Haline şükret balım inan ben bir evladım olsa diye her gün ağlıyorum, herkesin derdi kendine büyük elbette ama sen hiç değilse evlat kokusunu tatmışsın … çok üzülüyorum çok korkuyorum negatif testte sonradan çıkan kutuma çizgilerine flaşla bakıyorum noşucak böyle yaHiç sorma ya aynı bende yazık vallahi halimize sürekli test yapıp negatifleri görmekten piskolojim bozuldu bir tane evladım var çok şükrü onu veren allhımabir tane daha kardeşi olsun istedim ama düşündükçe istedikçe ters tepiyor kafamdan da çıkaramıyorum 1 sene olacak artık korunmayalı bırakalı ilk gebeliğimde pcos yoktu şimdi birde pcos çıktı adetim bozuldu herşey üst üste geldi haftayı ne kadar iple çeksem de sonuc negatif olacak diye bir o kadar korkuyorum ilaç kullanmaktan çok yoruldum estrofem bana ne kadar faydası olacak hamile kalan var mı bununla bilmiyorum inşallah vardır
Benim de umudum kalmadı 6 gün kala negatif olup sonra pozitif görenler var ama bilmiyorum ya olsa çıkardı gibi geliyor ne yapalım elde 0 yine yaŞu bayram hamile kalmayı çok istedim ama bu ay da olmadı artık hevesim de isteğim kaçtı yoruldum
Ah canımın içi keşke ikimizin de olsa , şimdi izne gidicez 3 hafta sonra herkesin bebeği var inan kucağıma alamıyorum eline çok yakıştı sizin yok mu daha diyecekler diye gidip odalara ağlıyorum … Bizim de bunları yaşayacağımız varmışN nryyy şuan çoluk çocuk herkes toplandı böyle bakarken bile üzülüyorum gözlerim doluyo biz nerde yanlış yaptık diyorum sonra diyorum bunda da vardır bi hayır belki ne deyim.. şimdi boşver 2 3 gün sonra bi test daha yaparız baktık yok baştan başlarız vitamin takviye her neyse.. İnan bel ağrım olsa sevinirdim hiçbir şey yok bariz belli belki senin vardır bel ağrısı sürekli olmuyor zaten
Allah'ım tez zamanda duana kavuştursun aşkımBenim bel ağrım falan da gitti çok tadım kaçtı ya , ne zaman anne olcam ben Allah aşkına yaşım 27 daha bir kere hamile bile kalamadım ya . Allahım şu bayram günü halimize acı nolursun bir tane sağlıklı evladım olsun ya şu evimde ben de bayram görebileyim
Hepimize inşallahAllah'ım tez zamanda duana kavuştursun aşkım
Erken yapmışsın. Zaten yerleşme 7-10. Gün arası oluyor yerleştikten sonra yavaş yavaş hcg hormonu salgıliyor. Varsa bile çıkmamasi çok normalEvet düşük betayı algılıyor sanırım 10 falan ama daha 10 gün bile olmadı yumurtlama üzerinden diye kendime umut vermeye çalışıyorum
İnşallah öyledirErken yapmışsın. Zaten yerleşme 7-10. Gün arası oluyor yerleştikten sonra yavaş yavaş hcg hormonu salgıliyor. Varsa bile çıkmamasi çok normal
Neden bu kadar karamsarlığa kapılıyorsun ? Daha 6 gün var. O kadar çok kadın var ki adet gecikmeyince testlerde asla çıkmıyor. Hatta testi negatif olup kanla öğrenenlerde fazlasıyla var. Umudunu kaybetme. Ben elimdeki bütün testleri bitirdim dayanamadım hepside negatif çıktı kendime kızıyorum ki ne bekliyordunki daha 7-8 gün var yerleştikten 2-3 gün sonra beta artmalı önce kanda görülmeli sonra teste yansımalı bu kadar erken ne ola bilir ki. Şimdi umutla bekliyorum. Olmazsa da yola devam olana kadar pes etmek yok.Aşkım benim umut 0hayırlısı olursa da şok olurum heralde yani
Tabiki pes etmek yok bir umut olabilir de ama negatiflerden çok yorulduğum için üzülüyorumNeden bu kadar karamsarlığa kapılıyorsun ? Daha 6 gün var. O kadar çok kadın var ki adet gecikmeyince testlerde asla çıkmıyor. Hatta testi negatif olup kanla öğrenenlerde fazlasıyla var. Umudunu kaybetme. Ben elimdeki bütün testleri bitirdim dayanamadım hepside negatif çıktı kendime kızıyorum ki ne bekliyordunki daha 7-8 gün var yerleştikten 2-3 gün sonra beta artmalı önce kanda görülmeli sonra teste yansımalı bu kadar erken ne ola bilir ki. Şimdi umutla bekliyorum. Olmazsa da yola devam olana kadar pes etmek yok.
Ne zamandır deniyodunMerhaba, benim bat 10 haziran. Dun yani reglime 5 gun varken predictor early test yaptim negatif çıktı. 10 betayi bile algiliyormus. Olsaydi cikardi degil mi?
Bu son denememdi. İlk regliyle tup bebege basliyorum. Doktorum regline bir hafta kala estrofeme basla demisti. Uc gundur saniyorum ilac kaynakli cok yan etki yasiyorum. Gebelige yormak istedim ama yine gol degil anlasilan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?