BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kan testi mi yaptirdin? Nelere bakti amh bakti mi tiroid, progesteron falan
Onlara bakılmıştı iki ay önce amh falan çok iyi çok şükür tiroid 3.17 çıktı tiroid ilacı başladık bir d vitamini çok düşük ona başladık, rahim kalınlığım normal zaten yüz kadın doğumcuya gittim heralde rahim filmi falan her şeyi yaptırdım ben

Bak tiroid yuksek amaa gordun mu bundan olmuyordu belki de ilaclarini duzenli kullan muhakkakk olacaaaak

Eklentiler

• IMG_20250610_181136.webp
    34 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20250610_181117.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 41
Evet onu düşürmem lazım d vitamini de çok etkiliyormuş inşallah bunlar düzelince olur ya
Evet benimde bir iki ay önce gittiğimde d vitaminn düşüktü TSH normaldi ama geçen ay tekrar tahlil yaptım son dgeerim 3.27 idi. D vit. İçin ilaç kullandım ama TSH için kullanmamistm

nryyy valla sen neyin var neyin yok biliyorsun ben onuda bilmiyorum memleketteyken baktırayım kendime

Kızlar yumurtlamamın 8.günü 3 4 dk bekledim çizgi çıkmayınca bi köşeye atmıştım 1 saat sonra baktım bu şekilde kuruma çizgisi olabilir mi

Eklentiler

• IMG_0341.webp
    133,4 KB · Görüntüleme: 38
nryyy valla sen neyin var neyin yok biliyorsun ben onuda bilmiyorum memleketteyken baktırayım kendime
Aşkım yani içim rahat etmiyor ki beklemek çok vakit kaynı geliyor ya kim bilir belki bundan olmuyor e beklesem hiç bilemem boşa beklemiş oluyorum . Rahim filmini de ondan çektirdim onu çektirmeden tüpler açık mı kapalı bilinmiyor kapalı olsa beklesen ne fayda olmaz ki

Kızlar yumurtlamamın 8.günü 3 4 dk bekledim çizgi çıkmayınca bi köşeye atmıştım 1 saat sonra baktım bu şekilde kuruma çizgisi olabilir mi
Test için henüz çok erken 1 saat sonra oluşan çizgiler güvenli değil en azından 3-4 gün sonra testi tekrarlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…