- 7 Kasım 2012
- 11.637
- 11.952
- 498
Benim 2 sağlıklı evladım var,bir de düşük yaptım ama gençtik o zaman hiç düşünmedim ikisi tek ilişkiyle oldu hatta. Psikolojik rahatlık gerçekten çok etkili. Sperm ve yumurta varsa neden olmasın, sorun yoksa elbette olacak.Ay biz de bu ay o kadar fok değerlendirdik ki inanır mısın yani aynı yatakta yatasim kalmadıbilmiyorum olmazsa diye korkuyroum negatif olursa nasıl toparlanicam diye düşünüyorum acaba insanlar nasıl hemen hamile kalıyor ne kadar şanslılar
Evet sorunumuz yok çok şükür ben 27 eşim 29 yaşında ama olmadı daha . Allah evlatlarınızı size bağışlasınBenim 2 sağlıklı evladım var,bir de düşük yaptım ama gençtik o zaman hiç düşünmedim ikisi tek ilişkiyle oldu hatta. Psikolojik rahatlık gerçekten çok etkili. Sperm ve yumurta varsa neden olmasın, sorun yoksa elbette olacak.
Devam ediyorum zaten benim çocuklarım hep geç döllenme 20-22. Gün civarında. Aldım artık dayanamam her gün yaparım bı tane zatenYapmaya devam et belki geç yumurtluyorsundur, vazgeçme
Benim ilk olacak ya çok istiyorummmBu arada herkes galiba ilk bebek denemesi yapıyor inşallah saglikla bol bol gebe çıkar bu başlıktan. İlk çocuk sevgisi heyecanı başka oluyor tabi ki
Eşim banka çalışanı ofisinin yeri değişiyor daha iyi bir konuma site içine geçiriyoruz şuan her şey hazır bebek için bakanlık gerisi nasipTayinci misiniz yoksa
Kesinlikle çok daha iyi olurYa bende gebelik testi yaptım çekmecem ecza dolabı gibi oldu ama bu ay regl gecikmemi bekleyeceğim
Sadece dün baya koyu kıvamlı fazla akıntı geldi,berrak ve kokusuzdu bu arada şuan hiçbirşey yok bakalım hayırlısıYumurtlama zamanı yumurta akı gibi şeffaf ve kıvamlı bir akıntı oluyor 1-2 gün. O şekilde anlayabilirsiniz.
Aa aynı eşimle ben gibi yaşlarımız aynı, bizde bu sene hamile kalırız inşallahEvet sorunumuz yok çok şükür ben 27 eşim 29 yaşında ama olmadı daha . Allah evlatlarınızı size bağışlasın
Ekleyelim tabii canım benimbende 10 haziranda test yapayim beni ekleyin karnımın altında hafif ağrı var
Yaşınız çok genç günümüz şartlarına göre elbette olur allahın izniyleEvet sorunumuz yok çok şükür ben 27 eşim 29 yaşında ama olmadı daha . Allah evlatlarınızı size bağışlasın
Dünü değerlendirdiyseniz bugünü de değerlendirin benceSadece dün baya koyu kıvamlı fazla akıntı geldi,berrak ve kokusuzdu bu arada şuan hiçbirşey yok bakalım hayırlısı
Maalesef dün değerlendiremedik, eşim rahatsızdı biraz.Ama bugün değerlendireceğiz inşallahDünü değerlendirdiyseniz bugünü de değerlendirin bence
Her şeyin hayırlısı ya valla biz de tamamen hazırız bakalım ne zaman gelirseEşim banka çalışanı ofisinin yeri değişiyor daha iyi bir konuma site içine geçiriyoruz şuan her şey hazır bebek için bakanlık gerisi nasip
BennnnKimler 10 Haziran da test yapıyorrrr?Bunu beğenin güzellikler, bilelim de takip etmesi kolay olur
İnşallah balımYaşınız çok genç günümüz şartlarına göre elbette olur allahın izniyle
Ay inşallah yaAa aynı eşimle ben gibi yaşlarımız aynı, bizde bu sene hamile kalırız inşallah
Ya keşke bir tablo yapabilsek nasıl yapılıyor bazı başlıklarda goruyorumBennnn
Benimde öyle, gönlümüzce olsun herşeyAy inşallah yatam anne olmak istediğim yaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?