- 6 Şubat 2022
- 282
- 146
- 53
- 31
Her testin hassasiyeti farklı oluyor canım diğeri çok silik çıkarmış çok yenide olabilir yümidini kaybetmeBaska test yaptim cikmadi
AmiiiinKızlar ben de cuma test yapmıştım negatifti bugün regl de oldum anlayacağınız önümüzdeki döngüye kaldımYaşım 31 tam 5 senedir uğraşıyoruz bir evladımız olsun diye. Testler, hsg ler, ameliyat, psikolojik sorunlar neler neler yaşadım bir bilseniz kaç negatif gördüm saymakla bitmez. Etraftan duyduğum lafları, dedikoduları anlatmıyorum bile. Ama içimdeki umut hiç bitmedi. Lütfen siz de umudunuzu hiç yitirmeyin olur mu… Bir vakti var bekliyoruz… Dua edelim Allah biz de dahil tüm isteyenlere nasip etsin
Tedavi olup gebe kalıyoruzPozitif görenler kızlar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Ben de geçen ay doktora gittim D vitamini 0.01 çıktı TSH 7 çıktı ikisine de ilaca başladım ama doktor toparlanması en az 3 ay alır dedi.
Bugün bat görünüyor takvimde iki farklı test yaptım hiç bişey çıkmadıbakalım regl bekliyorum ben de bir dahaki ay kervanına katıldım
Sizden gaza geldim test aldım 4 gün falan var regle. Sabah mı yapmak daha doğru olur?
Bende troit hastasiyim yavas çalışıyor gebelik doneminde de ictim kontrol altina almakta fayda varEvet3.17 çıktı gebelik için 2.5 altına düşmesi lazım dedi düşük doz tiroid ilacı başladık
Evet çünkü 5 ay önce bakıldığında 2.87di yükselmişBende troit hastasiyim yavas çalışıyor gebelik doneminde de ictim kontrol altina almakta fayda var
Ben zaten bu ay dinlenile geçiyorum hanımlar düşünmemeye ihtiyacım var hamile miyim değil. İyim diye temmuzda deneyeceğim o zaman değerlerim çok daha iyi durumda olur hemAy hadi inşallah
Valla bende üç dört bardak çay içip yaptım net çıktıSabah öğlen akşam fark etmiyor aslında.
Hamileyseniz çıkıyor. Ben öğlen yaptım mesela.
Daha önce akşam yapmıştım. Pozitifi görmüştüm,
Tebrik ederim cnmBeta hcg 478 çıktı kızlar kesinleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?