BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Herkesin pozitifini beklerken bir bir negatif diyoruz inşallah etken yaptığımız için yoktır

Herkesin pozitifini beklerken bir bir negatif diyoruz inşallah etken yaptığımız için yoktır
Evet kuzum aynen inşallah ama kendi adıma bence bende yok olsa azcıkta olsa silik çıkardı diyorum. Bilemeyiz tabi yine de ama artık adeti beklerim test vs yapmam

Ben 35 esim 43 yasinda. Bu kış iki aşılama tedavisi olduk basarisiz. Yaş sıkıntısı olmasa erken daha haklısınız
Anladım yaşınız gerçekten genç inşallah gönlünüzce olur tez amanda bebeğinize kavuşursunuz

Acaba sence perşembe mi yoksaaa Salı mı yapıyım testi
Benim elimdeki testler bitti eczaneye gitmek istemiyorum eşime test aldırmak da istemiyorum hep umutlaniyor oda benim gibi.
Sipariş ettiğim testler perşembe gelir büyük ihtimalle. O zamana kadar adet olmazsam yaparım. Hepimiz perşembeyi bekleyelim zaten o zamana kadar adet olursak teste gerek kalmayacak. İnşallah olmayız

Kızlar awox kuruma veya yalancı çıkarıyor mu bilginiz var mı yapmadan öğreneyim

Her bayram hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz.. kendi babannem elini karnıma koydu boş musun dedi.. ne diyim ki ben..

Ben de 27 yaşındayım.. atanmadan çocuk yapmayacağım dedim atandım 1 sene oldu 6-7 aydır deniyoruz olmuyo bi şekilde acaba dedim yanlış mı yaptım evlenir evlenmez yapsamıydık.. hiçbir sorunum yok eşimin de öyle
Regl olscak gibiyim karnım ağrıyor rabbim bizlere hayırlı nesiller hayırlı evlatlar nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…