BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Haline şükret balım inan ben bir evladım olsa diye her gün ağlıyorum, herkesin derdi kendine büyük elbette ama sen hiç değilse evlat kokusunu tatmışsın … çok üzülüyorum çok korkuyorum negatif testte sonradan çıkan kutuma çizgilerine flaşla bakıyorum noşucak böyle ya

N nryyy inan bende 30 yaşındayım aynı şekilde dua ettim böyle sonu güzel bitmedi. Dua ederken bile dikkat etmekte fayda var. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kolay şekilde

N nryyy inan bende 30 yaşındayım aynı şekilde dua ettim böyle sonu güzel bitmedi. Dua ederken bile dikkat etmekte fayda var. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kolay şekilde
Zaten hep sağlıklı evlat ver Allahım diye dua ediyorum , ne üzücü şeyler yaşıyoruz ya

Şu bayram hamile kalmayı çok istedim ama bu ay da olmadı artık hevesim de isteğim kaçtı yoruldum
Benim de umudum kalmadı 6 gün kala negatif olup sonra pozitif görenler var ama bilmiyorum ya olsa çıkardı gibi geliyor ne yapalım elde 0 yine ya valla napıcaz nasıl olacak bilmiyorum artık

N nryyy şuan çoluk çocuk herkes toplandı böyle bakarken bile üzülüyorum gözlerim doluyo biz nerde yanlış yaptık diyorum sonra diyorum bunda da vardır bi hayır belki ne deyim.. şimdi boşver 2 3 gün sonra bi test daha yaparız baktık yok baştan başlarız vitamin takviye her neyse.. İnan bel ağrım olsa sevinirdim hiçbir şey yok bariz belli belki senin vardır bel ağrısı sürekli olmuyor zaten

Ah canımın içi keşke ikimizin de olsa , şimdi izne gidicez 3 hafta sonra herkesin bebeği var inan kucağıma alamıyorum eline çok yakıştı sizin yok mu daha diyecekler diye gidip odalara ağlıyorum … Bizim de bunları yaşayacağımız varmış

Allah'ım tez zamanda duana kavuştursun aşkım

N nryyy aynı şeyler işte.. inşallah en kısa zamanda en güzeli olur bizim içinde daha regl olmadık kız dur bakalım kendim için umudum yok ama senden umutluyum ben niyeyse

N nryyy aynı şeyler işte.. inşallah en kısa zamanda en güzeli olur bizim içinde daha regl olmadık kız dur bakalım kendim için umudum yok ama senden umutluyum ben niyeyse
Aşkım benim umut 0 hayırlısı olursa da şok olurum heralde yani

N nryyy bende bu ara sürekli rüyamda bebek görüyorum ya da test yaptığımı hamile olduğumu görüyorum artık kafama ne kadar işlediyse inşallah şok olmalı bi hafta olur o zaman

Evet düşük betayı algılıyor sanırım 10 falan ama daha 10 gün bile olmadı yumurtlama üzerinden diye kendime umut vermeye çalışıyorum
Erken yapmışsın. Zaten yerleşme 7-10. Gün arası oluyor yerleştikten sonra yavaş yavaş hcg hormonu salgıliyor. Varsa bile çıkmamasi çok normal

N nryyy bende bu ara sürekli rüyamda bebek görüyorum ya da test yaptığımı hamile olduğumu görüyorum artık kafama ne kadar işlediyse inşallah şok olmalı bi hafta olur o zaman
Ayyy inşallah ben de kız çocuğu gördüm üç dört gün önce

Aşkım benim umut 0 hayırlısı olursa da şok olurum heralde yani
Neden bu kadar karamsarlığa kapılıyorsun ? Daha 6 gün var. O kadar çok kadın var ki adet gecikmeyince testlerde asla çıkmıyor. Hatta testi negatif olup kanla öğrenenlerde fazlasıyla var. Umudunu kaybetme. Ben elimdeki bütün testleri bitirdim dayanamadım hepside negatif çıktı kendime kızıyorum ki ne bekliyordunki daha 7-8 gün var yerleştikten 2-3 gün sonra beta artmalı önce kanda görülmeli sonra teste yansımalı bu kadar erken ne ola bilir ki. Şimdi umutla bekliyorum. Olmazsa da yola devam olana kadar pes etmek yok.

Merhaba, benim bat 10 haziran. Dun yani reglime 5 gun varken predictor early test yaptim negatif çıktı. 10 betayi bile algiliyormus. Olsaydi cikardi degil mi?
Bu son denememdi. İlk regliyle tup bebege basliyorum. Doktorum regline bir hafta kala estrofeme basla demisti. Uc gundur saniyorum ilac kaynakli cok yan etki yasiyorum. Gebelige yormak istedim ama yine gol degil anlasilan

Tabiki pes etmek yok bir umut olabilir de ama negatiflerden çok yorulduğum için üzülüyorum

Kızlar herkese iyi bayramlar adetime 3 ya da 4 gün kaldı. Ve dayanamadım bu sabah bende test yaptım. Maalesef pırıl pırıl bir negatif innovita ovülasyonların içinden çıkan gebelik testini yaptım bilmiyorum en az kaç hcg yi algılıyor ama olsa birazcık bile silik çıkardı diye düşünüyorum… Hakkımızda hayırlısı inşallah İnşallah sizlerin güzel haberlerini alırım

Ne zamandır deniyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…