Hakkaten ayniyiz ya gunune kadar testimde negatif:)Aynı şeyi yaşıyoruz. En son ilişki 27 mayısta oldu dün gece lekelenme oldu devamı yok. Hala regl de olmadım. Ovülasyonda piki 26sında gördüm 27-28 gibi de çatladı. Sonra ovülasyon yapmadım. Çatlama sonrası 14 gün geçti bu sabah testim negatif çıktı. Burdan döner mi bilemiyorum.
Beraber takip edelim bakalım neler olacakHakkaten ayniyiz ya gunune kadar testimde negatif:)
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın inşallah belirti varmıydı sizdeEki Görüntüle 3603270 kızlar fortest diye bir marka eczane verdi şimdi yaptım. 2. Çizgi silik, regl 14-15 haziran olmalı. Bu markayı kullanan var mı?
Tebrik ederimHcg 99,95 pozitif :)
İnşallah döner yaAynı şeyi yaşıyoruz. En son ilişki 27 mayısta oldu dün gece lekelenme oldu devamı yok. Hala regl de olmadım. Ovülasyonda piki 26sında gördüm 27-28 gibi de çatladı. Sonra ovülasyon yapmadım. Çatlama sonrası 14 gün geçti bu sabah testim negatif çıktı. Burdan döner mi bilemiyorum.
Eğer ki regl olmazsam perşembe-cuma testi tekrarlarım. Çok garip, yumurtlamadan 14 gün sonra regl olur benim bildiğim kadarıyla. Gebelik olsaydı oda çıkardı 14 güne. Regl başlayacak mı diye sürekli takipteyimİnşallah döner ya
Tek o günleri mi değerlendirdiniz aynı gibi duruyor da ondan soruyorum canım yanlış anlama bi heyecan yaptımTakvimden takip etmiştim sadece 30-31 mayıs gösteriyordu.
Belki geç döllenmedir adet olmadıkça herşey mümkünEğer ki regl olmazsam perşembe-cuma testi tekrarlarım. Çok garip, yumurtlamadan 14 gün sonra regl olur benim bildiğim kadarıyla. Gebelik olsaydı oda çıkardı 14 güne. Regl başlayacak mı diye sürekli takipteyim
Maşallah siz bayağı şansı artırmışınız biz iki kere denemiştik sadece20-22-24-26-28-31 mayıs ve 2 haziran.
Gün aşırı demişti doktor. Ona dikkat ettik sadece.
Kürtajınla alakalı değildir de testlerin markası nemerhabalar 30 mayıs yumurtlama gunumdu aksam yaptım testi bu şekilde cıktı ilk 5 dakikada, 2 ay once kurtaj olmustum uzerinde 2. adetimi bekliyorum onunla alakalı olabilir mi sizce yoksa gebelik midir
ustteki prodoctor erken gebelik alttaki laboquickKürtajınla alakalı değildir de testlerin markası ne
Laboquik çok övüyorlar burada hamilesin canım..ustteki prodoctor erken gebelik alttaki laboquickinsallah cok endişeliyim gerçekten
Hayırlı olsun, yarın kan tahlili verin bencemerhabalar 30 mayıs yumurtlama gunumdu aksam yaptım testi bu şekilde cıktı ilk 5 dakikada, 2 ay once kurtaj olmustum uzerinde 2. adetimi bekliyorum onunla alakalı olabilir mi sizce yoksa gebelik midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?