- 9 Haziran 2025
- 37
- 29
- 3
- 27
Benim bat 14 burada kalabilir miyim :))Bence de ya baksak nolucak ki ona iyice gündemim çocuk oluyor her gün test yapınca bu ay test yok arkadaşlar
Benim elimde geçen aydan 9 tane kaldı. Yeni almayacağım onu kullanacağım gittiği yere kadar artıkBencede bende almayacağım ve akışına bırakmaya çalışacağım birbirimizi tutalım
Hadi yaa benım de negatif büyük ihtimalle bklm doktor bey ne diycek bir daha ki aya artık canımKızlar ben sabah kan verdim 0.09 cıkmış burdan dönülmez paşa paşa regl beklicem 1 gün gecikti diye hemen vermiştim tırt cıktı
Ayy şuan doktorun kapısının önündeyim kötü bişey diyecek diye aklım çıkıyorYani illa belli bir aralığı vardır bence tek başına bir anlamı olmuyor sonuçların hiç telaş etme ay ay bile değişiyorstres yapma lütfen
Öbür aya inşallah biz de adet oldukKızlar ben sabah kan verdim 0.09 cıkmış burdan dönülmez paşa paşa regl beklicem 1 gün gecikti diye hemen vermiştim tırt cıktı
Ayyy tabiki kaç olursa olsun hepimiz buradayız bekliyoruzBenim bat 14 burada kalabilir miyim :))
Hiç kötü düşünme bize de haber verAyy şuan doktorun kapısının önündeyim kötü bişey diyecek diye aklım çıkıyor
Elinde yokta mı yapmayacaksın yoksa var da akışına mı bırakacaksınBen yapmayacağım canım ya
Ben hala olamadım olsam da rahatlasam bugün de olmayınca 2 gün gecikme olmuş olcakÖbür aya inşallah biz de adet olduk
Elimde yok almayacağım artık , kendi haline bırakıp bunu daha az düşünecem yani her gün test yapmak beni çok gerdi zaten düzenli ilişki var bu sefer yumurtlama var diye her gün değerlendirmeye çalışıyoruz ve ben hayattan soğuyorumElinde yokta mı yapmayacaksın yoksa var da akışına mı bırakacaksın
Ben hemen kekik çayı içtim akşama adet oldumBen hala olamadım olsam da rahatlasam bugün de olmayınca 2 gün gecikme olmuş olcak
Bende aslında Buda geriyor insanı yumurtla bugün oldu mu olacakmı bilmem ne derken yani o da bi stres ben heralde bu ay da yaparım elimde ki bitene kadar ama bittikten sonra yeniden almam salarım galiba şimdi evde var yapmasam duramam da ama kalmamış olsaydı kesinlikle sen gibi düşünüyordumElimde yok almayacağım artık , kendi haline bırakıp bunu daha az düşünecem yani her gün test yapmak beni çok gerdi zaten düzenli ilişki var bu sefer yumurtlama var diye her gün değerlendirmeye çalışıyoruz ve ben hayattan soğuyorum
varda kullan tabi inşallah son kullanışın olurBende aslında Buda geriyor insanı yumurtla bugün oldu mu olacakmı bilmem ne derken yani o da bi stres ben heralde bu ay da yaparım elimde ki bitene kadar ama bittikten sonra yeniden almam salarım galiba şimdi evde var yapmasam duramam da ama kalmamış olsaydı kesinlikle sen gibi düşünüyordum
Canım sonuçlarımı aldım hormonlarım normal sadece 1 ı hariç o da prolaktin değerim yüksek çıkmış onun için bir ilaç verdi ilk defa kullanıcam bklm 1 ay sonra tekrar gel dedi rahim kalınlığım da 7 ymiş biraz daha yükselsin dedi ve 3 4 kilo ver dediHiç kötü düşünme bize de haber ver
Kek çayı adeti getiriyor mu canım hep içiyor musun onuBen hemen kekik çayı içtim akşama adet oldum
Ay o da cok acı geliyo banaBen hemen kekik çayı içtim akşama adet oldum
Evet hemen adeti getiriyor valla ben hep onu içiyorum sökülsün diyeKek çayı adeti getiriyor mu canım hep içiyor musun onu
Çok mutlu oldumCanım sonuçlarımı aldım hormonlarım normal sadece 1 ı hariç o da prolaktin değerim yüksek çıkmış onun için bir ilaç verdi ilk defa kullanıcam bklm 1 ay sonra tekrar gel dedi rahim kalınlığım da 7 ymiş biraz daha yükselsin dedi ve 3 4 kilo ver dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?