim doktorum bu ilacı Bitirdikten sonra kan ver mutlaka dedi bununla hamile kalan oluyor dedi çarşamba kan verip hemde hormon testi de vericem daha sonra sonuç negatif olursa tarlusal yazmıştı onu kullanıp adetimin sökülmesini bekliycem ama inşallah tarlusal kullanmadan gebeliğim tutmuştur inşallahÇatlatma iğnesi falan mı kullandın canım
İnşallah canım ya , valla halimize çok üzülüyorumYok canım çatlatma iğnesi vurulmadım estrofem verdi yanında başka ilaç falan vermedi rahmin kalınlaşıp tutunması için birde bu au ovulasyon testleri yapmıştım ilişkileri de değerlendirdim doktorum bu ilacı Bitirdikten sonra kan ver mutlaka dedi bununla hamile kalan oluyor dedi çarşamba kan verip hemde hormon testi de vericem daha sonra sonuç negatif olursa tarlusal yazmıştı onu kullanıp adetimin sökülmesini bekliycem ama inşallah tarlusal kullanmadan gebeliğim tutmuştur inşallah
Benim bel ağrım falan da gitti çok tadım kaçtı ya , ne zaman anne olcam ben Allah aşkına yaşım 27 daha bir kere hamile bile kalamadım ya . Allahım şu bayram günü halimize acı nolursun bir tane sağlıklı evladım olsun ya şu evimde ben de bayram görebileyim
Hiç sorma ya aynı bende yazık vallahi halimize sürekli test yapıp negatifleri görmekten piskolojim bozuldu bir tane evladım var çok şükrü onu veren allhımaİnşallah canım ya , valla halimize çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?