BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Tayinci misiniz yoksa

Bence testlere takılma inşallah olmuştur kötü düşünme , pik göremeyip gebe kalanlarda oluyor belki yumurtan 18-19 mm de kalıp catlamistir terstler 20 mmden sonra pik oluyor

Bence testlere takılma inşallah olmuştur kötü düşünme , pik göremeyip gebe kalanlarda oluyor belki yumurtan 18-19 mm de kalıp catlamistir terstler 20 mmden sonra pik oluyor
Peki gebe kalmak için 18-19 mm yeterli oluyor mu? Benim sol yumurtalığım dominantmış doktor öyle demişti bana bu ay sağdan yumurtlama belirtiler hissettim. Acaba yeterli olgunluğa gelemeden mi çatladı ay ne bileyim canım sıkıldı birazcık

Tabiki yeterli olabilir yumurtanın kalitesi önemli testler de bazen bu yüzden doğru gelmiyor bana çünkü çok strese giriyoruz pik olmayınca kötü düşünme canım bol bol dua et tutabilir kabak çekirdeği ye avokado ye folik asitini iç sabırla bekle güzel haberler yakındır inşallah

Çok içimi rahatlattın çok teşekkür ederim hayırlısı inşallah bakalım beklemeye devam edelim hep beraber güzel haberler alalım inşallah

Merhaba arkadaşlar. Benim akıntım azalıyor galiba yumurtlama oldu bitti. Artık adeti bekleye biliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…