Herkesin pozitifini beklerken bir bir negatif diyoruzKızlar herkese iyi bayramlaradetime 3 ya da 4 gün kaldı. Ve dayanamadım bu sabah bende test yaptım. Maalesef pırıl pırıl bir negatif innovita ovülasyonların içinden çıkan gebelik testini yaptım bilmiyorum en az kaç hcg yi algılıyor ama olsa birazcık bile silik çıkardı diye düşünüyorum… Hakkımızda hayırlısı inşallah İnşallah sizlerin güzel haberlerini alırım
Evet kuzum aynenHerkesin pozitifini beklerken bir bir negatif diyoruzinşallah etken yaptığımız için yoktır
1.5 yılı gecti denemeye baslayaliNe zamandır deniyodun
Evet ben de bekleyebilirsem eğer perşembe günü yapıcam tabi eğer adem olmazsamEvet kuzum ayneninşallah ama kendi adıma bence bende yok olsa azcıkta olsa silik çıkardı diyorum. Bilemeyiz tabi yine de ama artık adeti beklerim test vs yapmam
Sürecinizi bilmiyorum tabi ama tüp bebek için çok erken değil mi1.5 yılı gecti denemeye baslayali
Ben 35 esim 43 yasinda. Bu kış iki aşılama tedavisi olduk basarisiz. Yaş sıkıntısı olmasa erken daha haklısınızSürecinizi bilmiyorum tabi ama tüp bebek için çok erken değil mi
AnladımBen 35 esim 43 yasinda. Bu kış iki aşılama tedavisi olduk basarisiz. Yaş sıkıntısı olmasa erken daha haklısınız
Benim elimdeki testler bitti eczaneye gitmek istemiyorum eşime test aldırmak da istemiyorum hep umutlaniyor oda benim gibi.Acaba sence perşembe mi yoksaaa Salı mı yapıyım testi
İnşallah görürüz pozitifleri.. olmazsa da canımız sağ olsunBenimde reglim 10-12 arası gibi ben daha test yapmadım. 10 Haziranı bekliyorumİnşallah hepimiz pozitifi görürüz
Kızlar günaydın canlarım bayramınız mübarek olsunBata 6 gün var test yapma gafletinde bulundum sonuç .. yumurtlama 28 mayıştı biraz bile çizgi çıkması gerekmez miydi
Eki Görüntüle 3602005 Tam tarihlerimiz aynı.. benim de böyle çıktıerken olduğunu düşünüyorum…
Valla günler geçmiyorÖyle Tabikibekleyebilirsen 6 gün bekleyi adet günü yapmaya çalışıcam
Her bayram hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz.. kendi babannem elini karnıma koydu boş musun dedi.. ne diyim ki ben..Ah canımın içi keşke ikimizin de olsa , şimdi izne gidicez 3 hafta sonra herkesin bebeği var inan kucağıma alamıyorum eline çok yakıştı sizin yok mu daha diyecekler diye gidip odalara ağlıyorum … Bizim de bunları yaşayacağımız varmış
Ben de 27 yaşındayım.. atanmadan çocuk yapmayacağım dedim atandım 1 sene oldu 6-7 aydır deniyoruz olmuyo bi şekilde acaba dedim yanlış mı yaptım evlenir evlenmez yapsamıydık..Benim bel ağrım falan da gitti çok tadım kaçtı ya , ne zaman anne olcam ben Allah aşkına yaşım 27 daha bir kere hamile bile kalamadım ya . Allahım şu bayram günü halimize acı nolursun bir tane sağlıklı evladım olsun ya şu evimde ben de bayram görebileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?