Ben çok seviyorum alıştım artıkAy o da cok acı geliyo bana
İnşallah ama niyeyse artık nasıl umutsuzlaştıysam yeniden bi gebelik ufukta görünmüyor gibi tövbe estvarda kullan tabi inşallah son kullanışın olur
Her gün mü içiyorsun nasıl yapıyorsun benım adetim gelmiyor da faydası olur mu ki denesem dedimEvet hemen adeti getiriyor valla ben hep onu içiyorum sökülsün diye
Evet bende içim rahatladı en azından protokoltin değerim normale dönerse hamile kalma olasılığım artarÇok mutlu oldum
Bu değerler zaten beslenmeyle bile inan düzeliyor çok acayip bir değişiklik yoksa o yüzden hiç endişe etmeEvet bende içim rahatladı en azından protokoltin değerim normale dönerse hamile kalma olasılığım artar
Adet sökülene kadar her gün içiyorum zaten bir iki içince hemen sökülüyor canımHer gün mü içiyorsun nasıl yapıyorsun benım adetim gelmiyor da faydası olur mu ki denesem dedim
Ayy inşallah ya biraz zayıflamamı istedi diyete başlıycam 1 ay sonra allahın izniyle önümde ki engeller kalkar inşallahBu değerler zaten beslenmeyle bile inan düzeliyor çok acayip bir değişiklik yoksa o yüzden hiç endişe etme
Valla ben de , ben her şeyi kafama takıyorum ondan test yapmak istemiyorum işte sürekli durup durup bende kesin bir şey var deyip hastaneye gidiyorumİnşallah ama niyeyse artık nasıl umutsuzlaştıysam yeniden bi gebelik ufukta görünmüyor gibi tövbe est
Hazır satılıyor mu kendin mi yapıyorsun canımAdet sökülene kadar her gün içiyorum zaten bir iki içince hemen sökülüyor canım
Her doktor diyor onuAyy inşallah ya biraz zayıflamamı istedi diyete başlıycam 1 ay sonra allahın izniyle önümde ki engeller kalkar inşallah
Yok yok bildiğimiz bir bardak sıcak suyun içine bir iki çay kaşığı kadar kekiği atıp demliyorum sonra süzüp içiyorum onuHazır satılıyor mu kendin mi yapıyorsun canım
Diyet nasıl yapıyorsun neler uyguluyorsun abur cubur onları kesicem sabah da tabak yapmayı düşünüyorum domates zeytin gibi akşam yemeklerinden de az tüketicem birazda yürüyüş falan da yapsam fayda edermi bilmiyorumHer doktor diyor onubenim de vermem lazım diyet yapıyorum
Tamam canım teşekkür ederim bana anlattığın için bende bu ay tarlusal yapmıştı doktor onu kullanıcam bu ay geçsin öbür ay senin dediğini yapıcam ilaç kullanmadan gelirse benım için daha iyiYok yok bildiğimiz bir bardak sıcak suyun içine bir iki çay kaşığı kadar kekiği atıp demliyorum sonra süzüp içiyorum onu
Evet sabahları yürüyüşe çıkıyorum uyanır uyanmaz kahvaltı yapmıyorum ve aç yürümeye çalışıyorum kahvaltıyı da hafif şeyler yiyorum işte yulaf lapası , dediğin gibi tabaklar falan akşam da çok hafif besleniyorumDiyet nasıl yapıyorsun neler uyguluyorsun abur cubur onları kesicem sabah da tabak yapmayı düşünüyorum domates zeytin gibi akşam yemeklerinden de az tüketicem birazda yürüyüş falan da yapsam fayda edermi bilmiyorum
Ne demekTamam canım teşekkür ederim bana anlattığın için bende bu ay tarlusal yapmıştı doktor onu kullanıcam bu ay geçsin öbür ay senin dediğini yapıcam ilaç kullanmadan gelirse benım için daha iyi
Kızlar sizce hamile miyim yumurtlamamın 8. GünüEki Görüntüle 3604426
Burada kalite çok düşüyor ben bir şey göremedim canım , varsa bile şu an 8.gün o kadar erken ki en azından 14.güne kadar sabretKızlar sizce hamile miyim yumurtlamamın 8. GünüEki Görüntüle 3604426
Normalde bariz görülüyor kameram kötü. Kan versem çıkar mı acaba :)Burada kalite çok düşüyor ben bir şey göremedim canım , varsa bile şu an 8.gün o kadar erken ki en azından 14.güne kadar sabret
İkinci attığında bir gölge var gibiNormalde bariz görülüyor kameram kötü. Kan versem çıkar mı acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?