Tayinci misiniz yoksaBu ay düzenli gidiyorum diye düşünüyorum sadece 5 gün ovülasyon testi yaptım yumurtlamadan sonraki 11. günde de gebelik testi yapacağım bakalım kendimi tutabilirsemBen çok anksiyetik bir insan olduğum için ne kadar çok şey yaparsam o kadar vücudum strese giriyor Şuan taşınma sürecimiz var büyük ihtimalle testler aklıma bile gelmeyecek
Bence testlere takılma inşallah olmuştur kötü düşünme , pik göremeyip gebe kalanlarda oluyor belki yumurtan 18-19 mm de kalıp catlamistir terstler 20 mmden sonra pik oluyorBen pik görmeden çizgi azalmaya başladı anlamadım neden oldu6da sıvı almayı kestim 8den sonra test yaptım. Daha belirgin çıkmasını beklerken silikleşti. Bu ay da boş geçeceğim sanırım dün çatladı mı acaba sabahtan hafif sağ yumurtalığımda sızı ve iğne batması gibi oldu çünkü.
Peki gebe kalmak için 18-19 mm yeterli oluyor mu? Benim sol yumurtalığım dominantmış doktor öyle demişti bana bu ay sağdan yumurtlama belirtiler hissettim. Acaba yeterli olgunluğa gelemeden mi çatladı ay ne bileyimBence testlere takılma inşallah olmuştur kötü düşünme , pik göremeyip gebe kalanlarda oluyor belki yumurtan 18-19 mm de kalıp catlamistir terstler 20 mmden sonra pik oluyor
Tabiki yeterli olabilir yumurtanın kalitesi önemliPeki gebe kalmak için 18-19 mm yeterli oluyor mu? Benim sol yumurtalığım dominantmış doktor öyle demişti bana bu ay sağdan yumurtlama belirtiler hissettim. Acaba yeterli olgunluğa gelemeden mi çatladı ay ne bileyimcanım sıkıldı birazcık
Ne demek güzelim birbirimize destek olmak için buradayızÇok içimi rahatlattın çok teşekkür ederimhayırlısı inşallah bakalım beklemeye devam edelim hep beraber güzel haberler alalım inşallah
İnşallah güzel haberler alırsınızMerhaba arkadaşlar. Benim akıntım azalıyor galiba yumurtlama oldu bitti. Artık adeti bekleye biliriz
Benim de bugün akıntım azaldiMerhaba arkadaşlar. Benim akıntım azalıyor galiba yumurtlama oldu bitti. Artık adeti bekleye biliriz
Sizde inşAllahİnşallah güzel haberler alırsınızbize de mutlaka haber verin
Testleri ne zaman yapalımBenim de bugün akıntım azaldi
Valla ben 4 haziranda yapmayı düşünüyorum kendimi tutabilirsemTestleri ne zaman yapalım
Vallahi ben yapmayacam galibaTestleri ne zaman yapalım
Durabilirseniz en iyisi o aslındaVallahi ben yapmayacam galiba
Bu ay dururum çünkü tatil sürecine giriyoruz eşimle yarından itibaren bayram sonuna kadar o sebeple unuturum gibi geliyorDurabilirseniz en iyisi o aslında
Ah ne güzel keyfinize bakın inşallah bebişte sizinledir güzel haberler alırsınızBu ay dururum çünkü tatil sürecine giriyoruz eşimle yarından itibaren bayram sonuna kadar o sebeple unuturum gibi geliyor
Düzeltme: Pardon pik yapmış azalıyormuşEki Görüntüle 3597501 bugün ovulasyon böyle kızlar
İnşallah bu ay hepimiz güzel haberler alalımAh ne güzel keyfinize bakın inşallah bebişte sizinledir güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?