Hamile olamayınca üzülüyorum ondan öyle diyorlar da napıyım ağlıyorum yani mutlu olacak değilim ya haliyle korkuyorum daRahim filmi çekildim ama açılmadı sol zaten ordan öğrendim kapalı da olduğunu doktorum ameliyat da önermedi geri kapanabilir diye kaldık öyle bakalım bekliyoz sağdan yumurtlama olacak da tutacakta falanhadi yaaa ben burda yorumlarını okuyunca gayet pozitif bir kişilik gördüm herkesi de olumlu düşünmeye iten birini gördüm yani ne bilim kim dedi sana negatifsin diye ayıp etmişler
Evet canım kendi resmim vardı değiştirdim malum özel konular konuşuyoruz dışarıdan da bakanlar oluyor diye öyle bi değişiklik yaptımYarın bat , dün tert yaptım negatifti adeti bekliyorumbu arada profilini mi değiştirdin canım tanıyamadım bir an ya
Bilmiyorum zaten gecikir benim hep ya inşallah bir kaç güne olur olmazsa hemen gidip bir test yapar tarlusal alır adet olurum yani beklemek istemiyorum adeti bir de
Sağlık olsunEvet canım kendi resmim vardı değiştirdim malum özel konular konuşuyoruz dışarıdan da bakanlar oluyor diye öyle bi değişiklik yaptımbenimde son 5 gün kaldı ama bende adet bekliyorum dün ovülasyon yaptım ikinci çizgi çıkmadı bile bırak pik görmeyi.
Olsakta rahatlasak bari ya kaç gündür öldüm kasıklarımın ağrısından göğüslerimde acıyo. Dünde kollarım çok ağrıyordu geçti regl olunca en azından rahatlıyorum yaSağlık olsunben adet de olamadım ya yarına bir kaç güne en geç artık olması lazım
Ben bir iki gün beklerim bakalım eğer olmazsa test alıp hamile olmadığından emin olup söktürücü alıcamOlsakta rahatlasak bari ya kaç gündür öldüm kasıklarımın ağrısından göğüslerimde acıyo. Dünde kollarım çok ağrıyordu geçti regl olunca en azından rahatlıyorum ya
Bence kan testi yapmadan söktürücü kullanma canım onlar hormonları fena bozuyor bi iki kere bende kullandım pişman oldum. Bi de geç döllenme falan varsa allah korusun bebeğe zarar bile verebilir. Ben bi kere 15 gün gecikmiştim bi kaç yıl önce defalarca test yaptım negatif çıktı sonra doktora gidiyim dedim ilk defa öyle olmuştum çünkü kan verdim o da negatif çıktı. İyice emin olduktan sonra doktor söktürücü verdi yani doktora gitmeden çok önermiyorum canımBen bir iki gün beklerim bakalım eğer olmazsa test alıp hamile olmadığından emin olup söktürücü alıcam
Bende tarlusal bir sıkıntı yapmadı 5 günlük bir şey zaten hemen adet oldum bitince , geç döllenme durumum yok ya yumurtlama bariz belliydiBence kan testi yapmadan söktürücü kullanma canım onlar hormonları fena bozuyor bi iki kere bende kullandım pişman oldum. Bi de geç döllenme falan varsa allah korusun bebeğe zarar bile verebilir. Ben bi kere 15 gün gecikmiştim bi kaç yıl önce defalarca test yaptım negatif çıktı sonra doktora gidiyim dedim ilk defa öyle olmuştum çünkü kan verdim o da negatif çıktı. İyice emin olduktan sonra doktor söktürücü verdi yani doktora gitmeden çok önermiyorum canım
Anladım canım benim yengem öyle bebeğini kaybetti bak şimdi aklıma geldi. O da adet olamıyo diye adet söktürücü kullanmış meğer hamileymiş düşük yapmış teyzem anlatıyordu.Bende tarlusal bir sıkıntı yapmadı 5 günlük bir şey zaten hemen adet oldum bitince , geç döllenme durumum yok ya yumurtlama bariz belliydi
Çık ağladım kırmızı görünce tutamadım kendimiGebe kalmak için tek tüp yeterliinşallah tez zamanda sağlıkla olsun
Ayyy Allah korusunAnladım canım benim yengem öyle bebeğini kaybetti bak şimdi aklıma geldi. O da adet olamıyo diye adet söktürücü kullanmış meğer hamileymiş düşük yapmış teyzem anlatıyordu.
Ah kıyamam yaÇık ağladım kırmızı görünce tutamadım kendimi
Şu adet gecikmesinden de bıktım ya çocuk düşünmezken saat gibiydi şimdi iki ay tam oluyosan üçüncü ay bozuluyor
Gebelik olabilirİnşallah canım umutlanmak istemiyorum sonrasında çok kötü oluyorum çünkü.Evde ovulasyon testi vardı onu yapayım dedim adetime 4 gün var zaten
Herhangi bi belirtim yok öyle yarın tekrar aynı saatte lh testi yaparımGebelik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?