Evet perşembe yapalım bence de yaBenim elimdeki testler bitti eczaneye gitmek istemiyorum eşime test aldırmak da istemiyorum hep umutlaniyor oda benim gibi.
Sipariş ettiğim testler perşembe gelir büyük ihtimalle. O zamana kadar adet olmazsam yaparım. Hepimiz perşembeyi bekleyelim zaten o zamana kadar adet olursak teste gerek kalmayacak. İnşallah olmayız
Valla keşke hemen yapsaydıkBen de 27 yaşındayım.. atanmadan çocuk yapmayacağım dedim atandım 1 sene oldu 6-7 aydır deniyoruz olmuyo bi şekilde acaba dedim yanlış mı yaptım evlenir evlenmez yapsamıydık..hiçbir sorunum yok eşimin de öyle
Regl olscak gibiyim karnım ağrıyor rabbim bizlere hayırlı nesiller hayırlı evlatlar nasip eylesin
Ayyyy ciddi misin yaHer bayram hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz.. kendi babannem elini karnıma koydu boş musun dedi.. ne diyim ki ben..
İnan burda testini yaptığımız hamile arkadaşlarım oldu hiç böyle test falan almadılar … gittik eczaneden aldık anında pozitif öyle çizgiyi aramadık gariban gibiL Leydi_zeyy bu ay olmazsa diğer ay bende öyle yapcam
Herkesin pozitifini beklerken bir bir negatif diyoruzinşallah etken yaptığımız için yoktır
6 gün balımKiz senin daha cok vardi niye yaptin ki kac gun var bata?? Cok erkeeeen
Evet ben de bekleyebilirsem eğer perşembe günü yapıcam tabi eğer adem olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?