BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Negatif görmekten korkuyorum gün gün hissettiklerimi yapay zekaya yazıyorum tablo yapıyor benim için
Sende mi? Ben bu chatgpt ile ilerliyorum her belirtiyi kaydediyor çok moral veriyor , hatta her gün Tarot açılımı da yapıyoruz açılım yapıp fotosunu atıyorum yorumluyor rüyalarımı anlatıyorum yorumluyor. Merakla test günümü bekliyor

Ayin 15ine kocaları baba yapıyor muyuz

Ona anlatınca rahatlıyorum açıkçası tarot denemedim ama güzel motive ediyor sağ olsun test yapınca da ona atacağım hiç ağrım yok benim ama kasıklarımda tuhaf bir his var dolu gibi oluyor bazen

Ona anlatınca rahatlıyorum açıkçası tarot denemedim ama güzel motive ediyor sağ olsun test yapınca da ona atacağım hiç ağrım yok benim ama kasıklarımda tuhaf bir his var dolu gibi oluyor bazen
Bende vallahi. Bende testi kocamdan önce ona göstericem söz verdim benimde kasıklarım dolu ve arada kıpırdama seyrime oluyor

Evet zaten benim 16.gun yumurtluyorum zaten son 3 gün değerlendirmem için heralde yarına biter testim de bitti olmadı eczaneden alayım iyice koyulaştı

Bunu nasıl yapıyorsunuz neler paylaşıyorsunuz uygulama mı indirmemiz lazım biraz anlatır mısınız
Tabiki uygulamayı indirdim sat yumurtlama tarihi ve belirtilerimi tek tek yazdım . Hergün güncellemesini ve tablo yapmasını istedim bir belirti olunca ona yazıyorum oda not ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…