BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlarcım ben 2 aydır deniyorum geçen regl hormon testi verdim doktor başından savururcasına konustu yumurta tembelliğin var dedi bebek düşünmen iyi olmus dedi yasmin verdi 3 ay kullan gel dedi. Değerlerimde de bariz referans dışı değerler yoktu. Ben de kullanmadım ikinci bi doktora görünmek istedim ama bayramdı vs derken gidemedim regl olursam öyle gideceğim. Bat 25 haziran. Gün aşırı yaparak değerlendirdik, reglden sonraki 10 ve 12. Gün akıntımda kıl gibi incecik kahvemsi leke geldi. O tarihlerde tahminlerime göre çatlama vs olur böyle akıntısı gelen oldu mu hiç aranızda? Bekliyorum inşallah hamileyimdir

Yani illa belli bir aralığı vardır bence tek başına bir anlamı olmuyor sonuçların hiç telaş etme ay ay bile değişiyor stres yapma lütfen
Ayy şuan doktorun kapısının önündeyim kötü bişey diyecek diye aklım çıkıyor

Elinde yokta mı yapmayacaksın yoksa var da akışına mı bırakacaksın
Elimde yok almayacağım artık , kendi haline bırakıp bunu daha az düşünecem yani her gün test yapmak beni çok gerdi zaten düzenli ilişki var bu sefer yumurtlama var diye her gün değerlendirmeye çalışıyoruz ve ben hayattan soğuyorum

Ayy benim de 28 günlük döngüye göre gecikmem var ama test yapmaya da korkar oldum. Beklemedeyimm

Bende aslında Buda geriyor insanı yumurtla bugün oldu mu olacakmı bilmem ne derken yani o da bi stres ben heralde bu ay da yaparım elimde ki bitene kadar ama bittikten sonra yeniden almam salarım galiba şimdi evde var yapmasam duramam da ama kalmamış olsaydı kesinlikle sen gibi düşünüyordum

varda kullan tabi inşallah son kullanışın olur

Hiç kötü düşünme bize de haber ver
Canım sonuçlarımı aldım hormonlarım normal sadece 1 ı hariç o da prolaktin değerim yüksek çıkmış onun için bir ilaç verdi ilk defa kullanıcam bklm 1 ay sonra tekrar gel dedi rahim kalınlığım da 7 ymiş biraz daha yükselsin dedi ve 3 4 kilo ver dedi

Çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…