- 25 Ekim 2024
- 313
- 226
- 18
İlk defa Martta ovulasyon yaptım. Pik çıkmasa bile kırmızı çıkmıştı ve catlamisti.. Mart'ta olmadı nisan da göğüs ucu ağrısı vardı bir ovulasyon testi yapayım dedim pik çıktı 24 Nisan'da yumurtladim ama bayağı geç çatladı 29 Nisan'da da çatladı.Kaç aydır ovülasyon ile deneme yapıyorsunuz acaba hayırlı olsun
Belirti varmıydı pekiAmiinnn. Catlamadan gününu de sayarsak catlamadan itibaren 13. Gün bugün
Anladım canım bu ayda kalamadıysam bal tarçın çörekotu kürünü yapıcam zaten bendeBenim catlamadan 6 gün sonra pik çıkarmaya başladı canım. 5 hazirandan itibaren zaten o beni çok umutlandırdı. Çünkü normalde çok çok zor pik görurum yumurtlamada. Yumurtlama bozukluğu var bende. Çörekotu Kuru bayağı iyi geldi
Teşekkür ederimİlk defa Martta ovulasyon yaptım. Pik çıkmasa bile kırmızı çıkmıştı ve catlamisti.. Mart'ta olmadı nisan da göğüs ucu ağrısı vardı bir ovulasyon testi yapayım dedim pik çıktı 24 Nisan'da yumurtladim ama bayağı geç çatladı 29 Nisan'da da çatladı.
Amin inşallah canımZ Zeyzeyyyy30300 tebrik ederimmmmm kan ne zaman veriyorsun:) darısı başımıza belirtiler neydiiii
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ekstra hiçbir şey yemedim takviye vs. İleri derece yumurtalama bozukluğuna rağmenAnladım canım bu ayda kalamadıysam bal tarçın çörekotu kürünü yapıcam zaten bende
Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben hamileyim
Sıparis verdim bugün geldiler bayağı da çay içmiştim ama dayanamadım idrar testi yaptım sonuç buelhamdülillah
Ekstra bazen uykularımı bile kaçıran ayak tabanı yanması oluyordu çok kötü kovalarca soğuk su döküyordum o dereceAmin inşallah canım
Belirtiler aşırı göğüs ucu ve koltuk altına yayılan göğüs ağrısı dokunulmayacak kadardı zamanla az da olsa azaldı. Bir de kasıkk alt karın sancıları vardı. Sol tarafımda sürekli batma
Sancım çok oluyordu adet olacakmışim gibi. Akıntı normaldi ama bazen yoğunlaşiyordu arada sırada olan hafif mide bulantısı ama bacak ağrısı da vardı hissedilir şekilde.
Bel ağrısı hiç yasamadim
Hayırlı olsun canımmm ay sende kan ver hemennnKızlar ben hamileyim
Sıparis verdim bugün geldiler bayağı da çay içmiştim ama dayanamadım idrar testi yaptım sonuç buelhamdülillah
Canım benim inşallah sizde gelecek ay bu güzel haberi vereceksiniz inanıyorum. Tabi önce yüksek çıkan değerlerin düşmesi lazım sonra kendiliginden olacak inşallahMaşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benimde aynı 13 ya da 14Amiinnn. Catlamadan gününu de sayarsak catlamadan itibaren 13. Gün bugün
Çok teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun canımmm ay sende kan ver hemennn
Ay bendede vardı acaba şekerim mi var diye düşünüyodum belirti mi acaba bu da cayır cayır yanıyordu sankiEkstra bazen uykularımı bile kaçıran ayak tabanı yanması oluyordu çok kötü kovalarca soğuk su döküyordum o derece
Gebelik yapmadan bile bir ovulasyon dene istersen. Tabi kesin bir sonuç değil ama yine de ipucu veriyorAy bendede vardı acaba şekerim mi var diye düşünüyodum belirti mi acaba bu da cayır cayır yanıyordu sanki
İnşallah lütfen bizi dualarınızda unutmayınCanım benim inşallah sizde gelecek ay bu güzel haberi vereceksiniz inanıyorum. Tabi önce yüksek çıkan değerlerin düşmesi lazım sonra kendiliginden olacak inşallah
Ağlama canımm. Eski yorumları okudum ama 27 miydin sen yaş olarak. Bende 27 yim. Allahtan bir sıkıntı çıkmazsa kan sonucuda iyi gelir devam ederse benim 2. Denemem allahtan ümit kesilmezAy valla yasabah bir tur ağladım iyi geldi
Benim 2. Denemem değil ne yazık ki … ağlamamak elde değil dayanamıyorum negatif görmeye sizlere sağlıklı gebelikler dilerim evet yaşım 27 bu arada canımAğlama canımm. Eski yorumları okudum ama 27 miydin sen yaş olarak. Bende 27 yim. Allahtan bir sıkıntı çıkmazsa kan sonucuda iyi gelir devam ederse benim 2. Denemem allahtan ümit kesilmez
A Allah'ın izniyle unutmayacağımİnşallah lütfen bizi dualarınızda unutmayın
Benim arkadaşımda 2 yıl denedi artık pes etmişti. Tedaviyi hatırlamıyorum ama hormon tedavisi görmüştü. Doğal yolla hamile kalman imkazsız dediler. Artık salmıştı saldığı ay hem sigara hem alkol aşırı arttırdı. Nasip ya o ay hamile olduğunu öğrendi. Hemen sağlıksız alışkanlıkları bıraktı. Hepimizin bir nasibi var. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin yeterkiBenim 2. Denemem değil ne yazık ki … ağlamamak elde değil dayanamıyorum negatif görmeye sizlere sağlıklı gebelikler dilerim evet yaşım 27 bu arada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?