BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Adete 13 gün var olur mu bilmiyorum arada içime bir umutsuzluk çöküyor
Sakın çökmesine ben ovulasyon testinde pik gördüm iki gün sonra hep gebe hissettim kendimi biliyosun tabi daha net değil ama hep öyle hissetmiştim hayla da öyle

Sakın çökmesine ben ovulasyon testinde pik gördüm iki gün sonra hep gebe hissettim kendimi biliyosun tabi daha net değil ama hep öyle hissetmiştim hayla da öyle
Yani bilmiyorum ben hiç gebelik yaşamadık ondan ümitsizim nasıl bir şey onu da bilmiyorum

Yumurtlama zamanı yumurta akı gibi şeffaf ve kıvamlı bir akıntı oluyor 1-2 gün. O şekilde anlayabilirsiniz.

Merhaba kızlar ben dün yazmıştım akıntım azaldı diye bu sabah bayaa artmıştı yeniden değerlendirdik bu gün uygulamada gösterilen yumurtlama günüm. Ama 27 mayıs akıntı çoktu diye yumurtlama olduğunu düşünüyordum. Bugün de değerlendirdik artık beklemeye geçtik. 2 hafta sonra test yaparım. İnşallah güzel haber paylaşmak nasip olur

Ben de iki hafta sonra yapacağım akıntım dün son kez geldi bitti

Keşke bu aydan ovulasyon testi alsaydım. Oldumu olmadı mı diye düşünmekten stress tavan şimdi kendimi sakinleştirmeye huzurla beklemeye çalışıyorum. Öneriniz varsa alayım

Keşke bu aydan ovulasyon testi alsaydım. Oldumu olmadı mı diye düşünmekten stress tavan şimdi kendimi sakinleştirmeye huzurla beklemeye çalışıyorum. Öneriniz varsa alayım
Boşver ben yaptim yine stresliyim yani , başkalarının testleriyle kiyasliyo insan bu sefer bence test de stres yapiyro sabırla beklemekten başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…