Eğer sabredebilirsen bence de en doğrusu oTestim var da şöyle bir şey okudum. Eğer o pazartesi gecesi yaşadığım şey implantasyon kanaması ise kanda betanın çıkması 48-72 saat sonra oluyormuş. İdrar testi ile yapacağım için en az iki gün beklemek istedim. Cuma sabaha kadar reglim gelmezse cuma sabah testi tekrarlayacağım bakalım
Kullanan çok duydum ama ben kullanmadım canım baya faydasını gören varAdete 4 gün kaldı hevesliydim ama baş ağrım hafif başlayınca tüm hevesim umudum kırıldı gerçi hoş tam yumurtlama da görmemiştimHayıt suyu aldım bu defa olursam adet ona başlıcam kullanan var mı aranız da arkadaşlar
Evet bat günümde sabahına test yapacaktım. Gecesi lekelenme oldu.Eğer sabredebilirsen bence de en doğrusu oadet günü mü gelmişti canım leke
Hala umut var benceEvet bat günümde sabahına test yapacaktım. Gecesi lekelenme oldu.
Acaba ovülasyonları mı yanlış yorumladım dedim. Birkaç gün daha devam etsemiydim kafamda deli sorularHala umut var benceçünkü sökülmesi gerekirdi şimdiye kadar
Ben bu ay rahim sülüğü yaptırmıştım ama net yumurtlama görmedim artık dedim adet olunca bir de Hayıt suyu denerim dedim de bakalım faydasını göreni bende okudum bayağı da inşallah olur ya artık tek tüplüyüm bir deKullanan çok duydum ama ben kullanmadım canım baya faydasını gören var
Bu ay yeni bir döngü bolca şansBen oldum 28yumurtlamaydı 29 da çatlama bu gün adet oldum
Gebe kalmak için tek tüp yeterliBen bu ay rahim sülüğü yaptırmıştım ama net yumurtlama görmedim artık dedim adet olunca bir de Hayıt suyu denerim dedim de bakalım faydasını göreni bende okudum bayağı da inşallah olur ya artık tek tüplüyüm bir de
Ama dış gebelik yaşadım ya ben bir de oda sağ tüpten ve benim de sağ açık sol kapalı mübarek hepsi tersGebe kalmak için tek tüp yeterliinşallah tez zamanda sağlıkla olsun
Rahim filmi çekildiniz mi kapalı tüpler o şekilde açılabiliyorAma dış gebelik yaşadım ya ben bir de oda sağ tüpten ve benim de sağ açık sol kapalı mübarek hepsi tersya bir de maşaAllah sen burda herkesi motive ediyorsun ya okuyorum da böyle çok olumlusun hayran kaldım
Rahim filmi çekildim ama açılmadı sol zaten ordan öğrendim kapalı da olduğunu doktorum ameliyat da önermedi geri kapanabilir diye kaldık öyle bakalım bekliyoz sağdan yumurtlama olacak da tutacakta falanRahim filmi çekildiniz mi kapalı tüpler o şekilde açılabiliyorayyy bana çok negatifsin gerginsin diyenler dolu burda
En erken 10 gün en geç 17 18 günde iğnenin etkisi geçiyor canım ben çatlatma iğnesinin 12. gününde regl olmuştum 2 ay önce. Demekki sizde erken geçmiş etki.Biliyorum ama yalancı pozitif olarak görmedim hemen mi atıldı vücuttan iğne etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?