BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar günaydın canlarım bayramınız mübarek olsun Bata 6 gün var test yapma gafletinde bulundum sonuç .. yumurtlama 28 mayıştı biraz bile çizgi çıkması gerekmez miydi
Eki Görüntüle 3602005
Bence erken canım, sabırlı olmalısınız. Benim ilk gebeliğimde regle 2 gün kala silik çıkmıştı. Kanda da yalan olmasın 28 falan çıkmıştı düşün. Birkaç gün daha dayan kuzumm

Bence erken canım, sabırlı olmalısınız. Benim ilk gebeliğimde regle 2 gün kala silik çıkmıştı. Kanda da yalan olmasın 28 falan çıkmıştı düşün. Birkaç gün daha dayan kuzumm
Evet erken ama bilmiyorum ya keşke yapmasaydım üzüldüm baya

Hiç üzülüp canını sıkma Bu negatif olduğu anlamına gelmez ki erken yapmışsın doğru sonuç alamazsın. Bununla moral bozma canımm bekleyelim bakalım zaman ne gösterecek
Öyle Tabiki bekleyebilirsen 6 gün bekleyi adet günü yapmaya çalışıcam

Laboquick testler baya hassas algılıyor betayı. Ama betanın çıkması için erken canım evet sabredebildiğimiz kadar sabredeceğiz
Evet düşük betayı algılıyor sanırım 10 falan ama daha 10 gün bile olmadı yumurtlama üzerinden diye kendime umut vermeye çalışıyorum

Çatlatma iğnesi falan mı kullandın canım

Çatlatma iğnesi falan mı kullandın canım
Yok canım çatlatma iğnesi vurulmadım estrofem verdi yanında başka ilaç falan vermedi rahmin kalınlaşıp tutunması için birde bu au ovulasyon testleri yapmıştım ilişkileri de değerlendirdim doktorum bu ilacı Bitirdikten sonra kan ver mutlaka dedi bununla hamile kalan oluyor dedi çarşamba kan verip hemde hormon testi de vericem daha sonra sonuç negatif olursa tarlusal yazmıştı onu kullanıp adetimin sökülmesini bekliycem ama inşallah tarlusal kullanmadan gebeliğim tutmuştur inşallah

İnşallah canım ya , valla halimize çok üzülüyorum

N nryyy valla bilmiyorum moralim çok bozuldu yalancı pozitif bile görmedim umarım erkendir ama bende belirti ağrı falan yok

N nryyy valla bilmiyorum moralim çok bozuldu yalancı pozitif bile görmedim umarım erkendir ama bende belirti ağrı falan yok
Benim bel ağrım falan da gitti çok tadım kaçtı ya , ne zaman anne olcam ben Allah aşkına yaşım 27 daha bir kere hamile bile kalamadım ya . Allahım şu bayram günü halimize acı nolursun bir tane sağlıklı evladım olsun ya şu evimde ben de bayram görebileyim

İnşallah canım ya , valla halimize çok üzülüyorum
Hiç sorma ya aynı bende yazık vallahi halimize sürekli test yapıp negatifleri görmekten piskolojim bozuldu bir tane evladım var çok şükrü onu veren allhıma bir tane daha kardeşi olsun istedim ama düşündükçe istedikçe ters tepiyor kafamdan da çıkaramıyorum 1 sene olacak artık korunmayalı bırakalı ilk gebeliğimde pcos yoktu şimdi birde pcos çıktı adetim bozuldu herşey üst üste geldi haftayı ne kadar iple çeksem de sonuc negatif olacak diye bir o kadar korkuyorum ilaç kullanmaktan çok yoruldum estrofem bana ne kadar faydası olacak hamile kalan var mı bununla bilmiyorum inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…