Ben direk yutuyordum vallaÇörek otuna bende başladım bugün. Tövbe yarabbim allahım günah yazmasın çok zorlanıyorum yerken. Direk yutsak olur muKür bilemiyorum canım ama ben omega 3, folik asit, d vitamini takviyelerine başladım. Gıdalardan da avakado, yaban mersini, incir vs başladım. Hayırlısı bakalım
Evet gördüm şimdi daha netEki Görüntüle 3604428 Eki Görüntüle 3604428 kameradakinden daha çok belli belki kan vermeye giderim
İnşallah canım tabiki :)Evet gördüm şimdi daha netinşallah vardır canım haberdar et
Hayırlı olsun maşallah değerinde çok güzel sizin adınıza çok sevindimHayırlı akşamlar kızlar kan verdim beta 1907 çıktı.
Teşekkür ederimHayırlı olsun maşallah değerinde çok güzel sizin adınıza çok sevindimyumurtlama zamanı nasıl degerlendirdiniz kaç gün geçmişti regl müsait olduğunuzda anlatırsanız sevinirim
Valla çok dua ediyorum canım inanıyorum ki yakın zamanda sizde güzel haberleri alacaksınız Allah'ın izniyle
Yaa maşallah hayırlı olsunnHayırlı akşamlar kızlar kan verdim beta 1907 çıktı.
Teşekkür ederimYaa maşallah hayırlı olsunnBenim de gecikmem var. Sizin belirtileriniz nelerdi acaba? Ve kaçıncı günde bu sonucu aldınız ?
Amin inşallah canım. Ya bende de normalde olmayan göğüs ucu hassasiyeti var kasıklarda bazen batma var ama genel olarak kasıklarımda ve ortasında ağrı var onun dışında bir şey yok henüz. Adet döneminde normalde bel bazen bacak ağrım olur onlar da yok şuan. 32. Gündeyim genelde döngüm 28-29 gündür arada az da olsa 34 gün olduğu da olmuştur o yüzden erken umutlanmak istemiyorum bilemedim o yüzdenTeşekkür ederimGöğüs hassasiyeti kasik batması alt karın ağrısı ateş basması falan vardı canım. Darısı isteyenlere inşallah
UC dört gün daha bekle baktın belirtiler artıyor adet olmuyrsn bir test yap. İnşallah hayırlı haberi alırsınAmin inşallah canım. Ya bende de normalde olmayan göğüs ucu hassasiyeti var kasıklarda bazen batma var ama genel olarak kasıklarımda ve ortasında ağrı var onun dışında bir şey yok henüz. Adet döneminde normalde bel bazen bacak ağrım olur onlar da yok şuan. 32. Gündeyim genelde döngüm 28-29 gündür arada az da olsa 34 gün olduğu da olmuştur o yüzden erken umutlanmak istemiyorum bilemedim o yüzden
Sağlıkla kucağına al inşallah nolur bizleri unutma duandaHayırlı akşamlar kızlar kan verdim beta 1907 çıktı.
Geldi mi adet
Hadi inşallah ya umutluyum ama değilim deUC dört gün daha bekle baktın belirtiler artıyor adet olmuyrsn bir test yap. İnşallah hayırlı haberi alırsın
Başka türlüsü bana eziyetBen direk yutuyordum valla
Maşallah maşallah 2-3 güne kese görünürHayırlı akşamlar kızlar kan verdim beta 1907 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?