BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben direk yutuyordum valla

Kızlar bi sorum var ben lavaboya gittiğimde çok özür dilerim büyük abdest sırasında vajinadan sümüksü içinde minik kan pıhtıları olan bi akıntı geldi bu iki gün önce yine olmuştu başına gelen bi bilgisi olan varmı
reglime 2 gün var.

Hayırlı olsun maşallah değerinde çok güzel sizin adınıza çok sevindim yumurtlama zamanı nasıl degerlendirdiniz kaç gün geçmişti regl müsait olduğunuzda anlatırsanız sevinirim
Teşekkür ederim regl düzensiz malesef o yüzden regl tarihini kestirmek zor. Ama yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdik sadece.

Yaa maşallah hayırlı olsunn Benim de gecikmem var. Sizin belirtileriniz nelerdi acaba? Ve kaçıncı günde bu sonucu aldınız ?
Teşekkür ederim Göğüs hassasiyeti kasik batması alt karın ağrısı ateş basması falan vardı canım. Darısı isteyenlere inşallah

Teşekkür ederim Göğüs hassasiyeti kasik batması alt karın ağrısı ateş basması falan vardı canım. Darısı isteyenlere inşallah
Amin inşallah canım. Ya bende de normalde olmayan göğüs ucu hassasiyeti var kasıklarda bazen batma var ama genel olarak kasıklarımda ve ortasında ağrı var onun dışında bir şey yok henüz. Adet döneminde normalde bel bazen bacak ağrım olur onlar da yok şuan. 32. Gündeyim genelde döngüm 28-29 gündür arada az da olsa 34 gün olduğu da olmuştur o yüzden erken umutlanmak istemiyorum bilemedim o yüzden

UC dört gün daha bekle baktın belirtiler artıyor adet olmuyrsn bir test yap. İnşallah hayırlı haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…